bende 2 gün önce gittim dr dün iğneye başladım canım aynı başlamısız tedaviye inşallah bbukez hereşy yolunda giderevet canim iki gun once gttim iste 3.asilamam olacak benim
Ay cansucum nerelerdesin.. Yok Tatlim bende birşey bende şimdilik tedavide yok şuan bekliyorum bakalım bayram dönüşü insaAllah düşünüyorum kismetseselam arkadaşlar nezamandır ugramıyordum topiğe bende 3.asılama için dün iğneye başladım sizler nasılsınız varmı bir gelişme yeni hamileler varmı aramızda
canım bebek topiklerine girmek istemiyordum pek bu meseleseden uzaklaşmak içinAy cansucum nerelerdesin.. Yok Tatlim bende birşey bende şimdilik tedavide yok şuan bekliyorum bakalım bayram dönüşü insaAllah düşünüyorum kismetse
Canım benim strese girme lutfen.. Bende aşılama yaptırmıştım benimde gün içinde koyu bir idrar oluyordu ondan başka belirtim yoktu hatta yuzumde sivilce bile çıkmıştı ama hamile kalmıştım. Diyeceğim o belirtilere takılma.Anlamıyorum o kadar yumurta nereye gidiyor eşimde problem yok rahim filmi temiz hep birden çok yumurta neden olmuyor bir kere bile tutmadı tüp bebek denememizde var oda tutmadı
aynı doktora gidiyorum sormaya cekindim acıkcası canmsualp27 Canım sordun mu doktora ve aynı doktora mi gidiyorsun.
Geçen ki gibi aksilik olmasın aşılama esnasında sıkıntı yasamistin ya.. Bu kez dikkat et çok üzülüyorsun sonra canim ve çekinme sor lutfenaynı doktora gidiyorum sormaya cekindim acıkcası canm
Ay canım benim bebeğin kız mi erkek mi .. Hamileydim bol bol dua et bizlereKızlar yeni tedaviye başlamişsiniz rabbim inşallah hayırlısıyla yüzünüzü güldürür hepiniz her daim dualarimdasiniz. Inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Ediyorum canım bebek için hatim yapmaya çalışıyorum sonrasında size de dua ediyorum inşallah rabbim kabul eder. Canım oğlumuz olacak . Sizde dua edin bize sağlıklı sıhhatli kucagimiza alalım inşallah.Ay canım benim bebeğin kız mi erkek mi .. Hamileydim bol bol dua et bizlere
Canim Acikcasi asilama kinusunda kararsiİm normal mi denesem diormGeçen ki gibi aksilik olmasın aşılama esnasında sıkıntı yasamistin ya.. Bu kez dikkat et çok üzülüyorsun sonra canim ve çekinme sor lutfen
Esracim banada dua et neolursun buay asilamam var adim cansu allah evladini bagislasin caninEdiyorum canım bebek için hatim yapmaya çalışıyorum sonrasında size de dua ediyorum inşallah rabbim kabul eder. Canım oğlumuz olacak . Sizde dua edin bize sağlıklı sıhhatli kucagimiza alalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?