Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım dualarini allah kabul etsin belkide tamamen temizlenmissindir dusukten sonra onun için beyaz akıntı olmuştur

Insallah bu sefer tutar tatlim hayrlisi ile bende bu adet olunca gidecegim bu ay oldum gitmedin rahim az kendine gelsin die ayin 24 falan regil gunum o siralar tekrar asilamaya baslayacgim
Canım ramazana denk geliyor hem tedavi hem oruç nasıl yapcan

Insallah bu sefer tutar tatlim hayrlisi ile bende bu adet olunca gidecegim bu ay oldum gitmedin rahim az kendine gelsin die ayin 24 falan regil gunum o siralar tekrar asilamaya baslayacgim
Iyi dusunmussun canim kendine gelsin tabi ins
Cok iyi dusunmussun dinlenmek onun da hakki degil mi bi drlar bi es bi bebek yoruldu artik hadi ins bu sefer olur

Bisey sorcam ama gulmeyin bana olur mu simdi benim 18 mm tek yumurtam vardi asilama olurken sizce ikiz olma durumu nedir.. yani tek yumurta ikizleri tek yumurtadan olmuyor mu

Ya o bende de olmustu gecen yil zaten akintiyla basliyor havuzdan mikrop kapmistim ben fitil verdi dr 3 gece kullandim devam etti sonra normale dondu dusukle alakasi yok onun bende de ne kasinti ne koku birliktelik sirasinda farkettik bi dr a gorun istersen canim

Canim benim akintim cok yom vardi dun ama o ayni yumrtlama zamani olan gecti pecetye sil yine gelmyor esimle birlikte olduk ona bulasti ben bilyorum o kesmik kesmik olyor bdaha once bende de oldu bu ole bisi degil catlama ignesi oldgumdaki gbi ama camasira gelmyor ben affdersin parmak ile iyce paktim cok derinden rahimden gelyor benim sanmiyorum yani bu normal bisi

Yani o akonti sut kesigi gbi peynir peynir oluyor kesmik kesmik bendeki ole degil neyse ins degildir tabiki

Bir bayan ile tanistm bugun 18yil bebegi olmamai selavati tefriciye basladik 4444 aset dagtmaya basldik bugun

Canım ramazana denk geliyor hem tedavi hem oruç nasıl yapcan
Ramazanda mubarek ay tatlim esim heralde asilama gunu tutmaz birgin ben tutarim bu sefer adetin 3.gunu falan gidecem ilaci orucu actiktan sonra icerim zaten klomeni gunde 1 adet alyorum yani nebilm gitmeyi istyrm canim ya bayrama mutli grerim insallah

Bisey sorcam ama gulmeyin bana olur mu simdi benim 18 mm tek yumurtam vardi asilama olurken sizce ikiz olma durumu nedir.. yani tek yumurta ikizleri tek yumurtadan olmuyor mu

Evet tatlim benim bildigim tek yumurta 2 sperm tarafindan dollenirse tek yumurta ikizi olur. Sonra o yumurta ikiye ayrilir ve gelisimine devam eder.... hadi hayirlisi gonlune göre olsun
benimde asilama gunu 19mm tek yumurtam vardi sol tarafimda Allah hayirlisini versin canim

İnş canım

Amin xanim ins.. senin de gonlunden gecen olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…