- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
İnsallah gulum ya amininsallah sende bende ikimizde hepimizde hamile kaliriz canin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah gulum ya amininsallah sende bende ikimizde hepimizde hamile kaliriz canin
kaç gün oldu aşılama olalı benim 9. günden itibaren pozitif çıkmaya başlamıştı ama tabi çooookk silikk..ikincide hep negatifti tabi tutmadığı için..Aklim devanli git idrar testi al yap dio digrr turlu bosver bekle dio eczaneye gidip gitmeme konusunda gidip grliyorum beklemek gelmiyor icimden ses git dior
Bence hamilesin canim ben cesaret edemem valla idrar testine adet olmazsam 15. Kanda baktirirm test sonucu beklemek cok stresli9.gun bugun
imsallah gelmez bugun alisverise gttm simdi kasgim belim agryor dua adin lutfen dusemsin bu sefer 9.gun yaptm iste dayanamayip esim bir tane daha aldi yarinda onu yapacam ben sana com dua edcem merak etme ben duser die korkuyrm iste ilko dustu ya agzimda demekki gerckten acilik varmis senin hislern kubvetli canim benimDun iliskiden sonra bir damla kahveleke geldi odum patladi kanama olacak diye sukur gelmedi gelmezde insallah 9 ay
Allah bilir canim ama bence hamilesin lutfen dikkatet alisveris ev tenziligi yuruyus agirharaketler yapma iliskiye girmeyin kesinlikle rahim kasilmasin ayagini uzuat yat benmde senin gibi korkularin var canim 2 dusuk olunca allah yuzune baksin dualarim seninleimsallah gelmez bugun alisverise gttm simdi kasgim belim agryor dua adin lutfen dusemsin bu sefer 9.gun yaptm iste dayanamayip esim bir tane daha aldi yarinda onu yapacam ben sana com dua edcem merak etme ben duser die korkuyrm iste ilko dustu ya agzimda demekki gerckten acilik varmis senin hislern kubvetli canim benim
Her hamilelikte deger ayni olmaz korkma ignenin etkisi gecmistir coktan resmini atsana testinilk asilamada hemen belirmisti 2.cizgim bundan biraz daha sonra cikti
Bende bugun su gibi akinti var esime gtmeyim dedim gel dedi hemen aldik ciktik ama kasgima belima agri girdi ben birsey yapmadgim icin agrimiyormus meger yook bir yere gtsem bile aracla gidip gelyrn simdi artik hep evdeyim cikmam iliskide yok dedim tamam dedi esim simdiden havalara grdi ya Allah yuzumuze baksin canim seninde tutacak insallah bu ayAllah bilir canim ama bence hamilesin lutfen dikkatet alisveris ev tenziligi yuruyus agirharaketler yapma iliskiye girmeyin kesinlikle rahim kasilmasin ayagini uzuat yat benmde senin gibi korkularin var canim 2 dusuk olunca allah yuzune baksin dualarim seninle
Gulum benimde yapiskan seffaf akintim devam ediyor ve belim kasigim agriuor yunurtlama bitmis olmasi lazim bisey anlamadim ben bu isten ya
canim net gorunmuyor ama deneyim dur bi flas li gekince hic cikmiyordaHer hamilelikte deger ayni olmaz korkma ignenin etkisi gecmistir coktan resmini atsana testin
Bariz belli canin hayirli olsun darisi bana insallah canim su akinti meselesi canimi skyor benmde