Böyle ler canım herkesi kendimiz gibi goruyoruz ama bizim gibi hiç kimse yok rabbim onun evladinin acisini gostermesin onakaynım bebeğini yanımızda babam kuzum yavrum diye sevdikçe yerin dibine giresim geldi biz gittiktn sonra sevseniz ölürmüsünz yani
çok şükr canım tıp ilerledi allah bizlerede nasipedeek inşallah istesemde kötülük yapamıyorum insanların yüzüne gelince tüm nefretim ucup gidiyo sanki ama onlardan ayrılınca aklıma geliyor tekrar yasadıklarımCanım dinimizde kötülüğe karşılık kötülük yapma diyor sen her zaman doğruyu yap rabbimde seni mukafatlandirsin hiç takma kafana tıp ilerlemiş çok şükür imkan var bu zamanda hiç kimse cocuksuz kalmiyo buda çok büyük bir nimet
amin canım ama insanın çok zoruna gidiyor birazcık anlayış cokmu zorBöyle ler canım herkesi kendimiz gibi goruyoruz ama bizim gibi hiç kimse yok rabbim onun evladinin acisini gostermesin ona
Ne mutlu sanaki kin beslemiyosun canım allaha tevekkül etçok şükr canım tıp ilerledi allah bizlerede nasipedeek inşallah istesemde kötülük yapamıyorum insanların yüzüne gelince tüm nefretim ucup gidiyo sanki ama onlardan ayrılınca aklıma geliyor tekrar yasadıklarım
Zor canım boylelerinin anlayışlı davranması böle canları çıkacak sanki biraz düşünceli davransalaramin canım ama insanın çok zoruna gidiyor birazcık anlayış cokmu zor
ya biz çok ince fikirliyiz yada insnalar düşüncesiz allah yardımıcımz olsunZor canım boylelerinin anlayışlı davranması böle canları çıkacak sanki biraz düşünceli davransalar
aslında kin besliyorum ne yalan söyleyeym ama yüzleirne gelince kötü davrnamaıyrm elimde olmadan iyi davrnyrm ve yapılan şeyleri o an için unutuveriyorm bende anlamadım kendimi bu konuda çift karalterliyim sanırımNe mutlu sanaki kin beslemiyosun canım allaha tevekkül et
Kin besledigini düşünüyorsun ama beslemiyosun canımaslında kin besliyorum ne yalan söyleyeym ama yüzleirne gelince kötü davrnamaıyrm elimde olmadan iyi davrnyrm ve yapılan şeyleri o an için unutuveriyorm bende anlamadım kendimi bu konuda çift karalterliyim sanırım
bende neyptıgımı ne hissettiğimi bilmiyorum bazen canım vallahiKin besledigini düşünüyorsun ama beslemiyosun canım
Amin canim hadi hayirli olsun migrenin icin cok uzuldum ilacsiz iyilesirsin insCanim hayirli olsun bende senden bir gun once oldum hadi hayirlisi canim
Amiinn canim senin de tedavin hayirli olsun guzel sonuclar alalim insKızlar bu dua hepimize gelsinEki Görüntüle 1550179
Allah yardimcimiz olsun canımbende neyptıgımı ne hissettiğimi bilmiyorum bazen canım vallahi
Canım hayırlı olsun şimdiden rabbimize tevekkül et ya allah de başla tedaviye inş ilk seferde tutar bi sorun olursa tedavi aşamasında sor bana hiç çekinme
Amiiiinnnn ammmiinn innss canim senin duan daha makbul duani esirgeme bizlerdenGüzel haberler verirsin inşallah bize canim
Amin canim hadi hayirli olsun migrenin icin cok uzuldum ilacsiz iyilesirsin ins
Amin canimAmiinn canim senin de tedavin hayirli olsun guzel sonuclar alalim ins
İnş canım maddi manevi emeklerimiz boşa gitmez inşAmin canim cümlemizin seninde ilk seferde tutar insallah...cok cok sagol canim benim:* esime seni anlattm biraz konustuk sorularima cevap verdi dedim oda yaptirdi bekliyor dedim oda senin icin dua etti insallah tutar dedi beklemenin ne zor oldugunu ikimizde cok iyi biliyoruz o yüzden isteyen herkes icin cok dua ediyoruz
Yani aratsrma istesemde ilk dusukte arastrma yapmiyorlr mi tatlim benim bir arkds tedavi icin devlete gidyordu onunda dusum yaptgini pihtilasma soruni oldguni baskasindan ogrendim.kendisine soramyorum.ayni hastneye gidiyoruz aslinda ama kendisi sakldgi icin soramyorum baskasindan ogrendim ben cnku bende ole bilyrm izlenimlerime gore 2 veya 3 ten sonra bisiler yapyolr evetgünü önemli değil canım ama devlette 3 düşük şartı var özeldede pahalı geneteik testler ben 3 düşüğüm var dedim üni hatanesinde hemotoloji bölümnde hepsini yaptılar testin 2 genimde homozigot mutasyon çıktı yani yoğun pıhtılaşma varmış kanımda
Insallah bu sefer tutar tatlim hayrlisi ile bende bu adet olunca gidecegim bu ay oldum gitmedin rahim az kendine gelsin die ayin 24 falan regil gunum o siralar tekrar asilamaya baslayacgimAmiiiinnnn ammmiinn innss canim senin duan daha makbul duani esirgeme bizlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?