- 15 Nisan 2015
- 624
- 114
- 18
- 38
Yok canim otobusle gittim kuzenime sonra otobusle geldim bildigin ev gezmesiFazla yormasaydin kendini tatlım
Ben düşükten tam 37 gün sonra adet oldumKizlar ben halrn adet olamdim dusukten kac gun sonra olunuyor ki tekrar adet ya dun misafrlerm vardi ilkokuk arkadasim annesi kardesi halam ve birde iran kedisi kedileri sans pamuk gbi yunascaik kocaman gozleri olan bir kedi guzel bir aksam gecrdim bende almayi dusunyrm bir ekdi eve sessiz sakin tertemiz bor kedi sirinlige bakin bi
1. de 45. gün 2.de 35. gün oldum. geç olyor ama 3 ayda düzene giriyor.Kizlar ben halrn adet olamdim dusukten kac gun sonra olunuyor ki tekrar adet ya dun misafrlerm vardi ilkokuk arkadasim annesi kardesi halam ve birde iran kedisi kedileri sans pamuk gbi yunascaik kocaman gozleri olan bir kedi guzel bir aksam gecrdim bende almayi dusunyrm bir ekdi eve sessiz sakin tertemiz bor kedi sirinlige bakin bi
Benimde kanamam 3de bitmisti bakalm ne zaman olacam tekrardan 22gun falan oldu 21gunde bir adet olurum bir dahaki aya olurm heralde1. de 45. gün 2.de 35. gün oldum. geç olyor ama 3 ayda düzene giriyor.
Gitmen gerek ilac bitince canim kontrole çünkü bakilmasi gerek yumurtan buyumusmu diyemrb kizlar benimde asilama yaptiran arkadaslara sorum olacak ben adetin 3. gunu clomen almaya basladim 100mg bunu 5 gun icicem. bu arada dr kontrol icin gel demedi sizdede boylemi oldu bu surec????
Gitmen gerek ilac bitince canim kontrole çünkü bakilmasi gerek yumurtan buyumusmu diye
allah yardımcın olsun canım çook üzüldümVe son karar verildi canlar.. Doktorum Jeli kesti salı çarşambaya kadar dusmezse kendiliginden kürtaj olman gerek dedi.. Hep Rabbime dedim alanda sensin verende sensin mucizeyi gösterende hgisine layigim bilmiyorum ama sen sabir gucc ver hayirlisini diliyorum senden dedim.buymus hayırlısı.. Benim için küçük bir sınav insanlar daha nasıl sınav veriyor Rabbim onların yardımcısı olsun.. İyiyim çok şükür ilk haftalardaki üzüntum gibi degil atlattım hazirlamistim kendimi herşeye zaten insaAllah bundan sonraki süreçte hicbir tedaviye gerek kalmadan sağlıklı bir gebelik yaşamayı nasip eder bizlere.. En azından hamile kalabilme şansı bana umut veriyor.. Dua ediyorumm dua ediyorummm... Duaa bekliyorum...
çookkk geçmiş olsun canım allah birdaha yaşatmasın çokk üüzldümEvetttt canlar artık gelisemeyen minige bu gün son verildi sabah saatlerinde hic Bisi hissetmedim tabi canim doktorum gayet başarılı bir operasyon yapmış ne aci ne ağrı ne aşırı kanama hic bisi yasamiyorum Suan çok şükür.anesteziden ayilmaya çalışırken çok aglamisim sadece doktoeumun göz yaşlarımi sildigini hatırlıyorum.rabbim yardim etsin bundan sonrasi için hayırlısı buymus diyip kabullendim tevekkül ettim yapacak bisi yok
Günaydın canım geçmiş olsun bende sabah hastaneye gittim bu on gündür ishalim kesilmedi benim sıvı kaybetmemem lazım ama bittim resmen hemen bi serum bağlandı ogleden sonra gidcem tahlil yapcamGunaydin kizlar bugun resmen bel agrisiyla uyandim ya sirt ustu uyumaktan belim agriyo sanirimm
Canim doktorun büyüyeceğine emin demekki cagirmamis bakmak icin hayirlisi olsun inşallah olumlu sonuc alirsinyani bana verdigi takvim soyle
(3-7 mayis arasi) 5 gun clomen kullan (ben su an 2.gunundeyim)
(9mayis) gobekten igne
11 mayis ultrasonla goruntuleme var yani 11 mayisa kadar hic cagirmadi
Canim gecmis olsun kendine cok dikkat et gelismelerden haberdar et ven surekli okuyorum yorumlariniziGünaydın canım geçmiş olsun bende sabah hastaneye gittim bu on gündür ishalim kesilmedi benim sıvı kaybetmemem lazım ama bittim resmen hemen bi serum bağlandı ogleden sonra gidcem tahlil yapcam
Saol cnm gecti gitti napalim kismet degilmis sen nasilsin neler yapiyosunçookkk geçmiş olsun canım allah birdaha yaşatmasın çokk üüzldüm
Sağol tatlım bi yandan kasık ağrısı bir yandan ishal sancısı bir yandan bel ağrısı herşey üst üste geldi kilo kaybim oldu tüp bebek yaptirdigim doktor günde 2 lt su tuketmen lazım dedi ama ben bi bardak su ictimmi sürekli tuvalete gidiyorum çok bitkin ve yorgun bir haldeyimCanim gecmis olsun kendine cok dikkat et gelismelerden haberdar et ven surekli okuyorum yorumlarinizi
Ay cok geçmiş olsun canimmmGünaydın canım geçmiş olsun bende sabah hastaneye gittim bu on gündür ishalim kesilmedi benim sıvı kaybetmemem lazım ama bittim resmen hemen bi serum bağlandı ogleden sonra gidcem tahlil yapcam
Sağol tatlımAy cok geçmiş olsun canimmm
Dikkat et kendine bu halsizlik mahvetti bizi zatenSancim var ve cok halsisizim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?