• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cok pahaliymis asilama ozelde Turkiyede Ben yurtdisindayim ve burda devlet hastanesinde 50 Euro ozelde ise 150 Euro Ama Allahtan devlet hastanesinde rapor olayi yok isteyen herkese yapiyolar bi de ozel hastane doktoru devlettede calisiyo Yani ozelle devletin hicbi farki yok
Bizim burda hersey pahalı canım

Kızlar bu hamilelik belirtileri nasıl oluyo yaw dün akşam ishal olmuştum bugün biraz oldu kesildi sabah gaz sancısı vardı şişkinlik hâlâ devam ediyor hafif sancı var bel ağrım biraz var oda normal herhalde sabahtan beri temizlik yapiyodum yemekte yaptım sıra ütü de biraz dinlenim onuda halledecem test yapsam çıkarmı acep ?:KK49::KK17::KK9:

Kızlar bu hamilelik belirtileri nasıl oluyo yaw dün akşam ishal olmuştum bugün biraz oldu kesildi sabah gaz sancısı vardı şişkinlik hâlâ devam ediyor hafif sancı var bel ağrım biraz var oda normal herhalde sabahtan beri temizlik yapiyodum yemekte yaptım sıra ütü de biraz dinlenim onuda halledecem test yapsam çıkarmı acep ?:KK49::KK17::KK9:
Hadi dene canim hayirlisi valla belirti belli olmuyo hatirlarsan benim sivilcem vs bile çıkmıştı ve ahanda adet oluyorum dedim ama olmadım belli olmuyor yani test yap nasip belkide pozitifi gorursun

Hadi dene canim hayirlisi valla belirti belli olmuyo hatirlarsan benim sivilcem vs bile çıkmıştı ve ahanda adet oluyorum dedim ama olmadım belli olmuyor yani test yap nasip belkide pozitifi gorursun
Benimde sivilce çıkmış adet olmadan bir gün önce ya şiddetli bir baş ağrısı tutar yada ishal olurum ama umutsuzum

Back