Anladim uzuldum senin adinaCanim ben adet gecikmesi yaşadım ama sancilarim vardı oldum olcam diyodum beş gun geçti hep normaldir dedim tüp bebek tedavisi görmüştüm denge bozulmustur diye dusundum beş gün sonra kanda test yaptım 367,5 çıktı değerim evet hamileydim ama agrilarim gecmiyodu doktora gittim baktı ultrasonla kese yoktu hâlâ dikkat et dedi kendine bi hafta sonra gel keseyi gorcez dedi o arada agrilarim devam etti hep uzaniyodum gittim bi hafta sonra kese göründü çok şükür ama ağrılar gecmedi zaten keseyi gordukten iki gün sonra kahverengi akıntı geldi ardindan kan ve düşük olayı oldu dikkat ettiğim halde tutunamadi bebeğim
Ya çok sevindim senin adına umut oldun bana ben de 4. Asilama için başladım yumurtaların buyumemis dr gelecek ay asilama yapaliMerhaba kizlar ben baska topikte paylastim ama size umut olmasi acisindan yaziyorum Belki hatirliyorsunuzdur benim 2 asilamam da tutmamisti Ramazandan sonra 3.yu dusunuyordum ve ramazanda sadece tek iliski oldu yumurtlama gunu civari(takip etmedim yumurtlama gununu acikcasi ama akintimdan biliyorum) ve surpriz bi sekilde hamile oldugumu ogrendim Ben 3. asilamam da tutmazsa diye strese girerken asilamaya bile gerek kalmadi Gerci hastahaneyi aradigimda yazin labaratuarin kapali oldugun en erken eylulde asilama yapilacagini soylediler Allahime sukurler olsun gerek kalmadi Insallah saglikli bi sekilde devam eder
Canim belin agriyosa her sabah aç karnına çiğ yumurta iç karistir ama çiğ yumurta beli duzeltip saglamlastiriyo
Çiğ yumurta beli tutuyo canım bende hamile kaldım ama sagliksizdi düştü hamile olduğumu bile anlamadim sürekli agrilardan sonunda düştü zaten hersey nasip kısmetYa çok sevindim senin adına umut oldun bana ben de 4. Asilama için başladım yumurtaların buyumemis dr gelecek ay asilama yapali
Nasıl çizeceğim onu midem almıyor ne yiyecegimi şaşırdım delalimmm sen hamile mi kaldın bilmiyordum ben çok üzüldüm. .. Ben de bugün kontrole gittim cuma günü 11 999 olan yumurtalarim aynen kalmış ve bugün 14. Gün dr buyumemis dedi adetini bekleyelim dedi bayram olmasaydı iğneli olacaktım klomen le geç büyüyor ama hiç böyle olmamıştı bi kızın cuma 12 ydi bugün 20 olmuş hocam ark. 8 mm büyümüş beni neden bekletiyorsunuz 2 gun sonra yine geleyim dedim iyi perşembe bir daha bakalım dedi gidişat onu gösteriyor ama neyse dedi araştırdım sumakli soğan incir suyu incir .. corekotu bal tarcin allahim 3 saatte bunları yedim büyüsün diye ne yapacağımı şaşırdım sence buyur mu yumurtayı da yerim onu da yerim içerim bi o kalmıştı ama tek ederim bilgin icin
Inş tez zamanda sağlıklı bebeklerin olurÇiğ yumurta beli tutuyo canım bende hamile kaldım ama sagliksizdi düştü hamile olduğumu bile anlamadim sürekli agrilardan sonunda düştü zaten hersey nasip kısmet
Tsk ederim canım inş tekrar sağlıklı ve hayırlı bir şekilde hamile kalırım isteyen herkestedelalimmm çok üzüldüm yaa be yandanda sevindim kendiliğinden hamile kalabilmissin bu umut verici birşey Allahın izniyle tekrar bu sevinci yaşayacaksın.. Vardır herseyde bir hayır tevekkulu birakma
