• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anladim canim demek istedginj benim buda duserse eger bende de kesin bir problem vardir aratirilir artik

canim ilk kan testimden sonra 199du zaten
İlk idrar testin ve ilk kan testinden bahsediuorum canim bende ilk idrar testinde pozitifi girunce degerin 60 falandir diye dusundum 3 gun sonra 49 cikinca kanda degerin dususe gecti zannetmistim ben cunku tahminime gore 200 falan olur diye duaunmustum herkesin vucudu farkli ben kendimden yola cikarak oyle duaunmustum

öle deme canim ben umutluyum uzne beni lutfen
Uzulme canim nebileyim aslinda umutlanmaktan korkuyorm
İlkinde cok umutsuzdum tuttu 2. De cok umutluydum tutmadi bundada umutlanmaya korkuyorm 2.de haual kirikligim buyk olmusti cunku

Benmde ilkinde asilamann 7. Gunden itibaren kasik agrim olmuatu 2.de yumurtlamnn 15. Gunden itibaren olmustu

Senn ilkinde kasik agrin oldumu
Benim 2de de oldu kasik agrim bunda cok yoktu bugun birde o gece cok agridi ilk asilamada bile tutmadigi halde olmustu bilemedim iyiimi kotumu ben

Bende mutlu olmyorum korkuyrm dedigin gbi heves etmekten hayal kurmamaya calisiyorum
canım benmde 9. gün pozitif çıkmıştı hamilesin kesin inşallah artarak devam eder herşey yolunda ggider bu sefer bebeğini kucağına laırsın çok sevindim merak etme ilaç etkisi değildir buu çünkü benm geçen ay 9. gün hiç bişi çıkmamıştı yani lacım etkisi o gün bukadar net pozitif verecek kadar kalamazz hadi gözünüz aydınn gerçekten çok sevindim:)) darısı başımıza sualp27 sualp27 @aysemzumram yavrukartalim yavrukartalim :)

canım benmde 9. gün pozitif çıkmıştı hamilesin kesin inşallah artarak devam eder herşey yolunda ggider bu sefer bebeğini kucağına laırsın çok sevindim merak etme ilaç etkisi değildir buu çünkü benm geçen ay 9. gün hiç bişi çıkmamıştı yani lacım etkisi o gün bukadar net pozitif verecek kadar kalamazz hadi gözünüz aydınn gerçekten çok sevindim:)) darısı başımıza sualp27 sualp27 @aysemzumram yavrukartalim yavrukartalim :)
insallah kizlar ilk ben dusuk yapmistim yine ilk ben haber vermistm hatrliyosy hadu hepniz arkama takilin peser peser gelsun bebisler canlar

İnsallah canim ya aminnnnnn

Benim 2de de oldu kasik agrim bunda cok yoktu bugun birde o gece cok agridi ilk asilamada bile tutmadigi halde olmustu bilemedim iyiimi kotumu ben
Bisey olmaz canim rahim genisliuor ondan agri oluyor korkma

netten bakiyorum ilerleyen safalrda agri ceken cok bukadr ufakken ceken yok ki ebet genisledgi zaman olurmus ama 5 7 8haftaliklarda yazyor
Ben ikisindede hamilelklermn kasik agrim oldu canm dr normal demisti

normal diyorsun yani anladim ins oledir canim benim
İnsallah canm dr normal demisti normaldir korkma kotuyu cagirma bdvde bir konu var simdi okdm cok uzuldum konuuu gorince aklim basima gwldi herseyin hayorlisi olsun diyorum aetik

Back