• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar adet öncesi sancı sinyalleri başladı bende adet olsam ikinci günü tüp bebek tedavisine başlıyorum zorlu ve stresli günler yakında geliyo şimdiden bi korku sardı içimi rabbim hayirlara vesile etsin inş

Canım şimdiden hayırlı olsun tedavin moralini yüksek tut yeter biraz zorlu bir süreç ama inşallah sonu güzel olur

Kızlar adet öncesi sancı sinyalleri başladı bende adet olsam ikinci günü tüp bebek tedavisine başlıyorum zorlu ve stresli günler yakında geliyo şimdiden bi korku sardı içimi rabbim hayirlara vesile etsin inş
Hadi hayırlısı cnm bence güzel günler yakında

Cnm ins güzel sonuçlar alırsın rabbim yardim cin olur

Merhaba kızlarr nasılsınız inşallah herkes iyidir, benim bugün transferim oldu:KK46: iki tane embriyo koydular şimdi dualarla bekleme zamanı, sizlerin de dualarınızı bekliyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Canim rabbim hayirlisini nasip etsin hadi inşallah güzel baherler aliriz senden bol bol dinlen sakın yorulma

Canim inan mutlu olman icin çıkan sözler degil kalpten geliyor içimde böyle bi hissiyat var nedense gerçekten sanki telepatik bağ kurduk burda yani :) rabbim dualarini kabul etsin benim biraz ümitsiz vaka canim ama yapacak bisi yok allah büyük belkide mucize olur kim bilir
İnş canım rabbimin yanında mucize çok elbet bir mucize oluşur duayı eksik etme herseyin hayırlısini dile rabbimden

Canım şimdiden hayırlı olsun tedavin moralini yüksek tut yeter biraz zorlu bir süreç ama inşallah sonu güzel olur
Canım senin ilk denemendi yanlış hatirlamiyosam benim sana bir kaç sorum olacaktı şimdi ben urfada yapcam tup bebeği mardinde yaşıyorum orda kalmama gerek varmı bide iki embriyo konulmuş sana bi yasa çıkmış 35 yaş altı kadinlara tek embriyo konuluyomus sen nasıl iki embriyo koydun doktorami soyledin

Back
X