• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende saclar boyanirken o kismindan nefret edyorum valahi artik kensim dip yapablyrm kuafrumde bu konuda basarili ildgnu siyluyor ama rofle balyaj tabi onun eseri bu arada kizlar yer gok tabiki dua ustune dularmizda yer verelim tabiki delal bebek tutarsa sacini boyatamzsin saten iyi yapmisin simdiden bakimlari tamamladin oh benimde bugun kasgim agrmyoda az belim agryor kizlar adet gormedim hayrlisi hepimiz icin
Benim saç rofleli olduğu için dibi evde yapamıyorum tüp bebek öncesi bakıma girdim rabbim nasip ederse bana hamileligi doğum yapana kadar boyamiycam bu düşük sonrası ağrılar normalmi canım bi doktora sorsaydin keşke

E

edaasya mrb ben hacattepede yaptırdım puregon iki adet bu de çatlatma iğnesi aldım önce borçlu olarak aldım 400 tl ödedim rapor çıkınca yarısınından fazlasını geri aldım ama devlette çok ucuza yaptırırsin rapor için eşinin ve senin kimlik fotokopisi evlilik cüzdanı fotokopisi ikametgah eşinin son bir yilda yaptirdigi sperm testi bu kadar
Cok tesekkur ederim verdigin bilgi icin ogrendim zekai tahirden aynen dedigin gibiymis asilama icin 1 yil evli kalmak yetiyormus rapor da dedigin gibi sagol cnm

Kızlar adet öncesi sancı sinyalleri başladı bende adet olsam ikinci günü tüp bebek tedavisine başlıyorum zorlu ve stresli günler yakında geliyo şimdiden bi korku sardı içimi rabbim hayirlara vesile etsin inş
Kızlar adet öncesi sancı sinyalleri başladı bende adet olsam ikinci günü tüp bebek tedavisine başlıyorum zorlu ve stresli günler yakında geliyo şimdiden bi korku sardı içimi rabbim hayirlara vesile etsin inş
hayirli olsun hic stres yapma ins iyi sonuclar alirsin ben de tup istiyorum ana 2 ay asilamayi deneyecegim adeti beklersin gelmez asilama sonrasi da gelmesin die tedirgin oluyor insan oğluyuz iste her seyi istedigimiz gibi olsun istiyoruz vakti zamanini beklemeyi beceremiyoruz kendi adima konusuyorum tabi.. gakkinda hayirlisi ins

Benim saç rofleli olduğu için dibi evde yapamıyorum tüp bebek öncesi bakıma girdim rabbim nasip ederse bana hamileligi doğum yapana kadar boyamiycam bu düşük sonrası ağrılar normalmi canım bi doktora sorsaydin keşke
Benimde rofleli ama yapabiliyorum ben dibi kuafrumde cila atyor okadr

Back