- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
Kac mmIki taneydi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac mmIki taneydi canim
Benim yumrtlama zamanlrida olyor ya bu sefer pek yok dun gece hafif hafif hisstm ama cok azdi bisi yok benimGogus ucunda agri basladimi canm senn
18.5 ve 15 ti tatlimKac mm
Nasil kaldryosun tatlim acukcasu bende kaldirmiyorum ogunde benim cok agridi bacagin ve kasigim bence tutumustur tatlim ya bacak kaldrnak ile alakali oldgunu dusunmyorjm benim dun ve bugun baya agryor kasigimSana dedigim gi bi soldaki yumurtam asilamadan sonra catladi akintim ve kasik agrimdan anlamistm dun akinti bicak gibi kesildi yumurtam catladiktan sonra akonti biranda kesilyor cunku cuma iliski oldu ama bacaklarimi faln kaldirmadim kasigim agridigi icin spermler gidmismidir ki ya bacaklarimi kaldirmadin salak gibi
Canim yumurtam catladi ya iliski oldu ama ben bacaklarimi kaldirmadim yani spermler yumurtaya ulasamamistir diye korkuuorm yani asilama tutmadiysa bile soldaki yumurtmann tutma ihtimali vardi ama ben bacaklarimi kaldirmayinca sper gidememistir ouizden tutma diye korkuuormNasil kaldryosun tatlim acukcasu bende kaldirmiyorum ogunde benim cok agridi bacagin ve kasigim bence tutumustur tatlim ya bacak kaldrnak ile alakali oldgunu dusunmyorjm benim dun ve bugun baya agryor kasigim
Bacaklrni iliski sirasinda mi kaldryosun sonrasinda mi yani affedersin esim le birliktelik sirasinda bacaklrmi ayirmadim mi demek istyorsun yoksa ben hic kaldirmiyorimCanim yumurtam catladi ya iliski oldu ama ben bacaklarimi kaldirmadim yani spermler yumurtaya ulasamamistir diye korkuuorm yani asilama tutmadiysa bile soldaki yumurtmann tutma ihtimali vardi ama ben bacaklarimi kaldirmayinca sper gidememistir ouizden tutma diye korkuuorm
Sonrasinda canimBacaklrni iliski sirasinda mi kaldryosun sonrasinda mi yani affedersin esim le birliktelik sirasinda bacaklrmi ayirmadim mi demek istyorsun yoksa ben hic kaldirmiyorim
Insallah gitmistir tatlim ya bu ay olmazsa ben igneli asilamaya gececm igne aci verypr mu gobekten vurulucam ben esimde nasil sevindi dun hemen hayallere daldi garibin
Ben hic kaldrmiyoru vala bacaklrimi bende mi rapor alcam ben devllette olyorum nasil olacak ki bakalimİnsallah canm
yok canim acimiyr
kansulandirici aciyor bwn bugn basladim allah hayallerini gercege donustrsn henuz umutsuzluk icin cok erken insallah tutmustur bende klomen ise yaraniuor ignede rapor hakkim bitti malasef
Doktor seni yonlendirir canm ozel devlet farketmez rapor cikartirlar yas kac 23 yasina girms olmn lazim rapor icinBen hic kaldrmiyoru vala bacaklrimi bende mi rapor alcam ben devllette olyorum nasil olacak ki bakalim
25olduk canim acaba dusuk mu yapyrm ki ben ayDoktor seni yonlendirir canm ozel devlet farketmez rapor cikartirlar yas kac 23 yasina girms olmn lazim rapor icin
Bilmiyormki canm pazartesi kan ver bence sen ona gore belli olur25olduk canim acaba dusuk mu yapyrm ki ben ay
Dokununca aciyor gbi buladr erken olmaz bu belirtiler bence sende var mi canimCanm senn gogus ucunda agri varmi dokununca
Benm dun elim degince agridi gogus uclarim dokununca hafif aciyor belli belirsiz ama erken henuz belirti icinDokununca aciyor gbi buladr erken olmaz bu belirtiler bence sende var mi canim
evet benim tutan asilamada adrtim 3 gun gecmsti ya ozaman sag gigus ucum resmen siziliyordu cok derinden hissttm onu ben benim bu ay agizmdako tata degisti sadce su anda onuda pek hisstmyrm az dolandim kasgim agridi sumdi uzandim gecti birazBenm dun elim degince agridi gogus uclarim dokununca hafif aciyor belli belirsiz ama erken henuz belirti icin
Adet belirtisyle gebelik cok benziyor ayiry eddniyor insan
Bence hamilesin canm bnde hamile oldgmda dolasnca kasigim agriyoduevet benim tutan asilamada adrtim 3 gun gecmsti ya ozaman sag gigus ucum resmen siziliyordu cok derinden hissttm onu ben benim bu ay agizmdako tata degisti sadce su anda onuda pek hisstmyrm az dolandim kasgim agridi sumdi uzandim gecti biraz