Canım çok geçmiş olsun bende tüp bebek yaptirmistim tutmadı doktorum altı ay sonra tekrar deneyelim dedi benimde bir tane dondurulmusum var baharda onu deniycez inş yuzumuz güler
tüm gün aynı şekilde uzanıyorum zate umarım düzelirCanım çok geçmiş olsun rabbim evladını sana bagislasin inş dualarim senle sırt üstü uzan ayaklarını yüksekte tut plasenta yerine yerlesecektir ayaklar yüksekte olunca kanamada azalıyor
Canım sen bir doğum yapsan kendim yapmış kadar sevincem yaa çok zor geçti senin bu hamilelik inşallah sağlıkla bitirceksinde çok çektirdi minik sana ValaHanimlar bnde kanama ve sanci artti sizler nasilsnz
Dr da saskin ya insallh hemn gecer bu gunler simdilik normal herseyCanım sen bir doğum yapsan kendim yapmış kadar sevincem yaa çok zor geçti senin bu hamilelik inşallah sağlıkla bitirceksinde çok çektirdi minik sana Valageçmiş olsun doktorun ne dio durumla ilgili
Canim gittinmi doktora inş güzel haber verirsinYarin dr kontrolu var bikac gundur bebegi hissetmiyorum umarim bi sorun yokturdur. Moralim bozuk hamile kaldigimdan beti hicbisy yapamıyorum. Kotu bi donmdrn geviyoruz hafi hyrlisi uinede sukurler olsun. İnşallah yarin iyi hberlrle yazatim buraya
hayırlı haberler inşallah canım naptınYarin dr kontrolu var bikac gundur bebegi hissetmiyorum umarim bi sorun yokturdur. Moralim bozuk hamile kaldigimdan beti hicbisy yapamıyorum. Kotu bi donmdrn geviyoruz hafi hyrlisi uinede sukurler olsun. İnşallah yarin iyi hberlrle yazatim buraya
plasenta düzelmiş çok şükür ama üçlü tarama testi yaptı doktr neden şüphelendiğini de sylemediCanim gittinmi doktora inş güzel haber verirsin
plasenta düzelmiş cnm saol ama üçlü tarama yptı dr artık neden şüphelendiğini de sylemedi bekliycz on günhayırlı haberler inşallah canım naptın
Kötü birşey yoktur canım insaAllah skma canını.. Doktor bu biliyorsun herşeye hazır olmanı istiyor..plasenta düzelmiş cnm saol ama üçlü tarama yptı dr artık neden şüphelendiğini de sylemedi bekliycz on gün
Hilal tedavi görüyor musun canimjel ile alakasi yok canim benimde 3.asilamam.olcak bu ay ben iki kerede jel kullandim 2.asilamam tutmustu ancak dustu yani jel daha kolay tuttsun die veriliyor zaten onunla alakasi yok ben sabah aksam kullanyrdum bemimde ole geliyordu geri iliskide esime bulasyordu
Hayırlı olsun canım Rabbim emeğinin karşılığını versin insaAllahevet canim iki gun once gttim iste 3.asilamam olacak benim
Canim rabbimin izniyle hic bisi olmayacak hayirlisiyla bi dogursan kucagina aldiginda.bunlari helsi biter gider ikili üçlü taramalar genelde yapiliyor zaten istisna bi durum yoktur merak etme.plasenta düzelmiş cnm saol ama üçlü tarama yptı dr artık neden şüphelendiğini de sylemedi bekliycz on gün
Amin canim allah razi olsun sende inşallah en kisa zamnda hamis olursunCanim rabbimin izniyle hic bisi olmayacak hayirlisiyla bi dogursan kucagina aldiginda.bunlari helsi biter gider ikili üçlü taramalar genelde yapiliyor zaten istisna bi durum yoktur merak etme.
H hllal canim tedavin hayirli sonuçlanır insaallah.kizlar valla özledim sohbetlerimizi insaallah gene pes pese hamis oluruz da herseyi paylasiriz.bende durum aynı tedavi yok dusunmuyorum suan esimde istemiyor zaten korunma surwm bu ay bitiyor bakalim ne zaman hazir hissedecegim kendimi baya duzelttim gibi psikolojimi sanırım inşaallah rabbim tez zamanda guldurur yüzümüzü bizde o yüce mertebeye anneliğe erisiriz layikiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?