doktorunu arayabilme imkanin varsa arayip danis bence Kanama agirsa adetli gibiyse dusuk tehlikesi olabilir bir de karin agrisi kramp var mi ?Arkadaslar beni hatirlayanlar varmi bilmiyorum bende nisanda asilama yaptirmistim tutmamisti hattasemisderin arkadasimla kader arkadasiydik o pozitifi görmüstü bende tüpe karar verdim yaptirdim bugün transferin 9.günü kan testi yaptim 8.53 cikti ama kanamam var cok korkuyorum sizce düsük mü yardimci olun bana lütfen
doktorunu arayabilme imkanin varsa arayip danis bence Kanama agirsa adetli gibiyse dusuk tehlikesi olabilir bir de karin agrisi kramp var mi ?
o zaman sorun yoktur semisderin i hatirliyosan kanamasi oluyodu surekli ama bildigim kadariyla gayet saglikli gebeligiDoktorum yerlesme olabilir dedi hicbir agrim yok sadece hafidi belim oda cok yatmaktan olabilir yoksa adetim.sancili gecerdi kanamam az bugün 3 gün oldu cogalmadi hala az bi ümit pzartesi beklicez dedi doktor katlanirsa iyi dedi beklicez bakalim
Iki tane transfer edilmisti belki biri tutunuyo ikiz icin deger düsük gibi internetde arstirdim rabbim hayirlisi versin bir yada iki saglikli olsun yeteer.. sende mi hamilesin??? Seni hatirliyorum ben yurtdisindandin sen ?? Cok sevindim cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsino zaman sorun yoktur semisderin i hatirliyosan kanamasi oluyodu surekli ama bildigim kadariyla gayet saglikli gebeligi
Insallah tutunmaya calisiyodur bebegin Evet ben burda da yazdim ramazanda supriz bi sekilde dogal yoldan hamile kaldim ve hatirliyosan benim 2 asilamamda tutmamisti 3.ye hazirlaniyodum ve hiiiic beklemiyodum cunku tum ay boyunca tek iliski oldu ve asilama olcak diye bebek icin denemedik bile Zaten oructan halimizde yoktu :) Amin insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimizaIki tane transfer edilmisti belki biri tutunuyo ikiz icin deger düsük gibi internetde arstirdim rabbim hayirlisi versin bir yada iki saglikli olsun yeteer.. sende mi hamilesin??? Seni hatirliyorum ben yurtdisindandin sen ?? Cok sevindim cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Insallah tutunmaya calisiyodur bebegin Evet ben burda da yazdim ramazanda supriz bi sekilde dogal yoldan hamile kaldim ve hatirliyosan benim 2 asilamamda tutmamisti 3.ye hazirlaniyodum ve hiiiic beklemiyodum cunku tum ay boyunca tek iliski oldu ve asilama olcak diye bebek icin denemedik bile Zaten oructan halimizde yoktu :) Amin insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza
Tsk ederim canım inş tekrar sağlıklı ve hayırlı bir şekilde hamile kalırım isteyen herkeste
malesef hala kanamalarım devam ediyor 5. aya girmeme rağmen bi rahatlıyamadım. ve erken doğum riskim var ve erken doğum olursa bebeğimi kaybetme ihtimalim varo zaman sorun yoktur semisderin i hatirliyosan kanamasi oluyodu surekli ama bildigim kadariyla gayet saglikli gebeligi
Kanamanin sebebi neymis doktorlar neden durduramiyor ? Insallah saglikla kucagina alirsin kotu dusunme Iyi dusunki bebegin de etkilenmesinmalesef hala kanamalarım devam ediyor 5. aya girmeme rağmen bi rahatlıyamadım. ve erken doğum riskim var ve erken doğum olursa bebeğimi kaybetme ihtimalim var
Canim dokuzuncu güne göre değerin çok düşük ve kanaman varsa düşük yapiyosun allah yardimcin olsun bende düşük yaptım adetim beş gün geçmişti degerim 367,5 çıktı buna rağmen düşük yaptımArkadaslar beni hatirlayanlar varmi bilmiyorum bende nisanda asilama yaptirmistim tutmamisti hattasemisderin arkadasimla kader arkadasiydik o pozitifi görmüstü bende tüpe karar verdim yaptirdim bugün transferin 9.günü kan testi yaptim 8.53 cikti ama kanamam var cok korkuyorum sizce düsük mü yardimci olun bana lütfen
Plasenta asagiya kaymis ondan kanamam oluyomusKanamanin sebebi neymis doktorlar neden durduramiyor ? Insallah saglikla kucagina alirsin kotu dusunme Iyi dusunki bebegin de etkilenmesin
Dualarim seninle insallah hersey yolunda giderHepinizin duasina ihtiyacim var 5 aydir surekli kanamam var plasenta asagiya kaymis rahime baski yapmis ve rahim yirtildi şimdi evde yatiyorum yolu yarilamiskn bebegime bisey olsn istemiyorum lutfen dua efin bise hanimlar
Senin sonucun belli oldu mu ?Büyük allahim ümit hicbir zaman kesilmez diye bosuna demezler insalöah benim yüzümde güler sende saglikla kucagina alirsin bebisinii :)
Senin sonucun belli oldu mu ?
Hepinizin duasina ihtiyacim var 5 aydir surekli kanamam var plasenta asagiya kaymis rahime baski yapmis ve rahim yirtildi şimdi evde yatiyorum yolu yarilamiskn bebegime bisey olsn istemiyorum lutfen dua efin bise hanimlar
Hayirlisi olsun insallah bi dahakine...Belli oldu camim.ne yazikki degerim düsmüs 4 de negativ yanikismet degilmis bu ay dondurulmus embriyolarim vardi eylülde onu transfer edicekler bir ay dinlenicem artik
Canım çok geçmiş olsun rabbim evladını sana bagislasin inş dualarim senle sırt üstü uzan ayaklarını yüksekte tut plasenta yerine yerlesecektir ayaklar yüksekte olunca kanamada azalıyorPlasenta asagiya kaymis ondan kanamam oluyomus
Canım çok geçmiş olsun bende tüp bebek yaptirmistim tutmadı doktorum altı ay sonra tekrar deneyelim dedi benimde bir tane dondurulmusum var baharda onu deniycez inş yuzumuz gülerBelli oldu camim.ne yazikki degerim düsmüs 4 de negativ yanikismet degilmis bu ay dondurulmus embriyolarim vardi eylülde onu transfer edicekler bir ay dinlenicem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?