Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bekle bence canim
Canim benim kasiklarim cok agriyor ve seffaf yapiskan akintim hala devam ediyor bisey anlamadim ben buay vucudumdan
Daha catlama devam ediyor demekki benim disin cok fena azimda inanilmaz acilik var ama.o disteki iltaptan mi yoksa tuttu ondan mi bilemedim inan yada acaba kendimi dinliyorum bana mi ole geliyor sarsimsakli makarna yedim oncesinde yogurt yedim karpuzda yerken agzim bir acidi acidi anltamam

Hamilesin bence canim catlatma ignesi olmustum ama asilama bosunami gitti ozaman ya

Hamilesin bence canim catlatma ignesi olmustum ama asilama bosunami gitti ozaman ya
bosuna gitmez tatlim catlama hemen hop igne vurulunca olacak bitecek degil ki yavas yavas acilir catlar bence iste o arada sprm ole buluscak sonucta bir sprm vuctta 48saat falan yasiyor bir am once ogrenmek istyorum disim beni mahbetti ona gire doktora grncem yoksa antibiyotik alip kullancam disime simdi sarimsak bastrdim mahvoldum vala kalbimi bozma lutfen canim bol bol fatiha suresini oku ben ruyamda 001grmstm netten baktm Fatiha surediymis oku bol bol

Ama zaten yumurtamin 1 catlamak uzereydi ama diger ikisi 15 16 mmdi birisi erken digerleri gec catlayabilirmi acaba

Okurun canim gecmis olsun sanada canin

Ayni anda catlamayabilirmis ben calisnalara devam edeyim

evet canim devam et buyuk olan tutmzsa digeri tutar bakarsin hadi kolay gelsin sana bizde dun birliktelik oldu bu sefer kasgim agrimadi hic ama
Herzaman olmazki canim ben senden umutluyum valla busefer az once kuzenimn esiyle konustum cok severim icinde bir his varmi diye sordum benle ilgili yok valla karamsarim diyo moralim bozuldu onun amaci benim hayalkirikligi yasamamam ama yinede hevesim kacti biraz

Bizler herkezden medet umar olduk ah ah canim benim bende notrum hissizm kendimle alakali vala ne umutluyum ne umutsuz

Bizler herkezden medet umar olduk ah ah canim benim bende notrum hissizm kendimle alakali vala ne umutluyum ne umutsuz
Aynen canim bende hissizim malasef hicbisey hissedemiyorum ilkinde cok umutsuzdum tuttu 2.unutluydun tutmadi bunda his yok allahim bekleyisimizi hayirla sonuclandirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…