- 15 Nisan 2015
- 624
- 114
- 18
- 38
Saol canim insqllah. Sennasil oldun iyi misin agrin varmi halsizdim diyodunOooo allah sabır versin tatlım inş yeni bir iş bulursun hemen
Eh işte diyelim tatlım arada kasiklarim ağrıyor dünkü iğneden herhalde bugunde eşim haftaya vuracagim üç tane iğneyi aldı onlarinda tane fiyati 70 liraSaol canim insqllah. Sennasil oldun iyi misin agrin varmi halsizdim diyodun
Hadi hayrlisi olsn inşallah canimEh işte diyelim tatlım arada kasiklarim ağrıyor dünkü iğneden herhalde bugunde eşim haftaya vuracagim üç tane iğneyi aldı onlarinda tane fiyati 70 lira
Amin canim cok sagolHadi hayrlisi olsn inşallah canim
Canım çok geçmiş olsun bugünlerde geçicek merak etme.zor oluyo ama inş en kısa zamanda tekrar yaşa bu duyguyuCanlarim desteğiniz için tesekkur ederim iyiyim ya hayat devam ediyor bu halimize şükür... Doktorum zaten kendiliğinden düşecek gibi durmuyor rahim istiyor aslında bebeği diyor ama iste gelişmedi pazartesiden sonra kürtaj olurum muhtemelen.. Hayırlısı kızlar.. Bu cuma gunu mübarek gün.. Müslümanların bayram günü Rabbim dualarimizi kabul etsin insaAllah
Cnm cok kararsizim doktor hemen tüp bebek yapriz dedi ama daha sonuclari filan bekliyoruz daha kesinlescek eger hemen yapalim dese temmuzun sonunda tatile yani tr geliyoruz ucabilir miyin tüp yaptirdiktan sonra filan fistik esimde güzel bir tatil yapalim agustosta yaptiriz diyo bende kararsizimGünaydın canım bende dün başladım tüp bebek tedavisine neden o kadar bekletiyosunki sende başla hemen
mrb kızlar, aşılamanın 13. günü kan testi yaptım ve 195 çıktı betahcg :) kesin olmamakla birlikte sanırsam hamileyimmmm :) 2 gün sonra tekrar kango testi istedi doktorum, pazar gününe geliyor, özel hastanede acil de yaparlar mı acaba, cumartesi çalışıyorlar da pazar çalışıyorlar mı emin değilim[/QUOT
Gözün aydın canım darısı bizim başımıza inş pazar günü aciller calisiyo git yaptır inş sağlıklı bir hamilelik gecirirsin
Canım tüp bebek sonrası biraz riskli yolculuk üç aya kadar dikkat etmen lazım bence tatilini yap biraz stres at öyle başla tedaviyeCnm cok kararsizim doktor hemen tüp bebek yapriz dedi ama daha sonuclari filan bekliyoruz daha kesinlescek eger hemen yapalim dese temmuzun sonunda tatile yani tr geliyoruz ucabilir miyin tüp yaptirdiktan sonra filan fistik esimde güzel bir tatil yapalim agustosta yaptiriz diyo bende kararsizim
Canım gözün aydın darısı bizim başımıza inş calisiyolar git yaptır sağlıklı bir hamilelik gecirirsin inşmrb kızlar, aşılamanın 13. günü kan testi yaptım ve 195 çıktı betahcg :) kesin olmamakla birlikte sanırsam hamileyimmmm :) 2 gün sonra tekrar kan testi istedi doktorum, pazar gününe geliyor, özel hastanede acil de yaparlar mı acaba, cumartesi çalışıyorlar da pazar çalışıyorlar mı emin değilim
Yorgunum tatlım kasiklarim ağrıyor iğneden dolayi belime kadar atiyo ağrı sen nasılsın bakim taze anne :)Gunaydin kizlar bugun nasilsinizzz
Hayırlı olsun canım insaAllah sağlıklı bir gebelik yasarsin Allahın izniyle yapıyorlar canım benim ki de pazara gelmişti özel hastanede yaptirmistimmrb kızlar, aşılamanın 13. günü kan testi yaptım ve 195 çıktı betahcg :) kesin olmamakla birlikte sanırsam hamileyimmmm :) 2 gün sonra tekrar kan testi istedi doktorum, pazar gününe geliyor, özel hastanede acil de yaparlar mı acaba, cumartesi çalışıyorlar da pazar çalışıyorlar mı emin değilim
Canım gözün aydın darısı bizim başımıza inş calisiyolar git yaptır sağlıklı bir hamilelik gecirirsin inş
Hayırlı olsun canım insaAllah sağlıklı bir gebelik yasarsin Allahın izniyle yapıyorlar canım benim ki de pazara gelmişti özel hastanede yaptirmistim
Amin canimHanimlar desteginize tesekkur ederim. Yazdiklariniz o kadar guzelki allah razi olsun... ben o gece cok kotuydum sakinlestirici aldim uyudum.. rabbim sınıyor.. simdi tek uzuldugum hala adet olmamam. Ptesi. Dr. Kontrolum var bakalim ne diyecek asilama isteyecegim artik.. rabbim gebelerimize hayirlisiyla bebislerini kucaklarina almayida nasip etsin. Bizlerede o guzel duygulari yasatsin insaallah
Canim acilde yapiyolar ben yaptirdik 195 cok iyi bi rakam hayirli olsun tebriklermrb kızlar, aşılamanın 13. günü kan testi yaptım ve 195 çıktı betahcg :) kesin olmamakla birlikte sanırsam hamileyimmmm :) 2 gün sonra tekrar kan testi istedi doktorum, pazar gününe geliyor, özel hastanede acil de yaparlar mı acaba, cumartesi çalışıyorlar da pazar çalışıyorlar mı emin değilim
Brnde iyihm canim bugun biraz gezdim cok iyi geldiYorgunum tatlım kasiklarim ağrıyor iğneden dolayi belime kadar atiyo ağrı sen nasılsın bakim taze anne :)
Fazla yormasaydin kendini tatlımBrnde iyihm canim bugun biraz gezdim cok iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?