Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım adet öncesi bi ilaç kullanmadim üçüncü günü başladım iğneye eğer başka bir yere gitmiyceksen kal canım ankarada

Tamam cnm anladim demekki 3.gün basliyo iyi sevindim buna ader olur olmaz ucmam lazim o zaman.. son bir soru cnm esinden ne zaman sperm aldilar hangi gün?? Aslinda memelekte gidicektik yazi orda geciriyoruz her yaz sinoptayiz ama bu yaz sanirim ankarada gecicek tatil ama olsun herseyden önmeli suan :)

Uzanmaya devam tatlım arada adet sancısı oluyo duruyo öyle gün geçiyo canım
Canım istediğin kadar soru sor ben hiç sıkılmadan cvp vermeye hazırım canım ilk tedaviye başladığımizda sperm verdi embriliyog baktı sonuçlara onceden biz test yapmıştık doktor kabul etmedi dedi bu testlere laborant bakmış biz yapcaz embriliyog bakması lazım o zaman verdik bide yumurta toplama işleminde verdik eşimin spermi alındı bi saat sonra beni aldılar yumurtalar toplandı toplamda iki defa verdi

Canım evlat sahibi olmak için herseyden vazgeciyoruz öncelik bebek benim için geri kalanı boş yani

Benimde bu hafta adet donemim belim karnim agriyo ve kanamam var yine

Ya yine kanamam oliyor napacagimi bilmiyorum artik elim kolum bagli surekli ahglamakliyim

Doktorumla konustum simdi haftaya adet olmaliyim adet olunca beni ara dedi devamini konusuruz dedi benim adetim 35 40 arasi biraz düzensuz sanirn kesin bir tarih belirlemek icin dogum kontrol hapi kullan dicek.. hadi hayirlisi bu bile benu heyecanlandiriyo baksa birsey düsünemez oldum resmen :) kendimi oyalamam lazimmmn

Canım hayırlı olsun şimdiden rabbimize tevekkül et ya allah de başla tedaviye inş ilk seferde tutar bi sorun olursa tedavi aşamasında sor bana hiç çekinme

Ben asilama icin gttgimde adetin son gunu bu testleri yapmazltmi peki tatlim
günü önemli değil canım ama devlette 3 düşük şartı var özeldede pahalı geneteik testler ben 3 düşüğüm var dedim üni hatanesinde hemotoloji bölümnde hepsini yaptılar testin 2 genimde homozigot mutasyon çıktı yani yoğun pıhtılaşma varmış kanımda

İnş bu sefer herkesin ağzını kapatır çok güzel sağlıklı bir gebelik gecirirsin canım rabbim darda kalanlarin imdadina kossun inş

dün bebek görmeye gittim mecburen ama asla hayırlı olsun dmeem dediğim kaynıma hemen kapıd ahayırlı olsun dedim nekadar kızgın olsamda kimseye kötü davranamıyorum ben aklıma yanayım bebeği sevdim falan
hayatımda 2.kez görüdğüm eltimin annesi senn çocugun yokmu dedi bende yok dedim dr hiç olmazmı dedi sana diyor bende hayır 2 düşüğüm var allah verirse olur dedim inşalalh olur dedi artık çok zorum gidiyor bu tarz muhabbetler

İnsaAllah canım insaAllah Rabbim yüzümüze baksin

kaynım bebeğini yanımızda babam kuzum yavrum diye sevdikçe yerin dibine giresim geldi biz gittiktn sonra sevseniz ölürmüsünz yani

Canım dinimizde kötülüğe karşılık kötülük yapma diyor sen her zaman doğruyu yap rabbimde seni mukafatlandirsin hiç takma kafana tıp ilerlemiş çok şükür imkan var bu zamanda hiç kimse cocuksuz kalmiyo buda çok büyük bir nimet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…