Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım çok geçmiş olsun bugünlerde geçicek merak etme.zor oluyo ama inş en kısa zamanda tekrar yaşa bu duyguyu

Günaydın canım bende dün başladım tüp bebek tedavisine neden o kadar bekletiyosunki sende başla hemen
Cnm cok kararsizim doktor hemen tüp bebek yapriz dedi ama daha sonuclari filan bekliyoruz daha kesinlescek eger hemen yapalim dese temmuzun sonunda tatile yani tr geliyoruz ucabilir miyin tüp yaptirdiktan sonra filan fistik esimde güzel bir tatil yapalim agustosta yaptiriz diyo bende kararsizim

mrb kızlar, aşılamanın 13. günü kan testi yaptım ve 195 çıktı betahcg :) kesin olmamakla birlikte sanırsam hamileyimmmm :) 2 gün sonra tekrar kan testi istedi doktorum, pazar gününe geliyor, özel hastanede acil de yaparlar mı acaba, cumartesi çalışıyorlar da pazar çalışıyorlar mı emin değilim

Canım tüp bebek sonrası biraz riskli yolculuk üç aya kadar dikkat etmen lazım bence tatilini yap biraz stres at öyle başla tedaviye

Canım gözün aydın darısı bizim başımıza inş calisiyolar git yaptır sağlıklı bir hamilelik gecirirsin inş

Hayırlı olsun canım insaAllah sağlıklı bir gebelik yasarsin Allahın izniyle yapıyorlar canım benim ki de pazara gelmişti özel hastanede yaptirmistim

Canım gözün aydın darısı bizim başımıza inş calisiyolar git yaptır sağlıklı bir hamilelik gecirirsin inş

Hayırlı olsun canım insaAllah sağlıklı bir gebelik yasarsin Allahın izniyle yapıyorlar canım benim ki de pazara gelmişti özel hastanede yaptirmistim

Allahtan doktorum paragöz değil , illa gel çalıştığım hastanede yaptır diye diretmiyor, pazar günü eve yakın bir yerde tekrar tahlil yaptırıp sonucu mesaj atıcam.. Teşekkürler iyi dilekleriniz için, Rabbim dileyen herkesi tez vakitte hayırlısıyla kavuştursun yavrusuna

Hanimlar desteginize tesekkur ederim. Yazdiklariniz o kadar guzelki allah razi olsun... ben o gece cok kotuydum sakinlestirici aldim uyudum.. rabbim sınıyor.. simdi tek uzuldugum hala adet olmamam. Ptesi. Dr. Kontrolum var bakalim ne diyecek asilama isteyecegim artik.. rabbim gebelerimize hayirlisiyla bebislerini kucaklarina almayida nasip etsin. Bizlerede o guzel duygulari yasatsin insaallah

Amin canim

Canim acilde yapiyolar ben yaptirdik 195 cok iyi bi rakam hayirli olsun tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…