Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bence hamilesin canm bnde hamile oldgmda dolasnca kasigim agriyodu

Simdi kasgmda ignelenme basladi
Esim diyor belki iki tanesir dun nasil sevindi yazik askim fazla umutlanma dedim ama dedim hep yaparm olmasa cift cikmazdi ikinci testin bile cikacagini hic dusunmezdim vala bence erkek bebegimiz olacak dior neyse hayal kurmayalum dedim sabahta bile oldu esim diyor ki sabret bitanem Allaha inanayorum ben meraklanma rahat ol dedi

Agzimda ara ara bak simdi hissetm metalik tat var beni sadce o suphe ettryor tatlim baska bariz biseym yok kadgimda haraket edunce agryor iste

Aynen benm esimde hayal kuruyor ikizde olabilir vs diue icin siZliyor allah yuİmuze baksin insallah

Benm 4. Gunum daha belirti yok sadece kasigimda ignelenme oluyor arada birde sk idrara cikiyorn hafifte gogus ucumda agri basladi dun hayirlisi belirtiye takilmak istemiyorm

Canm senn masallah daha 3 kez rapor hakkin var igneli trdavi icin benm oda bitti bidaha tedavi oalcak olsam en az 2 bin gozden cikarmaliuom raporlu bile 1000 lira gidiyor oyuzdnn olmasada uzulme daha igneli tedavi hakkin var

Canm senn masallah daha 3 kez rapor hakkin var igneli trdavi icin benm oda bitti bidaha tedavi oalcak olsam en az 2 bin gozden cikarmaliuom raporlu bile 1000 lira gidiyor oyuzdnn olmasada uzulme daha igneli tedavi hakkin var
Iki kere de igneli olacaksin dediler bana bilemem ki evet

Iki kere de igneli olacaksin dediler bana bilemem ki evet
3 kez rapor hakkin var canm allah muhtac etmesin ama bu bir sans
suan senin icin
ben bu tedavide olunsuz olursa birsure tedavi olamam maddi manevi yonden yipraniyorz cunku 3 asilamada 3 bini gecti tedavim rahim film vs saymiyorm bile sen rahim film cektirdinmi

Evet cektrmeden asilamaya baslamiyorlar zaten

Sukur canim bisey yokmus neguzel
Kac mlyn spermle asilaman oldu peki
Vala uok ama bebekte yok tatlim iste canim ben asilama sonrasi verilen sonuctan pek bisi anlamyorm ama sana yazayim gecen asilamanin tuttgu Yikama oncesi konsaantrasyon:155 Hareketlilik:179 du Yikama sonrasi konsantrasyon:76 haraketlilik 36ydi ve tutmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…