Canim cok üzüldüm durumuna aşılama ile kendini heder etme artık direk tüp bebeğe geç inan onda tutma ihtimali daha yüksekBugün dr a gittim 17. Gün yumurtalar 11 de kaldı ve asilama iptal içim yanıyor artık çok yoruldum gelecek adeti bekleyelim dedi masadan kalkamadim vallahi çok yıprandım artık yaa bir de glifor die ilaç yazdı bu yumurtlamayi kolaylastiriyormus pcos hastalarında i nsulini duzeltiyormus bunu kullanan var ni aranızda biraz araştırdım zayıflamak için kullanan çok ne zamana kadar etki eder aceba bir de gün aşırı ilişki dedi madem yumurta buyumemis ilişki ne fayda onu da anlamış değilim yani bu büyüyeceği anlamına mi geliyor madem büyüyor bir çağırmadı ki yine o fff kızlar ne olacak halimiz böyle hamilelere boynu bükük bakmaktan sikildim
Geç dollenme diyorlar ya tamda buna diyorlar yumurtan geç geliştiği için olması gerekenden sonra oluyor ve spermle geç dolleniyor. Eğer gebelik oluşmuşsa.. Ve bu adet tarihin bile geçse negatif çıkıyor sonradan pozitif çıkıyor geç dollendigi için.doktorun da büyük bir ihtimal geç geliştiği için catlarsa ihtimaliyle iliski demiştir.Bugün dr a gittim 17. Gün yumurtalar 11 de kaldı ve asilama iptal içim yanıyor artık çok yoruldum gelecek adeti bekleyelim dedi masadan kalkamadim vallahi çok yıprandım artık yaa bir de glifor die ilaç yazdı bu yumurtlamayi kolaylastiriyormus pcos hastalarında i nsulini duzeltiyormus bunu kullanan var ni aranızda biraz araştırdım zayıflamak için kullanan çok ne zamana kadar etki eder aceba bir de gün aşırı ilişki dedi madem yumurta buyumemis ilişki ne fayda onu da anlamış değilim yani bu büyüyeceği anlamına mi geliyor madem büyüyor bir çağırmadı ki yine o fff kızlar ne olacak halimiz böyle hamilelere boynu bükük bakmaktan sikildim
Inş ya bi umut artık yüzümüz gülsünGeç dollenme diyorlar ya tamda buna diyorlar yumurtan geç geliştiği için olması gerekenden sonra oluyor ve spermle geç dolleniyor. Eğer gebelik oluşmuşsa.. Ve bu adet tarihin bile geçse negatif çıkıyor sonradan pozitif çıkıyor geç dollendigi için.doktorun da büyük bir ihtimal geç geliştiği için catlarsa ihtimaliyle iliski demiştir.
Ona daha cesaret edemiyoruz hem maddi hr manevi şimdi iğnelerle de deneyeceğim sonuna kadar son sansima kadar dr hadi git artik tup yaptir diyene kadarCanim cok üzüldüm durumuna aşılama ile kendini heder etme artık direk tüp bebeğe geç inan onda tutma ihtimali daha yüksek
Amin canım umut olmadan güneş doğmaz... Umudunu kaybetme.. Sen devlette mi yaptırıyordu peki asilamayiInş ya bi umut artık yüzümüz gülsün
Evet canim 1 özel diğer 2 devletAmin canım umut olmadan güneş doğmaz... Umudunu kaybetme.. Sen devlette mi yaptırıyordu peki asilamahttps://instagram.com/p/5sAlR5k-gC/yi
Senin tek sorub pco ise sana en buyuk tavsiyem sekerden uzak dur 1 ay uzak dur sende goruceksin ki yumurtalarin kendiliginden gelisip catliycaklar Sadece caya kattigimiz seker degil kastettigim ,yedigin herseyin etiketine bak ve glikoz,fruktoz ya da aspartam ve diger tum tatlandiricilari iceren her gidadan uzak dur agzina surme derim Sadece meyvelerden al seker ihtiyacini Ben Gida muh. okudum ve bu konularda bilgim var diyebilirim O yuzden denemeni siddetle tavsiye ederim Cunku pco lu kisilerde insulin direncinden dolayi yumurtalar saglikli gelismiyor 1 ay dene ve belki hic asilamaya bile gerek kalmiycak Bende pco yok ama hamile kaldigim ay sekeri %90 azalttim bu arada kiloluda degilim ve bence buyuk etkisi oldu.Bugün dr a