Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu ay daha dusuktu Yikama oncesi konsantrasyon:33 haraketlilik:56 Yikama sonrasi konsatrasyon :54 haraketlilik:20 esime bu ay dusuk dir kizdim bu ay tatilde surda burda sigara icti heo normalde icmezdi az geldi bana

Sence normal mi degerler ilk asilamada yani tutmayanda ise soleydi Yikama oncesi konsatasyon:60 yikama sonrasi 48 haraketlikte yikama oncesi 71 yikama sonrasida :24 mustu

Sorun var yada yok sinucta ikisinde de bebek gelmiyor ayni sey canin benim benim adet duzenim hic sasmaz mesela duzenlidir bu ay 6 7 yumurtam varmisti ikisi buyumus

Sorun var yada yok sinucta ikisinde de bebek gelmiyor ayni sey canin benim benim adet duzenim hic sasmaz mesela duzenlidir bu ay 6 7 yumurtam varmisti ikisi buyumus dal

Spermnsayisi kacti canim anlamadim

Sorun var yada yok sinucta ikisinde de bebek gelmiyor ayni sey canin benim benim adet duzenim hic sasmaz mesela duzenlidir bu ay 6 7 yumurtam varmisti ikisi buyumus dal
Oylede canim en azindan ilacla yunurta buyuyebiliyor benm 3 kutu igneyle zor gelisiyor yumurta ignenin bir kutusu 260 lira catlatma ignesi 80 lira 1 kutu yunurta kendolhnden catlamsin diue 4 kutu cedtotide herbiri 68 lira yani sorun olunca tedavi hem zorlasiuor hemde maddi anlamda zorluyor esiminde sperm sayisi mukemmel degil yani haline sukret diye strese girme diye yaziuorm bunlari bende benden kotu durumda olanlari dusunup sukrediuorm halime allaj sukur tedavisi var diye

Tabi bu konuda haklisin hapla buyuyor evet ama olmyor iste yinede tatlim

Ben gunde bir tane klomen kullanyrm 5 gun 2 gun ara veryoruz buyuyor.

Canim tek tek yazdim iste amlasilir degil mi yikama oncesi ve sonrasi bile yazyor esimin 65mlyon falan sprm mi ama hizi onemli yazdim hepsni ya
Kizma canim tam anlamamistim yikama sonrasi haraket 24 olarak okidim genelde yikama sonrasi haraket artmasi lazim sizde 71 den 24 dusnus ondan sordum yanlismi anladim diye

Ayaga kalkinca beyaz beyaz akntim gelyoe affdersin degstrdm camasir simdi islandi simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…