• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aklim devanli git idrar testi al yap dio digrr turlu bosver bekle dio eczaneye gidip gitmeme konusunda gidip grliyorum beklemek gelmiyor icimden ses git dior

Aklim devanli git idrar testi al yap dio digrr turlu bosver bekle dio eczaneye gidip gitmeme konusunda gidip grliyorum beklemek gelmiyor icimden ses git dior
kaç gün oldu aşılama olalı benim 9. günden itibaren pozitif çıkmaya başlamıştı ama tabi çooookk silikk..ikincide hep negatifti tabi tutmadığı için..

kizlar simdi yaptm once hic bisi cikmadi ama su anda hafuf bir cizgi var inanayim mi bilemedjm moralim bozuldu atacaktim atmadim sonra banyoya gttm baktim cikimis cizgi silik yani 20dakika falan sonradir heralde

Dun iliskiden sonra bir damla kahveleke geldi odum patladi kanama olacak diye sukur gelmedi gelmezde insallah 9 ay

Dun iliskiden sonra bir damla kahveleke geldi odum patladi kanama olacak diye sukur gelmedi gelmezde insallah 9 ay
imsallah gelmez bugun alisverise gttm simdi kasgim belim agryor dua adin lutfen dusemsin bu sefer 9.gun yaptm iste dayanamayip esim bir tane daha aldi yarinda onu yapacam ben sana com dua edcem merak etme ben duser die korkuyrm iste ilko dustu ya agzimda demekki gerckten acilik varmis senin hislern kubvetli canim benim

Insallah bu sefer bisi olmaz dusmez kanamam olmaz sagliklica buyur insallah Allahim seninde tutar insallhah canim

imsallah gelmez bugun alisverise gttm simdi kasgim belim agryor dua adin lutfen dusemsin bu sefer 9.gun yaptm iste dayanamayip esim bir tane daha aldi yarinda onu yapacam ben sana com dua edcem merak etme ben duser die korkuyrm iste ilko dustu ya agzimda demekki gerckten acilik varmis senin hislern kubvetli canim benim
Allah bilir canim ama bence hamilesin lutfen dikkatet alisveris ev tenziligi yuruyus agirharaketler yapma iliskiye girmeyin kesinlikle rahim kasilmasin ayagini uzuat yat benmde senin gibi korkularin var canim 2 dusuk olunca allah yuzune baksin dualarim seninle

Gulum benimde yapiskan seffaf akintim devam ediyor ve belim kasigim agriuor yunurtlama bitmis olmasi lazim bisey anlamadim ben bu isten ya

Allah bilir canim ama bence hamilesin lutfen dikkatet alisveris ev tenziligi yuruyus agirharaketler yapma iliskiye girmeyin kesinlikle rahim kasilmasin ayagini uzuat yat benmde senin gibi korkularin var canim 2 dusuk olunca allah yuzune baksin dualarim seninle

Gulum benimde yapiskan seffaf akintim devam ediyor ve belim kasigim agriuor yunurtlama bitmis olmasi lazim bisey anlamadim ben bu isten ya
Bende bugun su gibi akinti var esime gtmeyim dedim gel dedi hemen aldik ciktik ama kasgima belima agri girdi ben birsey yapmadgim icin agrimiyormus meger yook bir yere gtsem bile aracla gidip gelyrn simdi artik hep evdeyim cikmam iliskide yok dedim tamam dedi esim simdiden havalara grdi ya Allah yuzumuze baksin canim seninde tutacak insallah bu ay

20150905_200951.jpg

Back