Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hanimlar lutfen birsey diyin bana hayata tutunabilmem icinnnnn
Canim allah büyük herseyin sonu degil sen negatif diye bu haldesin ben 5 gün önce kürtaj oldum ve gebeligim sonlandi düşün daha hamileleigimi yasayamadan o sevinci cevremle paylasamadan hersey oldu ve bitti o yüzden hayırlısıni istemekten başka çare yok malesef

Uzulme hepimiz ayni seyleri yasyoruz bukadr yiprtama kendini teslli etmeyide bil umutlu ol Allaha inan sigin baska caren yok zaten bende poztifi gordum 2 hafta sonra dustu 3.asilamami yaptrcagm nevar bunda kendini yiprtirsin hasta olursun

Günaydın canım bende dün başladım tüp bebek tedavisine neden o kadar bekletiyosunki sende başla hemen

Bu arada benim test negatif coooook üzgunummm. Hep uzulmeyecegim diyorum alistim diyorum ama kendimi kandiriyorum hayat anlamsizlasiyor kendimi berbat hissediyorum ALLAHIMMMM IÇIME FERAHLAT SABIRRRR VER NE OLURRR
Bu cuma günü yüzü hürmetine öncelikle sana ve bütün bu imtihandakilere dayanma gücü ve sabır versin rabbim Cumlemizin emeğini boşa çıkarmasın inş

Bugun çok sinirliyim is yerindeki arkadasla bayagi tartistik ve bagirdigim icin karnimda kasilma hissettim kendime hakim olmaliyim artik galiba

Canlarim desteğiniz için tesekkur ederim iyiyim ya hayat devam ediyor bu halimize şükür... Doktorum zaten kendiliğinden düşecek gibi durmuyor rahim istiyor aslında bebeği diyor ama iste gelişmedi pazartesiden sonra kürtaj olurum muhtemelen.. Hayırlısı kızlar.. Bu cuma gunu mübarek gün.. Müslümanların bayram günü Rabbim dualarimizi kabul etsin insaAllah

Hakkında hayırlısı bebeğim hiç moralini bozma kaderinde buda varmış inş rahmin kendiliginden tutar bebegini bi dahaki sefere bu cuma günü bütün dualarimizin kabul olmasi dileğiyle

Canlar bugün kendimi çok ama çok halsiz hissediyorum hem yol yorgunluğu hem uykusuzluk hemde aşırı sıcak bide iğne nin etkisi hersey üst üste geldi pazartesi salı çarşamba günü iğnelerim var gobekten vurulacak bu tüp bebek tedavisi çok yoruyo insanı yaw benim bünye de zayıf boy 1.75 kilo 55 kaldirmadi hem yorgunluğu hem iğneyi herhalde allah sonumu Hayır etsin inş çok amin

Allah eneklerini bosa cikarmasin canim. Bende is yerinden ayriliyorum moralim cok bozuldu

Amin tatlım allah razı olsun senden rabbim seninde evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin neden bu kadar gerdin kendini bak işinden oldun
Benle ilgisi pek yok canim bi ogretmen isten ayrilorken tazminat aliyo diye etut merkezini kapatiyolarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…