Yaa nerde calistin burda ?Ben batikentte cakistim inönu mah tatlim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa nerde calistin burda ?Ben batikentte cakistim inönu mah tatlim
Tesekkur ederim canim dinlenmeye calisiyorum saol canimOff cok sukur benim aklimdan baska sey gecti ya sen de dinlen dikkat et uzat ayaklarini
Üzülme canım mücadeleye devammerhaba arkadaşlar bende 29 nisanda aşılama olmuştum bugün sonucu ögrendim malesef negatif
Günaydın canım ben başkasına yapabiliyomda kendime yapamiyom batiririm diye kuaföre gidiyomBenimde rofleli ama yapabiliyorum ben dibi kuafrumde cila atyor okadr
Günaydın canım stres yapmamaya çalışıyorum hâlâ adeti bekliyom hiç bu kadar sevinçle bekleyecegim aklıma gelmezdihayirli olsun hic stres yapma ins iyi sonuclar alirsin ben de tup istiyorum ana 2 ay asilamayi deneyecegim adeti beklersin gelmez asilama sonrasi da gelmesin die tedirgin oluyor insan oğluyuz iste her seyi istedigimiz gibi olsun istiyoruz vakti zamanini beklemeyi beceremiyoruz kendi adima konusuyorum tabi.. gakkinda hayirlisi ins
Günaydın canım bol bol dinlen mumkunse misafirde kabul etme :)Tesekkur ederim canim dinlenmeye calisiyorum saol canim
Yok canim yormuyorum kendimi biraz karnim agrioGünaydın canım bol bol dinlen
Günaydın canım bol bol dinlen mumkunse misafirde kabul etme :)
mumkunse misafirde kabul etme :)
Hadi inş artmıştır canım hayırlı haberlerini bekliyosBugun yinr kan testi yaptirdim sonucunu bekliyorum bakalim yukselmis mi degerimizz
Insallah canim sen nasilsin nasil gidiyoHadi inş artmıştır canım hayırlı haberlerini bekliyos
Boyun ağrım geçti çok şükür adet sancisida cekiyom ama olmadim daha canımInsallah canim sen nasilsin nasil gidiyo
Canım hayırlı olsun çok sevindim ben sana demiştim hatırlıyorsan hcg artma Şansı var diye çünkü çok erken yaptırmıştın.gözün Aydın inş.sağ salim kucağına alırsınBugun yinr kan testi yaptirdim sonucunu bekliyorum bakalim yukselmis mi degerimizz
Canim sen ne yaptin bu arada nasil gidiyoCanım hayırlı olsun çok sevindim ben sana demiştim hatırlıyorsan hcg artma Şansı var diye çünkü çok erken yaptırmıştın.gözün Aydın inş.sağ salim kucağına alırsın
Benimde kanamam oldu biraz ama iyiyiz şimdi dün gördük büyümüşler baya sen nasılsın canım iyi haberler var mıCanim sen ne yaptin bu arada nasil gidiyo
Ayy çok sevindim canim hadi insallah kalp atislarini duydun mu bende iyi haber yok henüz olmasida çok az ihtimal zaten bende bu gun gidicem tekrarBenimde kanamam oldu biraz ama iyiyiz şimdi dün gördük büyümüşler baya sen nasılsın canım iyi haberler var mı
Kalp atışını duyamadık henüz.ümidini kaybetme hiç belli olmaz inş iyi haberler alırsınAyy çok sevindim canim hadi insallah kalp atislarini duydun mu bende iyi haber yok henüz olmasida çok az ihtimal zaten bende bu gun gidicem tekrar
Insallah canim ya rabbim büyükKalp atışını duyamadık henüz.ümidini kaybetme hiç belli olmaz inş iyi haberler alırsın
Dis gebelik olmadigini ogrensem kalbini duysam rahatliycam bekliyorum bi iki haftaCanım hayırlı olsun çok sevindim ben sana demiştim hatırlıyorsan hcg artma Şansı var diye çünkü çok erken yaptırmıştın.gözün Aydın inş.sağ salim kucağına alırsın
Canim en son kese mm kacti hatirliyomusunKalp atışını duyamadık henüz.ümidini kaybetme hiç belli olmaz inş iyi haberler alırsın
Gecmis olsun canimBoyun ağrım geçti çok şükür adet sancisida cekiyom ama olmadim daha canım