Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaslar dun ogrendim kizlardan sonra emin olmak icin arastirdim asilama ve tup bebek tedavisi olanlar embriyonun tutunmasi icin 10 gun her aksam 1 bardak havuc suyu icecekmis ama taze olacak ben de yarin baslayacagim ibrahim saracoglundan ogrendim arastirin uygulayin hayirli olsun ins

Kizlar sali gunu asilamam yapildi ama çarşamba günü yani dun migrenim tuttu dr verdigi ilac cok hafif geldi agrimi gecirmedi dun gece sabaha karsi 4 e kadar kivrandim buzlar koydum kafama butun geceyi ayakta gecirdim yatamadim umarim etkilenmemistir.... cok endiseliyim cok üzüldüm bunu yasadigim icin

Asilaman hayırlı olsun canım beraber gün sayacaz desene inş tüm bekleyenlerle beraber pozitifi görüruz

Günaydin cnm cok sevindim rabbim insallah gönlüne göre verir güzel haberler alirsin... bizde tüp bebege karar vermistk agustosu beklemicez insallah temmuzda tr de yaptircaz almanyada prosodür kagit kibrit cok uzattilar beklemek istemiyoruz artik senden rica cok kisa adetin kacinci günü basladi habgi gün toplandi filan kisaca anlatir misin adet günlerine göre? Zahmet olmassa tabi :)

Yok canım ne zahmeti seve seve sana yazarim yardimci olmaya çalışırım adetin üçüncü günü başladık tedaviye önce yumurta durumuna baktı doktor sonra esimden örnek alındı sonra hormon testi istedi iğne verdi bana bir haftalık bi tane tek ben şehir disindan gittiğim için git gel yapmamak için bi iğne verdi adı elonva bi hafta sonra kontrole çağırdı kontrolden üç gün önce üç iğne verdi adı orgalutran onları vurup gittim sonra kontrole gittim yumurta durumu iyiydi biraz daha guclendirmek için üç gün daha iğne verdi bide catlatici iğne onları vurdum pazartesi günü yumurtalar toplandı üç gün sonra transfer oldu benim tedavim tam on beş gün sürdü ve bitti inş sonu güzel olur takildigin bir şey olursa sor ben yardimci olurum

Cok sagol cnm ben almanyadan gelicem tedavi icin adetten önce bi islem olmadi dimi adet baslayinca mi ilaclara basladin?? Ona göre biletimi alicam ankarada olucam orda yapilcak tüp bebek yani 15 gün orda kalmaliyim

Cok sagol cnm ben almanyadan gelicem tedavi icin adetten önce bi islem olmadi dimi adet baslayinca mi ilaclara basladin?? Ona göre biletimi alicam ankarada olucam orda yapilcak tüp bebek yani 15 gün orda kalmaliyim
Canım adet öncesi bi ilaç kullanmadim üçüncü günü başladım iğneye eğer başka bir yere gitmiyceksen kal canım ankarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…