• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar ben bu işi anlamadim aşılama sağlıksız bisi mi ya neden bu kadar düşük yada hüsranla sonuclaniyor aklim almiyo çıldıracak gibiyim bu kadar insan pozitife sevinirken bi anda demoralize oluyoruz adalte olmadan korkular sarıyo aklim almiyo ya

Kizlar gidip geldim dikkat etmem gerekiyomus. 80.2den 129.2 ye yukselmis degerim. Ama cok dikkat etmem gerekiyomus

Kızlar biliosunuz geçen ayın 22 sinde aşılama olmuştum geçen hafta çarşamba günü tutmadığını öğrendim sonra kahverengi akintim oldu oda kesildi dün regli gunumdu olmadım nedn olur sizce

Kızlar biliosunuz geçen ayın 22 sinde aşılama olmuştum geçen hafta çarşamba günü tutmadığını öğrendim sonra kahverengi akintim oldu oda kesildi dün regli gunumdu olmadım nedn olur sizce
Canim hic bilemiyorum tekrar idrar testi yap belki gec dollenmedir dicem ama emin olmadigim bisi

Kizlar ben bu işi anlamadim aşılama sağlıksız bisi mi ya neden bu kadar düşük yada hüsranla sonuclaniyor aklim almiyo çıldıracak gibiyim bu kadar insan pozitife sevinirken bi anda demoralize oluyoruz adalte olmadan korkular sarıyo aklim almiyo ya
Bir imtihandayiz canım ve bunun adida sabır imtihani rabbim daha ağır zorluklar vermesin bize

Canım ya bi doktora görün yada bi kan testi yap emin olmak için

Kizlar gidip geldim dikkat etmem gerekiyomus. 80.2den 129.2 ye yukselmis degerim. Ama cok dikkat etmem gerekiyomus

Cnm cook dikkat et yat dinlen gerekirse hiic kalkma 24 saat yat keske hemen rapor alsaydin cok üzüldüm ilk okudugumda ama degerin yükselmiss ilk haftalari kanamalari olan hamile var etrafimda hepsininde saglikli bebekleri oldu bol.bol dinlen ve dua et cnm :(

Cnm cook dikkat et yat dinlen gerekirse hiic kalkma 24 saat yat keske hemen rapor alsaydin cok üzüldüm ilk okudugumda ama degerin yükselmiss ilk haftalari kanamalari olan hamile var etrafimda hepsininde saglikli bebekleri oldu bol.bol dinlen ve dua et cnm :KK43:
Saol canim ya insallah gecer duzelir saol guzel dileklerin icin

Back