• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim ilac verdimi doktor bemimde ilk gun kanamam azdi eve gnderdiler yattim ama cogalfi 3gun asiri kanamam olmasina ragmen degerim 49dan 192ye sonra 512ye falan cikmsti ama malasef dustu bebegim yinede sana igne falan yaotilr mi karin agrin varmi
Canim progestan verdi. Bi de senin kanaman cok mu olmustu nasildi rengi falan

Canim progestan verdi. Bi de senin kanaman cok mu olmustu nasildi rengi falan
Canim benim once kahve leke seklinde az az geldi yerlseme olablr dediler zaten ufak oldgu icin bisi yapmyolr benun iki gun azdi sonra cogaldi adt kanamasi goruru gibi oldu karin agrisi cektim geceleri kanama artti iyce dustu sonrada benimde 4gun biyunca asiri kanamam olmadina ragmen degerlrm heo yukseldi

Canim benim once kahve leke seklinde az az geldi yerlseme olablr dediler zaten ufak oldgu icin bisi yapmyolr benun iki gun azdi sonra cogaldi adt kanamasi goruru gibi oldu karin agrisi cektim geceleri kanama artti iyce dustu sonrada benimde 4gun biyunca asiri kanamam olmadina ragmen degerlrm heo yukseldi
Benimde ayni malesef

Kizlar bakin ne buldum insallah rabbim derman olur
Screenshot_2015-05-13-17-26-20.png

Kizlar bakin ne buldum insallah rabbim derman olurEki Görüntüle 1526537
Canim ben delalin paylastgi seyi yapmaya basldim su 4adet olani dun uyguladim bugun babannemin hactan gtrdgi fatma ana otunu suya koycagim dureler okuyup esimle iki rekat namaz kilacagiz ve icecegiz birde senin dedigini yapmakta fayda var cok basit ne kaybdecez bunuda deneyecgim simdi yarim bala hurma tozunu ekledim ac karnina sabah iki kasik yicem yanliz bemim sag gogus ucum ara ara aciyor sizliyor hatta gece uszrmdeki pijamayi kaldrdim gigsume degmesi bile rahatsiz etti idararim acaip koyulasti sanki hamileymisim gbi hissedyrm ama diyorum ki psikolojikmidri diede fazla kapilmyorum ama kasik bel agrisi gogus acimasi var bugude adet olmadum ama doktor olmayadabilirsin dedi oyuzdem bunu gunum gecmis olarkta kabul edemyorum yogun bir hisse kapildi vala bole bisi olablr mi die baktm evet dusuktem hemen sonra hamile kalanlr var bugun yine ruyamda beyaz kabarik gelinlik gbi tarltanli elbise beyaz topuklu ayakkbi giydim bir dugun gordum yemek verdikleri yerde bir koprk vardi ama zincire baglanmis gozleride bezld kapatilmsti baska bir kizim kirmizi abiyesini denedim aynadan baktim kendime cok yakisti arkasini baglamadim sole bir dnedim elbiseyi bu ruya hayra halemt olur umarim ve dun gordgum ruya

Canım bende 7000 defa rabbi la tenezzir ferden ve ente hayrul verisin cekiyom yariladim sayılır tüp bebek tedavisine basladigimda bitirsem iyidir seninde bu cabalarinin sonucunu rabbim boşa cikarmaz inş
Canlar dualarimiz da birbirimizi eksik etmeyelim allahin izniyle bizde feraha erecez inşallah tez zamanda doktorumla yazmıştim dün ilk defa ılımlı konuştu kesede gelişme varsa bozulma kanama vs yoksa valla hersey olabilir gelişe bilir tıp ta herşey mümkün dedi az da olsa umut doğdu inşallah yarin güzel sonuç alirim rabbim büyük dualarinizi eksik etmeyin

Canlar dualarimiz da birbirimizi eksik etmeyelim allahin izniyle bizde feraha erecez inşallah tez zamanda doktorumla yazmıştim dün ilk defa ılımlı konuştu kesede gelişme varsa bozulma kanama vs yoksa valla hersey olabilir gelişe bilir tıp ta herşey mümkün dedi az da olsa umut doğdu inşallah yarin güzel sonuç alirim rabbim büyük dualarinizi eksik etmeyin
İnş canım bu tesbihte sizinde payiniz var sizin içinde okuyorum rabbimin duaları hepimize yeter inş yarın müjdeli bir haber alırsın bizide sevindirirsin

Nasilsiniz hanimlar ben bugun bayagi dinlendim. Karniz ve kasiklarim azcik agriyo ama yine de şükür

Nasilsiniz hanimlar ben bugun bayagi dinlendim. Karniz ve kasiklarim azcik agriyo ama yine de şükür
Benimde boynum ağrıyor tatlım bugün kuaföre gittim sacimi boyadım manikür pedikur yaptirdim o saç yıkama faslı beni öldürdü boynumda duzlesme ve lif zedelenmesi var onun için çok ağrıyor :(

Bende saclar boyanirken o kismindan nefret edyorum valahi artik kensim dip yapablyrm kuafrumde bu konuda basarili ildgnu siyluyor ama rofle balyaj tabi onun eseri bu arada kizlar yer gok tabiki dua ustune dularmizda yer verelim tabiki delal bebek tutarsa sacini boyatamzsin saten iyi yapmisin simdiden bakimlari tamamladin oh benimde bugun kasgim agrmyoda az belim agryor kizlar adet gormedim hayrlisi hepimiz icin

Back