Spermnsayisi kacti canim anlamadimVala uok ama bebekte yok tatlim iste canim ben asilama sonrasi verilen sonuctan pek bisi anlamyorm ama sana yazayim gecen asilamanin tuttgu Yikama oncesi konsaantrasyon:155 Hareketlilik:179 du Yikama sonrasi konsantrasyon:76 haraketlilik 36ydi ve tutmustu
Oylede canim en azindan ilacla yunurta buyuyebiliyor benm 3 kutu igneyle zor gelisiyor yumurta ignenin bir kutusu 260 lira catlatma ignesi 80 lira 1 kutu yunurta kendolhnden catlamsin diue 4 kutu cedtotide herbiri 68 lira yani sorun olunca tedavi hem zorlasiuor hemde maddi anlamda zorluyor esiminde sperm sayisi mukemmel degil yani haline sukret diye strese girme diye yaziuorm bunlari bende benden kotu durumda olanlari dusunup sukrediuorm halime allaj sukur tedavisi var diyeSorun var yada yok sinucta ikisinde de bebek gelmiyor ayni sey canin benim benim adet duzenim hic sasmaz mesela duzenlidir bu ay 6 7 yumurtam varmisti ikisi buyumus dal
Canim tek tek yazdim iste amlasilir degil mi yikama oncesi ve sonrasi bile yazyor esimin 65mlyon falan sprm mi ama hizi onemli yazdim hepsni yaSpermnsayisi kacti canim anlamadim
Tabi bu konuda haklisin hapla buyuyor evet ama olmyor iste yinede tatlimOylede canim en azindan ilacla yunurta buyuyebiliyor benm 3 kutu igneyle zor gelisiyor yumurta ignenin bir kutusu 260 lira catlatma ignesi 80 lira 1 kutu yunurta kendolhnden catlamsin diue 4 kutu cedtotide herbiri 68 lira yani sorun olunca tedavi hem zorlasiuor hemde maddi anlamda zorluyor esiminde sperm sayisi mukemmel degil yani haline sukret diye strese girme diye yaziuorm bunlari bende benden kotu durumda olanlari dusunup sukrediuorm halime allaj sukur tedavisi var diye
Ben gunde bir tane klomen kullanyrm 5 gun 2 gun ara veryoruz buyuyor.Oylede canim en azindan ilacla yunurta buyuyebiliyor benm 3 kutu igneyle zor gelisiyor yumurta ignenin bir kutusu 260 lira catlatma ignesi 80 lira 1 kutu yunurta kendolhnden catlamsin diue 4 kutu cedtotide herbiri 68 lira yani sorun olunca tedavi hem zorlasiuor hemde maddi anlamda zorluyor esiminde sperm sayisi mukemmel degil yani haline sukret diye strese girme diye yaziuorm bunlari bende benden kotu durumda olanlari dusunup sukrediuorm halime allaj sukur tedavisi var diye
Olacak insallah tatlim skma caniniTabi bu konuda haklisin hapla buyuyor evet ama olmyor iste yinede tatlim
Kizma canim tam anlamamistim yikama sonrasi haraket 24 olarak okidim genelde yikama sonrasi haraket artmasi lazim sizde 71 den 24 dusnus ondan sordum yanlismi anladim diyeCanim tek tek yazdim iste amlasilir degil mi yikama oncesi ve sonrasi bile yazyor esimin 65mlyon falan sprm mi ama hizi onemli yazdim hepsni ya
Bizim hastnede hep bole azaliyor bende anlamadim ki canim yikama sonrasi 24mu artmis olyor bende anlanyrm canim normalKizma canim tam anlamamistim yikama sonrasi haraket 24 olarak okidim genelde yikama sonrasi artiuor ya
Valahi kizmadim canim simge koymamasim asla kizamam nie kizayim yon yok aslaKizma canim tam anlamamistim yikama sonrasi haraket 24 olarak okidim genelde yikama sonrasi haraket artmasi lazim sizde 78 den 24 dusnus ondan sordum yanlismi anladim diye
Yikama oncesi 56 mlyn sonrasi 30 mlynSizinkisi nasil degelrin uzerine mi ekleniyor
Gebeliktendir benceAyaga kalkinca beyaz beyaz akntim gelyoe affdersin degstrdm camasir simdi islandi simdi
Ben oyle algiladim ozaman canim kusurabakmaValahi kizmadim canim simge koymamasim asla kizamam nie kizayim yon yok asla
Bizdekiler bole degil iste yazdgim gbi azaliyor yani anlamdim bisi bendeYikama oncesi 56 mlyn sonrasi 30 mlyn
Yikama onvesi haraketli %57
Sonrasi haraketli %95