- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Ay ne güzel canim ya kac haftaliklarmis senin asilamamiydi bu arada rabbim tamamina erdirsin insallah cnmIki kese var dedi doktor biri 7 biri 6.5 mm dedi
5 haftalık canım evet nisanda aşılama olmuştu sende içini ferah tut iyi olucak merak etmeAy ne güzel canim ya kac haftaliklarmis senin asilamamiydi bu arada rabbim tamamina erdirsin insallah cnm
Insallah cnm da ne bileyim icimde kaybetme korkusu oldu bi kere yerlesti nasip napalim rabbim senin evlatlarini sana bağışlasın insallah canim benim5 haftalık canım evet nisanda aşılama olmuştu sende içini ferah tut iyi olucak merak etme
Âmin canım inşallah hepimizin hakkında Hayırlısı olsun.ama iyi düşünmeye çalış gerçekten önemli bişey buInsallah cnm da ne bileyim icimde kaybetme korkusu oldu bi kere yerlesti nasip napalim rabbim senin evlatlarini sana bağışlasın insallah canim benim
biz en çok manevi sarsıldık.tüm hayatı erteleyerek yaşıyoruz.spor,saç boyama,lazer,havuz... bu ayı kendimize ayırmayı tercih ettik artık.inşallah bu ay senden güzel haber alırız da bize umut olursun :) .biz haziranda düşünüyoruz.ben öğretmenim.hem okullar kapanmış olacak daha çok dinlenme şansım olur.1. sınıf okuttuğum için sınıfı bırakamıyorum.bu aşılamayı bile 23 nisan tatiline denk getirdim.Anladim .Benim de idrar testi negatif demekki ilaclardan gecikti Ben hemen devam edicem 2.asilamayi dusunuyoruz Bizide manevi sarsti ama maddi olarak burda cok uygun o yuzden devam etmeyi dusunuyorum Bencede biraz kafayi dinlemek iyi gelir
Canim bana istiraat et demedi kimse ki zaten benim 20.gun falan dustu malasef yani zaten dikkat ettim ama ben sonrasinda cok etmedim bizim.doktorlar gunluk hayatinza devam.diyor yatis falan vermyolr tup bebekte yatin diolar zaten gun asiri iliski vermezler oda baya haraketli oluyor zatenCanım zaten doktor aşılama yaptıktan sonra boşuna demiyo on gün istirahat diye
Canim daha oncr dusuk yapan senmiydin karistyorum.kusura bakmadaÂmin canım inşallah hepimizin hakkında Hayırlısı olsun.ama iyi düşünmeye çalış gerçekten önemli bişey bu
Canim daha oncr dusuk yapan senmiydin karistyorum.kusura bakmadaÂmin canım inşallah hepimizin hakkında Hayırlısı olsun.ama iyi düşünmeye çalış gerçekten önemli bişey bu
Dusuk yapan senmiydin tatlim ilk asilamda tutup dusmustu demi Allah nasik mufakatini verdi bak hepimizi Rabbinize siginmaktan vazgecmeyelm birer birer gulecek insallah yuzlermzInşallah canım.burdaki herkes iyi sonuç alıcak inş.
hayirli olsun canim cok sevindim allah tamamini erdirsinde kucagina alirsin insallah darisi bize5 haftalık canım evet nisanda aşılama olmuştu sende içini ferah tut iyi olucak merak etme
Canım sana ozelden yazmistimInsallah kizlar ya saolun desteginiz icin ne zaman yüzümüz gülecek yahu :))))
Aaa gormedim hic bilmiorum ki kullanmayi bi tek bu linki aciyorum du bakayim cnmCanım sana ozelden yazmistim
Canim bu kadar takıntı yaparsan sıkıntı olur zamana bırak ve rahatla benceIyi geceler kizlar ben bala 3.6 ya takilmisim ne uyku tutuyo esimle ne de bişi cildirmak uzereyiz
Evet canim aynen öyle kader arkadaşı olduk insallah bizde sonradan gelisenlerden oluruz ne diyim rabbim buraya kadar getirip üzüntüyle sonuclandirmasin insallah biz ne zaman gulecegizKızlar herşeyden var bir hayır bilirim.. Ama iste insan olarak üzgünüm. Asla isyan etmiyorum Rabbim en iyisini bilir.bugün muayanede doktorum güzel şeyler söylemedi bana.. Kesemin gelişmediği her an kanamamin başlayabileceğini herşeye hazırlıklı ol dedi.. Haftaya belli olacak.ama ben yinede baska doktorada gidecem.Kismetten öteye gidilmez.. Kaderden öte bir kader vardır diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?