Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam arkadaşlar nezamandır ugramıyordum topiğe bende 3.asılama için dün iğneye başladım sizler nasılsınız varmı bir gelişme yeni hamileler varmı aramızda

selam arkadaşlar nezamandır ugramıyordum topiğe bende 3.asılama için dün iğneye başladım sizler nasılsınız varmı bir gelişme yeni hamileler varmı aramızda
Ay cansucum nerelerdesin.. Yok Tatlim bende birşey bende şimdilik tedavide yok şuan bekliyorum bakalım bayram dönüşü insaAllah düşünüyorum kismetse

Ay cansucum nerelerdesin.. Yok Tatlim bende birşey bende şimdilik tedavide yok şuan bekliyorum bakalım bayram dönüşü insaAllah düşünüyorum kismetse
canım bebek topiklerine girmek istemiyordum pek bu meseleseden uzaklaşmak için
bende dün iğneme başladım ama kafama takılan bir nokta var 75 dozla 5 yumurtam gelişti dr bukez 100 le başlattı neyapmaya calışıyr anlam veremedim
sen nasılsın hayırlısı olsun canım bende bayram sonu düşünyodum son anda fikir değiştirdim inşallah bukez olur cok yıprandım

Banada 29 unda test yap dedi Dr bu arada idrarım gün içinde bir kaç kez Bayağı sarı oluyor ve garip kokuyor her defasında değil ama onun dışında Ağrı batma yok ben 150 den Yaptım iğneleri beşten fazla yumurta oluştu yine her zamanki gibi ama yine negatif enerji var bende :)

Anlamıyorum o kadar yumurta nereye gidiyor eşimde problem yok rahim filmi temiz hep birden çok yumurta neden olmuyor bir kere bile tutmadı tüp bebek denememizde var oda tutmadı

Anlamıyorum o kadar yumurta nereye gidiyor eşimde problem yok rahim filmi temiz hep birden çok yumurta neden olmuyor bir kere bile tutmadı tüp bebek denememizde var oda tutmadı
Canım benim strese girme lutfen.. Bende aşılama yaptırmıştım benimde gün içinde koyu bir idrar oluyordu ondan başka belirtim yoktu hatta yuzumde sivilce bile çıkmıştı ama hamile kalmıştım. Diyeceğim o belirtilere takılma.

Ay kızlar resmen adet sancısı gibi bir ağrım oldu çatlatma iğnesini yapalı dokuz gün oldu adetin 23. Günü adet olabilir miyim ki doktorum hesabına göre 6 gün sonra adet tarihi

Canım ben adet tarihimden 4gun önce ogrendim hamile olduğumu. 13.gün idrarda 15.gün kanda çıktı.. Ama gelismedi bebeğim sonlandırıldı..hiç takma boşver sıfır sıkıntı.. İnsaAllah Rabbim yüzünü güldürür

Kızlar yeni tedaviye başlamişsiniz rabbim inşallah hayırlısıyla yüzünüzü güldürür hepiniz her daim dualarimdasiniz. Inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Kızlar yeni tedaviye başlamişsiniz rabbim inşallah hayırlısıyla yüzünüzü güldürür hepiniz her daim dualarimdasiniz. Inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Ay canım benim bebeğin kız mi erkek mi .. Hamileydim bol bol dua et bizlere

Ay canım benim bebeğin kız mi erkek mi .. Hamileydim bol bol dua et bizlere
Ediyorum canım bebek için hatim yapmaya çalışıyorum sonrasında size de dua ediyorum inşallah rabbim kabul eder. Canım oğlumuz olacak . Sizde dua edin bize sağlıklı sıhhatli kucagimiza alalım inşallah.

Geçen ki gibi aksilik olmasın aşılama esnasında sıkıntı yasamistin ya.. Bu kez dikkat et çok üzülüyorsun sonra canim ve çekinme sor lutfen
Canim Acikcasi asilama kinusunda kararsiİm normal mi denesem diorm
doktora sordun bu sperm meselesini ve yumurtamin erken catlama meselesini sebeb aramak dogru degil kismet degilmis dedi sperm 2 saat beklesede sorun degil dedi bunu sorunca surati asildi soramadim yuzDen igne dozunu

Ediyorum canım bebek için hatim yapmaya çalışıyorum sonrasında size de dua ediyorum inşallah rabbim kabul eder. Canım oğlumuz olacak . Sizde dua edin bize sağlıklı sıhhatli kucagimiza alalım inşallah.
Esracim banada dua et neolursun buay asilamam var adim cansu allah evladini bagislasin canin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…