Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk idrar testin ve ilk kan testinden bahsediuorum canim bende ilk idrar testinde pozitifi girunce degerin 60 falandir diye dusundum 3 gun sonra 49 cikinca kanda degerin dususe gecti zannetmistim ben cunku tahminime gore 200 falan olur diye duaunmustum herkesin vucudu farkli ben kendimden yola cikarak oyle duaunmustumcanim ilk kan testimden sonra 199du zaten
Dusmeyeck canim insallah masallah 9. Gun silik ciktigina gire degerin artiyorAnladim canim demek istedginj benim buda duserse eger bende de kesin bir problem vardir aratirilir artik
iste canim gordgun gbi senin fotosunu gordun zatenDusmeyeck canim insallah masallah 9. Gun silik ciktigina gire degerin artiyor
Masallah gayet iyi benmki degerim 72 ken bu sekildydi testim canim hersey yolunda bebis yola ciknis ama kendimden umudum yok hic benmiste canim gordgun gbi senin fotosunu gordun zaten
ama kasigim bugun agryor baya yaMasallah gayet iyi benmki degerim 72 ken bu sekildydi testim canim hersey yolunda bebis yola ciknis ama kendimden umudum yok hic benm
Uzulme canim nebileyim aslinda umutlanmaktan korkuyormöle deme canim ben umutluyum uzne beni lutfen
Benmde ilkinde asilamann 7. Gunden itibaren kasik agrim olmuatu 2.de yumurtlamnn 15. Gunden itibaren olmustuama kasigim bugun agryor baya ya
Benim 2de de oldu kasik agrim bunda cok yoktu bugun birde o gece cok agridi ilk asilamada bile tutmadigi halde olmustu bilemedim iyiimi kotumu benBenmde ilkinde asilamann 7. Gunden itibaren kasik agrim olmuatu 2.de yumurtlamnn 15. Gunden itibaren olmustu
Senn ilkinde kasik agrin oldumu
Bende mutlu olmyorum korkuyrm dedigin gbi heves etmekten hayal kurmamaya calisiyorumBenmde ilkinde asilamann 7. Gunden itibaren kasik agrim olmuatu 2.de yumurtlamnn 15. Gunden itibaren olmustu
Senn ilkinde kasik agrin oldumu
canım benmde 9. gün pozitif çıkmıştı hamilesin kesin inşallah artarak devam eder herşey yolunda ggider bu sefer bebeğini kucağına laırsın çok sevindim merak etme ilaç etkisi değildir buu çünkü benm geçen ay 9. gün hiç bişi çıkmamıştı yani lacım etkisi o gün bukadar net pozitif verecek kadar kalamazz hadi gözünüz aydınn gerçekten çok sevindim:)) darısı başımıza sualp27 @aysemzumram yavrukartalim :)Bende mutlu olmyorum korkuyrm dedigin gbi heves etmekten hayal kurmamaya calisiyorum
insallah kizlar ilk ben dusuk yapmistim yine ilk ben haber vermistm hatrliyosy hadu hepniz arkama takilin peser peser gelsun bebisler canlarcanım benmde 9. gün pozitif çıkmıştı hamilesin kesin inşallah artarak devam eder herşey yolunda ggider bu sefer bebeğini kucağına laırsın çok sevindim merak etme ilaç etkisi değildir buu çünkü benm geçen ay 9. gün hiç bişi çıkmamıştı yani lacım etkisi o gün bukadar net pozitif verecek kadar kalamazz hadi gözünüz aydınn gerçekten çok sevindim:)) darısı başımıza sualp27 @aysemzumram yavrukartalim :)
İnsallah canim ya aminnnnnncanım benmde 9. gün pozitif çıkmıştı hamilesin kesin inşallah artarak devam eder herşey yolunda ggider bu sefer bebeğini kucağına laırsın çok sevindim merak etme ilaç etkisi değildir buu çünkü benm geçen ay 9. gün hiç bişi çıkmamıştı yani lacım etkisi o gün bukadar net pozitif verecek kadar kalamazz hadi gözünüz aydınn gerçekten çok sevindim:)) darısı başımıza sualp27 @aysemzumram yavrukartalim :)
Sen hayal kurmaya baslayabilirsin tatlim zira gebelik kesinlesti masallah 9 au sonra kucagindaBende mutlu olmyorum korkuyrm dedigin gbi heves etmekten hayal kurmamaya calisiyorum
Bisey olmaz canim rahim genisliuor ondan agri oluyor korkmaBenim 2de de oldu kasik agrim bunda cok yoktu bugun birde o gece cok agridi ilk asilamada bile tutmadigi halde olmustu bilemedim iyiimi kotumu ben
netten bakiyorum ilerleyen safalrda agri ceken cok bukadr ufakken ceken yok ki ebet genisledgi zaman olurmus ama 5 7 8haftaliklarda yazyorBisey olmaz canim rahim genisliuor ondan agri oluyor korkma
Ben ikisindede hamilelklermn kasik agrim oldu canm dr normal demistinetten bakiyorum ilerleyen safalrda agri ceken cok bukadr ufakken ceken yok ki ebet genisledgi zaman olurmus ama 5 7 8haftaliklarda yazyor
normal diyorsun yani anladim ins oledir canim benimBen ikisindede hamilelklermn kasik agrim oldu canm dr normal demisti
İnsallah canm dr normal demisti normaldir korkma kotuyu cagirma bdvde bir konu var simdi okdm cok uzuldum konuuu gorince aklim basima gwldi herseyin hayorlisi olsun diyorum aetiknormal diyorsun yani anladim ins oledir canim benim