Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anladim .Benim de idrar testi negatif demekki ilaclardan gecikti Ben hemen devam edicem 2.asilamayi dusunuyoruz Bizide manevi sarsti ama maddi olarak burda cok uygun o yuzden devam etmeyi dusunuyorum Bencede biraz kafayi dinlemek iyi gelir
biz en çok manevi sarsıldık.tüm hayatı erteleyerek yaşıyoruz.spor,saç boyama,lazer,havuz... bu ayı kendimize ayırmayı tercih ettik artık.inşallah bu ay senden güzel haber alırız da bize umut olursun :) .biz haziranda düşünüyoruz.ben öğretmenim.hem okullar kapanmış olacak daha çok dinlenme şansım olur.1. sınıf okuttuğum için sınıfı bırakamıyorum.bu aşılamayı bile 23 nisan tatiline denk getirdim.

Canım zaten doktor aşılama yaptıktan sonra boşuna demiyo on gün istirahat diye
Canim bana istiraat et demedi kimse ki zaten benim 20.gun falan dustu malasef yani zaten dikkat ettim ama ben sonrasinda cok etmedim bizim.doktorlar gunluk hayatinza devam.diyor yatis falan vermyolr tup bebekte yatin diolar zaten gun asiri iliski vermezler oda baya haraketli oluyor zaten

Iyi geceler kizlar ben bala 3.6 ya takilmisim ne uyku tutuyo esimle ne de bişi cildirmak uzereyiz

Kızlar herşeyden var bir hayır bilirim.. Ama iste insan olarak üzgünüm. Asla isyan etmiyorum Rabbim en iyisini bilir.bugün muayanede doktorum güzel şeyler söylemedi bana.. Kesemin gelişmediği her an kanamamin başlayabileceğini herşeye hazırlıklı ol dedi.. Haftaya belli olacak.ama ben yinede baska doktorada gidecem.Kismetten öteye gidilmez.. Kaderden öte bir kader vardır diyelim..

Evet canim aynen öyle kader arkadaşı olduk insallah bizde sonradan gelisenlerden oluruz ne diyim rabbim buraya kadar getirip üzüntüyle sonuclandirmasin insallah biz ne zaman gulecegiz (

Gunaydin kizlar doktor bnde de esimdede bi sorun yok dedi ozaman neden tutmadi bu asilama ya cildircam gozume uyku girmio

Kizlar hayrlisi Allhtan ne yapalim benim sabaha kadar basim catladi askinda bugun muayene icin gdecktm ama foktora gtmeyecgm haftaya hafts icin nir gun giderm artik caninizi skmayim hersey olacgina varyor ne yapalim kader kismet diyoruz az dinleneyim 3.asilamaua baskycagim ama esas dusugun sebebini merak edyorum hepinkzi opyrm canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…