gittim 17. Gün yumurtalar 11 de kaldı ve asilama iptal içim yanıyor artık çok yoruldum gelecek adeti bekleyelim dedi masadan kalkamadim vallahi çok yıprandım artık yaa bir de glifor die ilaç yazdı bu yumurtlamayi kolaylastiriyormus pcos hastalarında i nsulini duzeltiyormus bunu kullanan var ni aranızda biraz araştırdım zayıflamak için kullanan çok ne zamana kadar etki eder aceba bir de gün aşırı ilişki dedi madem yumurta buyumemis ilişki ne fayda onu da anlamış değilim yani bu büyüyeceği anlamına mi geliyor madem büyüyor bir çağırmadı ki yine o fff kızlar ne olacak halimiz böyle hamilelere boynu bükük bakmaktan sikildim
Canım çok sagol o kadar haklısın ki ama beni pcolu degil sen anlayamazsin bu öyle bir şey ki ac kalkamiyorum gozum dönüyor ve ilk aradığım şey şekerli bir şey oluyor kendimi kontrol edemiyorum o an şekeri çok sevmem ama arada bir kriz geliyor iste dayanamıyorum de da bu nedenle insülin direnci için bana glifor die ilaç yazdı sabah akşam iç dedi bu düzenleyecek kilo da verirsin dedi açlık krizlerin olmayacak dedi senin tavsiye ne de uymaya çalışacağım çok teşekkür ederim bilgilendirdigin için bakalım bu ay belki bu ilaç beni durdurur ınş ...Senin tek sorub pco ise sana en buyuk tavsiyem sekerden uzak dur 1 ay uzak dur sende goruceksin ki yumurtalarin kendiliginden gelisip catliycaklar Sadece caya kattigimiz seker degil kastettigim ,yedigin herseyin etiketine bak ve glikoz,fruktoz ya da aspartam ve diger tum tatlandiricilari iceren her gidadan uzak dur agzina surme derim Sadece meyvelerden al seker ihtiyacini Ben Gida muh. okudum ve bu konularda bilgim var diyebilirim O yuzden denemeni siddetle tavsiye ederim Cunku pco lu kisilerde insulin direncinden dolayi yumurtalar saglikli gelismiyor 1 ay dene ve belki hic asilamaya bile gerek kalmiycak Bende pco yok ama hamile kaldigim ay sekeri %90 azalttim bu arada kiloluda degilim ve bence buyuk etkisi oldu.
Seker krizin tutunca bitter cikolata ya da meyve yesen belki daha iyi olur Insallah ilaclarda ise yararda bir an once bunlarla ugrasmaktan kurtulursunCanım çok sagol o kadar haklısın ki ama beni pcolu degil sen anlayamazsin bu öyle bir şey ki ac kalkamiyorum gozum dönüyor ve ilk aradığım şey şekerli bir şey oluyor kendimi kontrol edemiyorum o an şekeri çok sevmem ama arada bir kriz geliyor iste dayanamıyorum de da bu nedenle insülin direnci için bana glifor die ilaç yazdı sabah akşam iç dedi bu düzenleyecek kilo da verirsin dedi açlık krizlerin olmayacak dedi senin tavsiye ne de uymaya çalışacağım çok teşekkür ederim bilgilendirdigin için bakalım bu ay belki bu ilaç beni durdurur ınş ...
günde 6 tane incir yiyorum o bütün şekere bedel masallah yumurta lara iyi geliyormuş yedim yedim yedim ... Ama büyümedi ony yerken tatli krizim hic olmadi hatta seker kelimesinden bile midem bulaniyordu gliforu yazinca dr bir de etkisini anlatinca tm dedim ya demekki bir kac kilo versem bu is olacak boyuma gore cok kilolu degilim ama gobek çevremde yaglanma var bu bariz hiç gitmez ama b ay bir de böyle deneyeceğim ınş yararını görürümSeker krizin tutunca bitter cikolata ya da meyve yesen belki daha iyi olur Insallah ilaclarda ise yararda bir an once bunlarla ugrasmaktan kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?