Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
doktorunu arayabilme imkanin varsa arayip danis bence Kanama agirsa adetli gibiyse dusuk tehlikesi olabilir bir de karin agrisi kramp var mi ?

doktorunu arayabilme imkanin varsa arayip danis bence Kanama agirsa adetli gibiyse dusuk tehlikesi olabilir bir de karin agrisi kramp var mi ?

Doktorum yerlesme olabilir dedi hicbir agrim yok sadece hafidi belim oda cok yatmaktan olabilir yoksa adetim.sancili gecerdi kanamam az bugün 3 gün oldu cogalmadi hala az bi ümit pzartesi beklicez dedi doktor katlanirsa iyi dedi beklicez bakalim

o zaman sorun yoktur semisderin i hatirliyosan kanamasi oluyodu surekli ama bildigim kadariyla gayet saglikli gebeligi

o zaman sorun yoktur semisderin i hatirliyosan kanamasi oluyodu surekli ama bildigim kadariyla gayet saglikli gebeligi
Iki tane transfer edilmisti belki biri tutunuyo ikiz icin deger düsük gibi internetde arstirdim rabbim hayirlisi versin bir yada iki saglikli olsun yeteer.. sende mi hamilesin??? Seni hatirliyorum ben yurtdisindandin sen ?? Cok sevindim cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Insallah tutunmaya calisiyodur bebegin Evet ben burda da yazdim ramazanda supriz bi sekilde dogal yoldan hamile kaldim ve hatirliyosan benim 2 asilamamda tutmamisti 3.ye hazirlaniyodum ve hiiiic beklemiyodum cunku tum ay boyunca tek iliski oldu ve asilama olcak diye bebek icin denemedik bile Zaten oructan halimizde yoktu :) Amin insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza

Büyük allahim ümit hicbir zaman kesilmez diye bosuna demezler insalöah benim yüzümde güler sende saglikla kucagina alirsin bebisinii :)

malesef hala kanamalarım devam ediyor 5. aya girmeme rağmen bi rahatlıyamadım. ve erken doğum riskim var ve erken doğum olursa bebeğimi kaybetme ihtimalim var

malesef hala kanamalarım devam ediyor 5. aya girmeme rağmen bi rahatlıyamadım. ve erken doğum riskim var ve erken doğum olursa bebeğimi kaybetme ihtimalim var
Kanamanin sebebi neymis doktorlar neden durduramiyor ? Insallah saglikla kucagina alirsin kotu dusunme Iyi dusunki bebegin de etkilenmesin

Canim dokuzuncu güne göre değerin çok düşük ve kanaman varsa düşük yapiyosun allah yardimcin olsun bende düşük yaptım adetim beş gün geçmişti degerim 367,5 çıktı buna rağmen düşük yaptım

Hepinizin duasina ihtiyacim var 5 aydir surekli kanamam var plasenta asagiya kaymis rahime baski yapmis ve rahim yirtildi şimdi evde yatiyorum yolu yarilamiskn bebegime bisey olsn istemiyorum lutfen dua efin bise hanimlar

Hepinizin duasina ihtiyacim var 5 aydir surekli kanamam var plasenta asagiya kaymis rahime baski yapmis ve rahim yirtildi şimdi evde yatiyorum yolu yarilamiskn bebegime bisey olsn istemiyorum lutfen dua efin bise hanimlar
Dualarim seninle insallah hersey yolunda gider

Allah herkesin gonlune göre versin inşallah bende bugün basladim igneye 1.gunum bismillah rabbim ol der oluverir cuma günü 5.gun olucak kontrole gidicem ilk asilamam olucak inşallah tutar allah yar ve yardimciniz olsun

Dualarim seninle insallah saglikla bebisini kucagina alirsin canim benim

Belli oldu camim.ne yazikki degerim düsmüs 4 de negativ yani kismet degilmis bu ay dondurulmus embriyolarim vardi eylülde onu transfer edicekler bir ay dinlenicem artik
Canım çok geçmiş olsun bende tüp bebek yaptirmistim tutmadı doktorum altı ay sonra tekrar deneyelim dedi benimde bir tane dondurulmusum var baharda onu deniycez inş yuzumuz güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…