- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 33
Bizdede yikama sonrasi sayi cok dusmus 26 mlyn duss olmsBizdekiler bole degil iste yazdgim gbi azaliyor yani anlamdim bisi bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizdede yikama sonrasi sayi cok dusmus 26 mlyn duss olmsBizdekiler bole degil iste yazdgim gbi azaliyor yani anlamdim bisi bende
Bizde hep mi dusuyor ozama anlamdim ki sizin hiz artmis ama bizim her seferinde ikiside mi dusuyor ben anlamyorum 157 olan nasil 71 duser ay bizimki farkli anlamdimBizdede yikama sonrasi sayi cok dusmus 26 mlyn duss olms
Notmal degil mi esinin degerleri bizimkine normal demislerdi esimeYikama oncesi 56 mlyn sonrasi 30 mlyn
Yikama onvesi haraketli %57
Sonrasi haraketli %95
İste normal sayilir cok iyi degil ilk asilananda 75 mlynduNotmal degil mi esinin degerleri bizimkine normal demislerdi esime
157 olan nedirBizde hep mi dusuyor ozama anlamdim ki sizin hiz artmis ama bizim her seferinde ikiside mi dusuyor ben anlamyorum 157 olan nasil 71 duser ay bizimki farkli anlamdim
40 mlyon ustu iyi sayilir diolar normalle yolla bir cok kadin hamile kaliyor bu sekilde tatlim tup bebegi uste hic canli sprem olmayanlra yapyorlar ben bizim hastneninkinden bisi anlamayrm vala 155 i gordum iste yuksek okdgunda tutmustuİste normal sayilir cok iyi degil ilk asilananda 75 mlyndu
Ikinci asilamam o canim iste157 olan nedir
33 mlyndan 56 cikmis iste canm sayiniz ama haraketiniz dusmusBu ay daha dusuktu Yikama oncesi konsantrasyon:33 haraketlilik:56 Yikama sonrasi konsatrasyon :54 haraketlilik:20 esime bu ay dusuk dir kizdim bu ay tatilde surda burda sigara icti heo normalde icmezdi az geldi bana
Anladm canmIkinci asilamam o canim iste
Vala sordum asilama ofasindakiler biz anlamayiz ürolojiye sormaniz gerek dedi bende gitmedim canim 0 33 sprm sayisi 56olan haraketlilik sende karstrdinYikama sonrasi sayi dusmesini anlarin cunku kalitesi spermler ayiklaniyor haliyle sayi azaliyor. ama hizinin artmasi lazimken duamesi ilginc geldi dr sorsaydin keske
33 den 54 cikmis sayiBu ay daha dusuktu Yikama oncesi konsantrasyon:33 haraketlilik:56 Yikama sonrasi konsatrasyon :54 haraketlilik:20 esime bu ay dusuk dir kizdim bu ay tatilde surda burda sigara icti heo normalde icmezdi az geldi bana
İyi sayilir canim normal yani
İlerri haraket %90 iyibir degr