Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok şükr canım tıp ilerledi allah bizlerede nasipedeek inşallah istesemde kötülük yapamıyorum insanların yüzüne gelince tüm nefretim ucup gidiyo sanki ama onlardan ayrılınca aklıma geliyor tekrar yasadıklarım

Ne mutlu sanaki kin beslemiyosun canım allaha tevekkül et

Ne mutlu sanaki kin beslemiyosun canım allaha tevekkül et
aslında kin besliyorum ne yalan söyleyeym ama yüzleirne gelince kötü davrnamaıyrm elimde olmadan iyi davrnyrm ve yapılan şeyleri o an için unutuveriyorm bende anlamadım kendimi bu konuda çift karalterliyim sanırım

Kin besledigini düşünüyorsun ama beslemiyosun canım

Canım hayırlı olsun şimdiden rabbimize tevekkül et ya allah de başla tedaviye inş ilk seferde tutar bi sorun olursa tedavi aşamasında sor bana hiç çekinme

Amin canim cümlemizin seninde ilk seferde tutar insallah...cok cok sagol canim benim:* esime seni anlattm biraz konustuk sorularima cevap verdi dedim oda yaptirdi bekliyor dedim oda senin icin dua etti insallah tutar dedi beklemenin ne zor oldugunu ikimizde cok iyi biliyoruz o yüzden isteyen herkes icin cok dua ediyoruz

Amin canim hadi hayirli olsun migrenin icin cok uzuldum ilacsiz iyilesirsin ins

Cok zor cok aci cektim o gece. Dr biraz daha etkili bir ilac verdi artik agrirsa onu deniycem inşallah agrimaz. Beni uzen asilamamin ertesi gunu agrimasi, dikkat etmem gereken gundu ama neyse onumuze bakalim guzel haberler yazariz inşallah buraya...

Amiinn canim senin de tedavin hayirli olsun guzel sonuclar alalim ins
Amin canim
İnş canım maddi manevi emeklerimiz boşa gitmez inş

D
Yani aratsrma istesemde ilk dusukte arastrma yapmiyorlr mi tatlim benim bir arkds tedavi icin devlete gidyordu onunda dusum yaptgini pihtilasma soruni oldguni baskasindan ogrendim.kendisine soramyorum.ayni hastneye gidiyoruz aslinda ama kendisi sakldgi icin soramyorum baskasindan ogrendim ben cnku bende ole bilyrm izlenimlerime gore 2 veya 3 ten sonra bisiler yapyolr evet

Kizlar merhaba benim paket bitti giremyorum esim gelince onun intrnetini kullanyrm iki gundur ozellikle dun beyaz kram gbi akintim oldu takvimime gore dogurgan donemdeyim 5gundur falan birlektlik olmamasti esimle bugun oldu ben dunden onceki gun kagida 110 tane bismillahirahmanirahim yazdim bugun affdersiniz esimle birlkyelikte uzerimde tasidim delalimmm hani senin payalstgin dualar vardi ya ogundrn sonra ben onlarin hepsni yapmaya calsiyorum hergun herbirini zikirmatigim ile cekiyrm bazen fazla bile olyor kizlar bugun birliktelik sirasinda beyaz beyaz süt kivaminda bisiler bulasmis esime daha once bole olmamasti sadce mantar oldgumda bir kere gecen sene olmstu ama o süt kesigi kivaminda idi ozaman zaten hastaydim birde su asilanada jel gelmeleri olyorfu okadr bu ilk defa baya yogun geldi ama kasintim falan yok kokuda asla yok yani gayt iyim fazla akintimda tok sanirm bu yumurtalama akintisi olsa gerek fikri olan var mi

Amiiiinnnn ammmiinn innss canim senin duan daha makbul duani esirgeme bizlerden
Insallah bu sefer tutar tatlim hayrlisi ile bende bu adet olunca gidecegim bu ay oldum gitmedin rahim az kendine gelsin die ayin 24 falan regil gunum o siralar tekrar asilamaya baslayacgim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…