Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya benim belim kopacak gibi ağrıyor 2 aydir adet bitince aceba aciklik falan mi var arkadaşlar yaki diye bir şey varmış iyilestiriyormus sizce zararı olur mu tedaviye haftaiçi sıkıntı çıkmazsa asilamam var

edaasyapost: 41906738 .!.:
Ya benim belim kopacak gibi ağrıyor 2 aydir adet bitince aceba aciklik falan mi var arkadaşlar yaki diye bir şey varmış iyilestiriyormus sizce zararı olur mu tedaviye haftaiçi sıkıntı çıkmazsa asilamam var
Canım bence ekstra hiç bişey yapma bakarsın ters bi etkisi olur dayanmaya çalış inşallah bu ay hasretin son bulur hayırlı bi hafta olsun adına

Kızlar hiç sesiniz çıkmıyor yaa. Nerelerdesiniz? Herkes ara mı verdi çalışmalara nedir? Hadi toplanalım yeniden heyecan lı haberleri bekleyelim yine hep beraber sevinelim :) heyyyyyy

Canım bence ekstra hiç bişey yapma bakarsın ters bi etkisi olur dayanmaya çalış inşallah bu ay hasretin son bulur hayırlı bi hafta olsun adına
Dayanamıyorum vallahi kopacak gibi hiç de yapmadım bu yakıtı araştırdım hamile kalmak için bile yapanlar varmış dayanır miyim bilmiyorum ınş hepimiz için hayirlisi nedendir bu ay umutluyum ınş olur

Kızlar hiç sesiniz çıkmıyor yaa. Nerelerdesiniz? Herkes ara mı verdi çalışmalara nedir? Hadi toplanalım yeniden heyecan lı haberleri bekleyelim yine hep beraber sevinelim :) heyyyyyy
Heyyy heyy bende burdayim.. Bu aralar yogunum durgunum.. Hayat nelerle karşılaştıracak bilmiyoruz.. Ve böyle yaşıyoruz.. Herşeyin hayırlısı Allahtan..
Daha onbeş günüm var benim bakalım ne olacak

Merhaba kizlar ben baska topikte paylastim ama size umut olmasi acisindan yaziyorum Belki hatirliyorsunuzdur benim 2 asilamam da tutmamisti Ramazandan sonra 3.yu dusunuyordum ve ramazanda sadece tek iliski oldu yumurtlama gunu civari(takip etmedim yumurtlama gununu acikcasi ama akintimdan biliyorum) ve surpriz bi sekilde hamile oldugumu ogrendim Ben 3. asilamam da tutmazsa diye strese girerken asilamaya bile gerek kalmadi Gerci hastahaneyi aradigimda yazin labaratuarin kapali oldugun en erken eylulde asilama yapilacagini soylediler Allahime sukurler olsun gerek kalmadi Insallah saglikli bi sekilde devam eder

Dayanamıyorum vallahi kopacak gibi hiç de yapmadım bu yakıtı araştırdım hamile kalmak için bile yapanlar varmış dayanır miyim bilmiyorum ınş hepimiz için hayirlisi nedendir bu ay umutluyum ınş olur
Canim belin agriyosa her sabah aç karnına çiğ yumurta iç karistir ama çiğ yumurta beli duzeltip saglamlastiriyo

Canim cok sevindim rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin inş

Kızlar benim moralim sıfır tüp bebek tedavisinden sonra kendiligimden hamile kaldım ama bir aylık düşük yaptım hastanede yattım bir hafta düşük olmasın diye ama düştü çok ağrılı bir düşük oldu bedenim yeni yeni toparlaniyo agridan ama ruhum hâlâ ağrıyor

Canım çok üzüldümm yaa keşke devam etseymiş tedavisiz bi şekilde kalmışsın çok güzel bişi bu ama gene de. bende Seni çok merak ediyordum.bu ayda devam et bırakma inşallh gelir meleğin

Canım çok üzüldümm yaa keşke devam etseymiş tedavisiz bi şekilde kalmışsın çok güzel bişi bu ama gene de. bende Seni çok merak ediyordum.bu ayda devam et bırakma inşallh gelir meleğin
Düşük yaptiktan sonra hemen hamile kalma defi doktorum yeni bur adet gormeyene kadar vücut hâlâ hamilelik hormonlariyla dolu bu yüzden bu ay dikkat edcem ve adet olduktan sonra calismalara basliycam canım

kac gunlukken ogrendin bi de dusuk ne zaman oldu ,hcg degerin kacti ? benim icimde de korku var insallah bisey olmaz
Canim ben adet gecikmesi yaşadım ama sancilarim vardı oldum olcam diyodum beş gun geçti hep normaldir dedim tüp bebek tedavisi görmüştüm denge bozulmustur diye dusundum beş gün sonra kanda test yaptım 367,5 çıktı değerim evet hamileydim ama agrilarim gecmiyodu doktora gittim baktı ultrasonla kese yoktu hâlâ dikkat et dedi kendine bi hafta sonra gel keseyi gorcez dedi o arada agrilarim devam etti hep uzaniyodum gittim bi hafta sonra kese göründü çok şükür ama ağrılar gecmedi zaten keseyi gordukten iki gün sonra kahverengi akıntı geldi ardindan kan ve düşük olayı oldu dikkat ettiğim halde tutunamadi bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…