Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım sen bir doğum yapsan kendim yapmış kadar sevincem yaa çok zor geçti senin bu hamilelik inşallah sağlıkla bitirceksinde çok çektirdi minik sana Vala geçmiş olsun doktorun ne dio durumla ilgili
Dr da saskin ya insallh hemn gecer bu gunler simdilik normal hersey

Yarin dr kontrolu var bikac gundur bebegi hissetmiyorum umarim bi sorun yokturdur. Moralim bozuk hamile kaldigimdan beti hicbisy yapamıyorum. Kotu bi donmdrn geviyoruz hafi hyrlisi uinede sukurler olsun. İnşallah yarin iyi hberlrle yazatim buraya

Canim gittinmi doktora inş güzel haber verirsin

hayırlı haberler inşallah canım naptın

Slm kızlar hatırlarsınız belki bende Nisan Ayında aşılama yapmıştım negatif sonuçlandı inşallah hepiniz iyisinizdir 10 gün kadar önce tekrar Dr a başvurdum menogon iğnelere başlattılar tıpkı aşılamada ki gibi 150 doz ile 11 gün kullandım yumurtalar gelişti çatlatma yapıldı ama bu defa aşılama yapmadı eşimin değerlerinde problem yok normal ilişkiyle denedik çatlatmadan sonraki 7. Günüm geçen defa karnımda batmalar şişlik Göğüs Şişliği hassasiyeti hangi belirti varsa yaşadım ümitlendim ama olmadı beş yumurtadan hiç biri tutmamıştı şimdi ise bunlardan biri bile yok ilaçlar dahi bu etkiyi yapmadı Sıfır Ümit olmayacağını biliyorum ( birde jel kullanıyorum afedersiniz ilişkiden hemen sonra jel artıkları akıyor acaba spermler tüplere gidiyor mudur bence jel kalıntılarını karıştığı için olmadı ne dersiniz ?

jel ile alakasi yok canim benimde 3.asilamam.olcak bu ay ben iki kerede jel kullandim 2.asilamam tutmustu ancak dustu yani jel daha kolay tuttsun die veriliyor zaten onunla alakasi yok ben sabah aksam kullanyrdum bemimde ole geliyordu geri iliskide esime bulasyordu

Hilal tedavi görüyor musun canim

Hayırlı olsun inşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız

plasenta düzelmiş cnm saol ama üçlü tarama yptı dr artık neden şüphelendiğini de sylemedi bekliycz on gün
Canim rabbimin izniyle hic bisi olmayacak hayirlisiyla bi dogursan kucagina aldiginda.bunlari helsi biter gider ikili üçlü taramalar genelde yapiliyor zaten istisna bi durum yoktur merak etme.
H hllal canim tedavin hayirli sonuçlanır insaallah.kizlar valla özledim sohbetlerimizi insaallah gene pes pese hamis oluruz da herseyi paylasiriz.bende durum aynı tedavi yok dusunmuyorum suan esimde istemiyor zaten korunma surwm bu ay bitiyor bakalim ne zaman hazir hissedecegim kendimi baya duzelttim gibi psikolojimi sanırım inşaallah rabbim tez zamanda guldurur yüzümüzü bizde o yüce mertebeye anneliğe erisiriz layikiyla

Amin canim allah razi olsun sende inşallah en kisa zamnda hamis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…