- 15 Nisan 2015
- 624
- 114
- 18
- 38
Bende de varrrOf canim o boyun duzlesmesi bende de var beter bisi valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de varrrOf canim o boyun duzlesmesi bende de var beter bisi valla
Aa ilk defa duydum canim rabbim şifa versinBende de bel duzlemesi var
Canim kanaman devam ediyor mu nasil durumlarBende de varrr
Benim saç rofleli olduğu için dibi evde yapamıyorum tüp bebek öncesi bakıma girdim rabbim nasip ederse bana hamileligi doğum yapana kadar boyamiycam bu düşük sonrası ağrılar normalmi canım bi doktora sorsaydin keşkeBende saclar boyanirken o kismindan nefret edyorum valahi artik kensim dip yapablyrm kuafrumde bu konuda basarili ildgnu siyluyor ama rofle balyaj tabi onun eseri bu arada kizlar yer gok tabiki dua ustune dularmizda yer verelim tabiki delal bebek tutarsa sacini boyatamzsin saten iyi yapmisin simdiden bakimlari tamamladin oh benimde bugun kasgim agrmyoda az belim agryor kizlar adet gormedim hayrlisi hepimiz icin
Tşk ederim bi tanem kas gevşetici aldım inş geçerCok geçmiş olsun yaa dikkat et kendine
Hemde ne beter fizik tedavide gördüm nafile geçmedi canımOf canim o boyun duzlesmesi bende de var beter bisi valla
Bel duzlesmeside fena valla hurda olmusuz kızlarrrrrrrrAa ilk defa duydum canim rabbim şifa versin
Abovvv allah yardımcımız olsun canlarimBende de varrr
Kanama azaldi ama kasiklarim ve karnim agrio canimCanim kanaman devam ediyor mu nasil durumlar
Onlarda gecer bisiyin kalmaz allahin izniyle canimKanama azaldi ama kasiklarim ve karnim agrio canim
Amin canim insallahhOnlarda gecer bisiyin kalmaz allahin izniyle canim
Cok tesekkur ederim verdigin bilgi icin ogrendim zekai tahirden aynen dedigin gibiymis asilama icin 1 yil evli kalmak yetiyormus rapor da dedigin gibi sagol cnmE
edaasya mrb ben hacattepede yaptırdım puregon iki adet bu de çatlatma iğnesi aldım önce borçlu olarak aldım 400 tl ödedim rapor çıkınca yarısınından fazlasını geri aldım ama devlette çok ucuza yaptırırsin rapor için eşinin ve senin kimlik fotokopisi evlilik cüzdanı fotokopisi ikametgah eşinin son bir yilda yaptirdigi sperm testi bu kadar
Kızlar adet öncesi sancı sinyalleri başladı bende adet olsam ikinci günü tüp bebek tedavisine başlıyorum zorlu ve stresli günler yakında geliyo şimdiden bi korku sardı içimi rabbim hayirlara vesile etsin inş
hayirli olsun hic stres yapma ins iyi sonuclar alirsin ben de tup istiyorum ana 2 ay asilamayi deneyecegim adeti beklersin gelmez asilama sonrasi da gelmesin die tedirgin oluyor insan oğluyuz iste her seyi istedigimiz gibi olsun istiyoruz vakti zamanini beklemeyi beceremiyoruz kendi adima konusuyorum tabi.. gakkinda hayirlisi insKızlar adet öncesi sancı sinyalleri başladı bende adet olsam ikinci günü tüp bebek tedavisine başlıyorum zorlu ve stresli günler yakında geliyo şimdiden bi korku sardı içimi rabbim hayirlara vesile etsin inş
Off cok sukur benim aklimdan baska sey gecti ya sen de dinlen dikkat et uzat ayaklariniKizlar gidip geldim dikkat etmem gerekiyomus. 80.2den 129.2 ye yukselmis degerim. Ama cok dikkat etmem gerekiyomus
Üzülme rabbim zamanini biliyor uzulunce hic bir sey degismiyor onumuze bakalim ins bir daha denersin olmadi tup bebek olur ya da normal yollardan oolur belli mi olurmerhaba arkadaşlar bende 29 nisanda aşılama olmuştum bugün sonucu ögrendim malesef negatif
Benimde rofleli ama yapabiliyorum ben dibi kuafrumde cila atyor okadrBenim saç rofleli olduğu için dibi evde yapamıyorum tüp bebek öncesi bakıma girdim rabbim nasip ederse bana hamileligi doğum yapana kadar boyamiycam bu düşük sonrası ağrılar normalmi canım bi doktora sorsaydin keşke
inşallah canım hayırlısı artık bir daha ki ay tekrar denicem artıkÜzülme rabbim zamanini biliyor uzulunce hic bir sey degismiyor onumuze bakalim ins bir daha denersin olmadi tup bebek olur ya da normal yollardan oolur belli mi olur
Canim ilk asilamanmiydimerhaba arkadaşlar bende 29 nisanda aşılama olmuştum bugün sonucu ögrendim malesef negatif