Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İste normal sayilir cok iyi degil ilk asilananda 75 mlyndu
40 mlyon ustu iyi sayilir diolar normalle yolla bir cok kadin hamile kaliyor bu sekilde tatlim tup bebegi uste hic canli sprem olmayanlra yapyorlar ben bizim hastneninkinden bisi anlamayrm vala 155 i gordum iste yuksek okdgunda tutmustu

Bu ay daha dusuktu Yikama oncesi konsantrasyon:33 haraketlilik:56 Yikama sonrasi konsatrasyon :54 haraketlilik:20 esime bu ay dusuk dir kizdim bu ay tatilde surda burda sigara icti heo normalde icmezdi az geldi bana
33 mlyndan 56 cikmis iste canm sayiniz ama haraketiniz dusmus

Yikama sonrasi sayi dusmesini anlarin cunku kalitesi spermler ayiklaniyor haliyle sayi azaliyor. ama hizinin artmasi lazimken duamesi ilginc geldi dr sorsaydin keske

Yikama sonrasi sayi dusmesini anlarin cunku kalitesi spermler ayiklaniyor haliyle sayi azaliyor. ama hizinin artmasi lazimken duamesi ilginc geldi dr sorsaydin keske
Vala sordum asilama ofasindakiler biz anlamayiz ürolojiye sormaniz gerek dedi bende gitmedim canim 0 33 sprm sayisi 56olan haraketlilik sende karstrdin

Bu ay daha dusuktu Yikama oncesi konsantrasyon:33 haraketlilik:56 Yikama sonrasi konsatrasyon :54 haraketlilik:20 esime bu ay dusuk dir kizdim bu ay tatilde surda burda sigara icti heo normalde icmezdi az geldi bana
33 den 54 cikmis sayi
haraketlilkte 56 tan 20 dusmus yinede sayi iyi canm tutacak insllh

Ben hicccc bisi anlamyorum ama asilamamn tuttgu zaman o 155 ve 179 lu olan yuksekti baya birde 3 gunden fazla da perhiz skntymis kalitesi dusuyrmus tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…