- 24 Nisan 2015
- 2.154
- 964
- 43
Doktor dedimi kanama olcak canımKizlar benim hic kanamam olmuyo çok ilginc degil mi yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor dedimi kanama olcak canımKizlar benim hic kanamam olmuyo çok ilginc degil mi yahu
Canım sen niye moralini bozuyon ki sağlığın daha önemli dua et sadeceBugun aldigim tum haberler kotu. Ya kurtaj ya dusuk yada asilama tutmamis moralim bozuluyo ya
Bizim burda hersey pahalı canımcok pahaliymis asilama ozelde Turkiyede Ben yurtdisindayim ve burda devlet hastanesinde 50 Euro ozelde ise 150 Euro Ama Allahtan devlet hastanesinde rapor olayi yok isteyen herkese yapiyolar bi de ozel hastane doktoru devlettede calisiyo Yani ozelle devletin hicbi farki yok
Yok canim demedi de nette baktim insanlarin baya kanamalari olmus ama olmayanlar da var şey yazmislar kanama ve ağrı olmamais başarılı ve rahme zarar vermeyen bi operasyon oldugu anlamina gelirmisDoktor dedimi kanama olcak canım
Nasil yani canim asilama tutmamis ne demek kan degerine bakildimi anlamadim ben ya nededi doktorunBugun aldigim tum haberler kotu. Ya kurtaj ya dusuk yada asilama tutmamis moralim bozuluyo ya
Canım kendisi için uzulmuyo etrafindan duyduklarına üzülüyor yani hep kötü haber duyuyoNasil yani canim asilama tutmamis ne demek kan degerine bakildimi anlamadim ben ya nededi doktorun
Hadi dene canim hayirlisi valla belirti belli olmuyo hatirlarsan benim sivilcem vs bile çıkmıştı ve ahanda adet oluyorum dedim ama olmadım belli olmuyor yani test yap nasip belkide pozitifi gorursunKızlar bu hamilelik belirtileri nasıl oluyo yaw dün akşam ishal olmuştum bugün biraz oldu kesildi sabah gaz sancısı vardı şişkinlik hâlâ devam ediyor hafif sancı var bel ağrım biraz var oda normal herhalde sabahtan beri temizlik yapiyodum yemekte yaptım sıra ütü de biraz dinlenim onuda halledecem test yapsam çıkarmı acep ?
Evet ya doğruya ben derin okumadım :)Canım kendisi için uzulmuyo etrafindan duyduklarına üzülüyor yani hep kötü haber duyuyo
Çok iyi o zaman canım benim sen dikkat et kendineYok canim demedi de nette baktim insanlarin baya kanamalari olmus ama olmayanlar da var şey yazmislar kanama ve ağrı olmamais başarılı ve rahme zarar vermeyen bi operasyon oldugu anlamina gelirmis
Benimde sivilce çıkmış adet olmadan bir gün önce ya şiddetli bir baş ağrısı tutar yada ishal olurum ama umutsuzumHadi dene canim hayirlisi valla belirti belli olmuyo hatirlarsan benim sivilcem vs bile çıkmıştı ve ahanda adet oluyorum dedim ama olmadım belli olmuyor yani test yap nasip belkide pozitifi gorursun
Belli olmaz cnmBenimde sivilce çıkmış adet olmadan bir gün önce ya şiddetli bir baş ağrısı tutar yada ishal olurum ama umutsuzum
Ablami aradım okul çıkışı gebelik testi alıp gelcek deniyim ya tutarsa :)Belli olmaz cnm
Benim degilmcanim yakin bi arkadasiminki ona cok uzuldumNasil yani canim asilama tutmamis ne demek kan degerine bakildimi anlamadim ben ya nededi doktorun
Hayirlisi olsun canjm uzme kendiniTest yaptım sonuç tek çizgi yani negatif
Amin canim uzulmedim biliyodum sonucu uzuldugum tek şey neden gelmiyo artık gelse gidip tüp bebek tedavisine basliycamHayirlisi olsun canjm uzme kendini
Canim benimkidenoyleydi foto ekip yollasana ve testi atma hemen biraz bekleeeKızlar şimdi teste baktım ikinci çizgi hayal meyal çıktı sizce ne olabilir
Oluyomu gerçekten çok silik bir şey fotoda çıkarmı kız valla heyecanlandim şimdi 25 dk falan geçti üstünden amaCanim benimkidenoyleydi foto ekip yollasana ve testi atma hemen biraz bekleee