- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Sans gulmuyoki bana hicAsilama hakkında hiçbir fikrim yoktu bu forum dan öğrendim hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar hepimizin yüzü güler ins yakın zamanda
Canım öncelikle hayırlı olsun inş tutar aşılama işlemi 5 dk sürüyor sonda sandalyede 20 dk bekliyosun tabi bacak bacak üstüne atiyosun sonra yatağa aliyolar ordada bi saat dinlendikten sonra eve gidiyosun on güne kadar iki günde bir esinle beraber oluyosun bu hamile kalma riskini artırıyor on gün sonra test yapıyorsun inş pozitif çıkar canım tabi asilamadan sonra on gün dikkat ediyosun kendine tabi yemeklerinedehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/40843394/kızlar beklenen gün geldi yarın sabah aşılamaya gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin çatlama imgesine 36 saati geçecek ama doktor böyle dediyse bir bildiği vardır diyorum yumurta iki tane 15 vardı ne boyuta geldiler onu da bilmiyorum gidecem bakalım yarın ins herşey yolunda gider ilkinde olasılık düşük bunun bilincinde gidiyorum rabbim ol derse her şekilde olur zaten aşılama işlemi kac dakika sürüyor peki
İnş degerin yükselir canım fazla stres yapmaYarin tekrar kan tahlili istiyor doktor vallahi bezdim ya zaten mahvoluyorum kan aldirirken bide stres var yükseldi yukselmedi napicami şaşırdım vallahi
Doktor bu ay adet olmzsan korkma dedi ama olmsam bile bu hamile.olmam anlamina gelmyor ki tatlim 10 gun surdu ya kanamam sanrm.oyuzde degiseblr demek istedi aradaki kanamanin bittgi gunlri hemen degerlendirdik oda tutsa ne supriz olur yahuCanım adetine az kalmış adet olmayı bekle ki inş olmazsin Sayet olursan ki hiç olmanı istemiyorumAdetinin ikinci günü gidersin doktor artık ne diycekse onu yaparsın canım sağlık daha önemli onun için doktorun dediğini yap önce
Maşallah canım ikizmi olcak :)Kızlar bugün kesemizi yani keselerimizi gördük çok şükür
Mucize her zaman oluyo canım bi bakmissin hamilesin sonuçta rahim alıştı bebek tutmasina sen yinede korunma yola devam iki günde bir yapDoktor bu ay adet olmzsan korkma dedi ama olmsam bile bu hamile.olmam anlamina gelmyor ki tatlim 10 gun surdu ya kanamam sanrm.oyuzde degiseblr demek istedi aradaki kanamanin bittgi gunlri hemen degerlendirdik oda tutsa ne supriz olur yahu
Evet canım öyle GÖRDÜ doktorMaşallah canım ikizmi olcak :)
Kızlar bugün kesemizi yani keselerimizi gördük çok şükür
Canım zaten doktor aşılama yaptıktan sonra boşuna demiyo on gün istirahat diyeBugun asiri derecede basim agryor yahu bir dahaki asilamdan sinra varya asla carsiya falan inipte kendimi yormayacagim 2 aylik olana kadar is mis yapmayacm en azindan 1 aylik olana kadar tuttu dedik oda gitti kismet tabiko ikizi olan arkdasa masallah oh
Hayırlı olsun tekrar canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet canım öyle GÖRDÜ doktor
Canim cokk sevindim ikiz mi oldu yani kac mm di keseKızlar bugün kesemizi yani keselerimizi gördük çok şükür
Inşallah canım.burdaki herkes iyi sonuç alıcak inş.Hayırlı olsun tekrar canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ah canim ben hep diyodum gezinmeyin is güç yapmayin cok fazla ayakta kalmayın dieBugun asiri derecede basim agryor yahu bir dahaki asilamdan sinra varya asla carsiya falan inipte kendimi yormayacagim 2 aylik olana kadar is mis yapmayacm en azindan 1 aylik olana kadar tuttu dedik oda gitti kismet tabiko ikizi olan arkdasa masallah oh
Iki kese var dedi doktor biri 7 biri 6.5 mm dediCanim cokk sevindim ikiz mi oldu yani kac mm di kese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?