• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim benim hakkında hayırlısı buymus güzel düşün insaAllah Rabbim daha güzelliklerle karsilastirsin seni.. Biliyorum zorlu bir süreç geciriyoruz bende varım bunun içinde.. Rabbim yardımcımız olsun insaAllah. Korkulacak gibi değil di mi hastanede falan ne kadar kaldin kaç dakika sürdü.. Ay Allahım sen yardım et
Canim korkulacak hic bisi yokmuş.9 da girdim yarim saat 40 dk sonra çıkmışim 1 saat sonra bisiler getirdiler yemek aç susuz gidiyosun 12 de falan ciktim hastaneden

Kizlar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için rabbim bana da sizlere de sağlıklı sihhatli evlat nasip etsin ne diyeyim

Evetttt canlar artık gelisemeyen minige bu gün son verildi sabah saatlerinde hic Bisi hissetmedim tabi canim doktorum gayet başarılı bir operasyon yapmış ne aci ne ağrı ne aşırı kanama hic bisi yasamiyorum Suan çok şükür.anesteziden ayilmaya çalışırken çok aglamisim sadece doktoeumun göz yaşlarımi sildigini hatırlıyorum.rabbim yardim etsin bundan sonrasi için hayırlısı buymus diyip kabullendim tevekkül ettim yapacak bisi yok

cok gecmis olsun insallah bi sonrakinde yuzun guler Allah yardimcin olsun Pes etmek yok bi sonraki icin kendini toparlayip devam :)

Kizlar ben simdi doktordan geliyorum Ikinci asilama icin klomen kullandirmamisti yine de yumurta 20 mm olmus bugun sadece 2 doz pregnyl vurdular yarin sabahta asilama olucak Insallah bu sefer tutar dualarinizi eksik etmeyin

Merhaba bende bu sabah iğnemi vuruldum yarın aşılama ilk kez olucak. Neler önerirsiniz çok heyecanlıyım. Nelere dikkat edeyim ? Allah gönlümüze göre versin inşallah
...kelin ilacı olsa başına sürcek canım :) ben cuma yaptırıdm aşılamamı yatmaya çalışıorumm az hareket ilk 5 gün öenmliymiş o yüzden bol dua ve dinlenme inaşşşalllah rabbim bizlerede hayırlısyla anne olmayı nasip eder

Kizlar ben simdi doktordan geliyorum Ikinci asilama icin klomen kullandirmamisti yine de yumurta 20 mm olmus bugun sadece 2 doz pregnyl vurdular yarin sabahta asilama olucak Insallah bu sefer tutar dualarinizi eksik etmeyin
hayırlısıyla tutar inaşşşallah bende cuma günü yaptırdım ben gonal f kullandım iki tane 18 bitane 16 vardı. bu ikinci aşılamam dr aşılamadan sonra bana progestron hap verdi günde 3 sefer onu içiorum... bide progestron iğne verdi 3 günde bir sefer onu vuruncam ... daha önceki aşılamada başka bi yere yaptrımıştım böle bişi dememişti dr

merhabalar aşılamayı özelde yaptırna arkadaşlar nekadr ödüyorsunuz ?

hayırlısıyla tutar inaşşşallah bende cuma günü yaptırdım ben gonal f kullandım iki tane 18 bitane 16 vardı. bu ikinci aşılamam dr aşılamadan sonra bana progestron hap verdi günde 3 sefer onu içiorum... bide progestron iğne verdi 3 günde bir sefer onu vuruncam ... daha önceki aşılamada başka bi yere yaptrımıştım böle bişi dememişti dr
bana da muhtemelen progesteron hapi vericek gunde 2 kere kullaniyorum 2 tablet ama igneyi duymamistim

cok pahaliymis asilama ozelde Turkiyede Ben yurtdisindayim ve burda devlet hastanesinde 50 Euro ozelde ise 150 Euro Ama Allahtan devlet hastanesinde rapor olayi yok isteyen herkese yapiyolar bi de ozel hastane doktoru devlettede calisiyo Yani ozelle devletin hicbi farki yok

Back