- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiukm cankm cok sukur ama dikkat egmem lazimmissemisderin canim ya çok üzüldüm suan insallah kötü bisi yoktur rabbim yardimcin olsun bizi habersiz bırakma
Canim iyi çok şükür ilac falan verdimi rapor isteseydin keske bi kac günKizlar gidip geldim dikkat etmem gerekiyomus. 80.2den 129.2 ye yukselmis degerim. Ama cok dikkat etmem gerekiyomus
Daha iyiyim cankm teşekkür ederim desteğin icinCanım senden haber bekliyorum inş hersey yolundadir
Ilac verdi canim ama sabah kullan dedi sabah alcam onuCanim iyi çok şükür ilac falan verdimi rapor isteseydin keske bi kac gün
Hap mi jel mi rapor isini bi düşün bence eger mümkünse bilmiorum ama çünkü egitimcisin ayakta kaliyosun sanirimIlac verdi canim ama sabah kullan dedi sabah alcam onu
Canim hic bilemiyorum tekrar idrar testi yap belki gec dollenmedir dicem ama emin olmadigim bisiKızlar biliosunuz geçen ayın 22 sinde aşılama olmuştum geçen hafta çarşamba günü tutmadığını öğrendim sonra kahverengi akintim oldu oda kesildi dün regli gunumdu olmadım nedn olur sizce
Bir imtihandayiz canım ve bunun adida sabır imtihani rabbim daha ağır zorluklar vermesin bizeKizlar ben bu işi anlamadim aşılama sağlıksız bisi mi ya neden bu kadar düşük yada hüsranla sonuclaniyor aklim almiyo çıldıracak gibiyim bu kadar insan pozitife sevinirken bi anda demoralize oluyoruz adalte olmadan korkular sarıyo aklim almiyo ya
Günaydın canım öncelikle geçmiş olsun keşke biraz izin alsan toparlanana kadar dinlensen evde zaten zar zor kaldın bari dikkat et bir şey olmasın onaKizlar gidip geldim dikkat etmem gerekiyomus. 80.2den 129.2 ye yukselmis degerim. Ama cok dikkat etmem gerekiyomus
Canım ya bi doktora görün yada bi kan testi yap emin olmak içinKızlar biliosunuz geçen ayın 22 sinde aşılama olmuştum geçen hafta çarşamba günü tutmadığını öğrendim sonra kahverengi akintim oldu oda kesildi dün regli gunumdu olmadım nedn olur sizce
Raporu simdi veremiyolr konuscam pzrresi doktrlaHap mi jel mi rapor isini bi düşün bence eger mümkünse bilmiorum ama çünkü egitimcisin ayakta kaliyosun sanirim
Gunaydin canim simdi iyiyim ama izin aldim cumadan sonrayaGünaydın canım öncelikle geçmiş olsun keşke biraz izin alsan toparlanana kadar dinlensen evde zaten zar zor kaldın bari dikkat et bir şey olmasın ona
İyi yaptın canım cumaya kadar dikkat et kendine sonra zaten evde bol bol dinlen allahın izniyle bir şey olmazGunaydin canim simdi iyiyim ama izin aldim cumadan sonraya
Aminnn insallh canim sagol ya destegin icinİyi yaptın canım cumaya kadar dikkat et kendine sonra zaten evde bol bol dinlen allahın izniyle bir şey olmaz
Kizlar gidip geldim dikkat etmem gerekiyomus. 80.2den 129.2 ye yukselmis degerim. Ama cok dikkat etmem gerekiyomus
Saol canim ya insallah gecer duzelir saol guzel dileklerin icinCnm cook dikkat et yat dinlen gerekirse hiic kalkma 24 saat yat keske hemen rapor alsaydin cok üzüldüm ilk okudugumda ama degerin yükselmiss ilk haftalari kanamalari olan hamile var etrafimda hepsininde saglikli bebekleri oldu bol.bol dinlen ve dua et cnm
Rica ederim tatlım sen yeterki iyi olAminnn insallh canim sagol ya destegin icin
Saol canim benimRica ederim tatlım sen yeterki iyi ol