Bak o bende dr var 4 gundur falan su icerken aci geliyor vala ben birde sasirdim su teste hersey olabikir hazirlikli olayim bari ne yapimİdrara sk ckiyorm bide ama heveslnemiyorm halalkirikligi olacak diye korkuuorm
Esim diyor belki iki tanesir dun nasil sevindi yazik askim fazla umutlanma dedim ama dedim hep yaparm olmasa cift cikmazdi ikinci testin bile cikacagini hic dusunmezdim vala bence erkek bebegimiz olacak dior neyse hayal kurmayalum dedim sabahta bile oldu esim diyor ki sabret bitanem Allaha inanayorum ben meraklanma rahat ol dediBence hamilesin canm bnde hamile oldgmda dolasnca kasigim agriyodu
Simdi kasgmda ignelenme basladi
Aynen benm esimde hayal kuruyor ikizde olabilir vs diue icin siZliyor allah yuİmuze baksin insallahEsim diyor belki iki tanesir dun nasil sevindi yazik askim fazla umutlanma dedim ama dedim hep yaparm olmasa cift cikmazdi ikinci testin bile cikacagini hic dusunmezdim vala bence erkek bebegimiz olacak dior neyse hayal kurmayalum dedim sabahta bile oldu esim diyor ki sabret bitanem Allaha inanayorum ben meraklanma rahat ol dedi
Aynen canim hayorlisi herseyinAllah hersyden once elei ayagi duzgun saglikli cocuk versin ve hayirli en onemlisi saglik tatlim
Bilmiyorm ben seninle ilgili pozitif dusunuyorm caninAgzimda ara ara bak simdi hissetm metalik tat var beni sadce o suphe ettryor tatlim baska bariz biseym yok kadgimda haraket edunce agryor iste
Adamlar belli etmuyor ama benimkisi dun gulup gulup duryordu ins bakalim hayrlisi Allahtan unut kesilmez carsamba adet gunum bakalim olmazsam yeniden idrar yaoarm testBilmiyorm ben seninle ilgili pozitif dusunuyorm canin
Iki kere de igneli olacaksin dediler bana bilemem ki evetCanm senn masallah daha 3 kez rapor hakkin var igneli trdavi icin benm oda bitti bidaha tedavi oalcak olsam en az 2 bin gozden cikarmaliuom raporlu bile 1000 lira gidiyor oyuzdnn olmasada uzulme daha igneli tedavi hakkin var
3 kez rapor hakkin var canm allah muhtac etmesin ama bu bir sansIki kere de igneli olacaksin dediler bana bilemem ki evet
Evet cektrmeden asilamaya baslamiyorlar zaten3 kez rapor hakkin var canm allah muhtac etmesin ama bu bir sans
suan senin icin
ben bu tedavide olunsuz olursa birsure tedavi olamam maddi manevi yonden yipraniyorz cunku 3 asilamada 3 bini gecti tedavim rahim film vs saymiyorm bile sen rahim film cektirdinmi
Bazi dr film cekmedende yapiyorlarmis asilaama canm ondan sordum hayirlisi artik ben cok hissizimEvet cektrmeden asilamaya baslamiyorlar zaten
Bendende isyediler hormon tekrar bende pco var sizdr sebeb neydi canm birde kac yillik evlisiBen bu ay gttgimde yeniden horman bike verdin zaten nirmal dediler
Biz 2 yil 3 alik evli olacaz bizde hic bisi cikmadi tatlimBendende isyediler hormon tekrar bende pco var sizdr sebeb neydi canm birde kac yillik evlisi
Sukur canim bisey yokmus neguzelBiz 2 yil 3 alik evli olacaz bizde hic bisi cikmadi tatlim
Vala uok ama bebekte yok tatlim iste canim ben asilama sonrasi verilen sonuctan pek bisi anlamyorm ama sana yazayim gecen asilamanin tuttgu Yikama oncesi konsaantrasyon:155 Hareketlilik:179 du Yikama sonrasi konsantrasyon:76 haraketlilik 36ydi ve tutmustuSukur canim bisey yokmus neguzel
Kac mlyn spermle asilaman oldu peki