Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım hayırlı olsun çok sevindim inş bu sefer pozitifi görürsün bende bu ay tüp bebek yapcam adet olmayı bekliyorum senden yardım alcam ( kafanı sisirecem ) :) şimdiden hakkını Helal Et :)

Canım benim 0.966 çıkmıştı onuncu günü doktor yukselebilir dedi senin 3.6 çıkmış yükselme şansı var normalde 9 civarı ciksaydi sana kesin hamilesin derdim ama bekle biraz daha inş yukselir
Ne umut kaldi ne de hayal belkide olmamasi benim icin daha hayirlisiymis

Canım hayırlı olsun çok sevindim inş bu sefer pozitifi görürsün bende bu ay tüp bebek yapcam adet olmayı bekliyorum senden yardım alcam ( kafanı sisirecem ) :) şimdiden hakkını Helal Et :)
Tup bebek icin bilgilendirir misiniz beni de ya

Canım tüp bebeğe nasıl aniden karar verdiysen vardır bunda bi hikmet inş bu sefer yüzün güler kismetin tüp bebekle gelir dualarimiz seninle rabbim çektiğin acilarin hepsini sana sağlıklı sıhhatli salih bir evlatla mükafatlandirir :)

Ne umut kaldi ne de hayal belkide olmamasi benim icin daha hayirlisiymis
Tabiki herseyde vardır bir hayır ama yinede umudunu kaybetme rabbim inş bu stresten kurtarır seni dünyanın sonu değil çok şükür sağlığın yerinde ve tıp o kadar ilerlemiski artık kimse cocuksuz kalmiyo iki defa dene asilamayi olmadı tüp bebeğe geç orda şans daha yüksek aşılama ile kendinide vucudunuda yipratma ben on yıldır heder ettim kendimi oldumu Hayır bütün streslerim şimdi hastalık olarak bana geri dönüyor bu yüzden senden ricam mücadele et ama umudunu kaybetme ve stres yapma anlastikmi tatlım :)

Canım benimde ilk denemem olcak onun için pek bir bilgim yok ama tek bildiğim bir şey var eğer kadında sorun yoksa tutma şansı yüksek çok şükür bende hersey gayet iyi umudum tüp bebekte inş tutar

Arkdaskr telefonumda bit sknti var ancam esimin telfonundan gryorum benim kasiklrm siziliyor agryor sindi de basim tuttj vala hastneye gtsem mi gtmesem mi bilemedim dusugun sebebini sonradan da arstiryorlrmi acaba birde dusukten sonra doktor ara verin diyormu yoksa 3.asilama hemen yapilyrmu 4 gun sonra adet gubum bekleyip ole gidyrm hemde 3.asilama icin baslayayim dyrm da iste bakalim tamam duyceklermi belkide ara verelim diyecekler gecen ay ilk asilamamda bir bayan asilama yaptrmisti tutumamis ama o arada hamike.kalmis dusuk yapms.sonrdan garkina varmis 2.asjlama icinde hemen gelmsti ama bakalim doktorlra dusum yaptm dedimi onuda bilmyorum ama asilamasi yapildi ben com kararsizim 4 gun sinrami gtsem yoksa yarin gidip bir sorup sorustrsam mi evim ile gittgim hastne arasida 2 vesayat cok uzak sabah esim birakyor aksam cok yorluyorum fikrin olan lutfen yardimci olsun bu arada korunmadik iki kere birliktelik okdu

Tmm canim pazartesiyi beklkycem bi dahagidip yaptrcam belki yukselir

Kixlar birde hamilelik hormonu vucuttan kac gunde gidiyor tamamen en son gecen hafta cuma 19 du simdiye sifirlanmasi herek sanrm ancak gogus uclarm.sizilyor idararimin rengi yine koyu resmen turuncuya yakin kasiklrda agryor halen anlayamadim

Canim valla benim degerler cok fazla katlanmiyo anlamadim yani bu işi keseyi gördük ama 3mm di doktor çok küçük takipte kalalim dedi ama pek umutlu degil hayirlisi artik ne diyeyim
Aa öyle mi canım inşallah düzene girer sağlıkla gelir nazlı bebişin canım umudunu kaybetme keseyi görmüşsünüz devamı da gelir inşallah

Ne demek canım şimdiden helal olsun:) saol canım inşallah sağlıkla gelir bebişim ya da bebişlerim dua edin bana nolur..

Aminnnn canım inşallah verdiğimiz emeklere değer Rabbim sağlıkla nasip eder.. O kadar ani olduki var bir hayır diyorum inşallahh:)

Canım adetine az kalmış adet olmayı bekle ki inş olmazsin Sayet olursan ki hiç olmanı istemiyorum Adetinin ikinci günü gidersin doktor artık ne diycekse onu yaparsın canım sağlık daha önemli onun için doktorun dediğini yap önce

Canım aşılamadan pek bir farkı yok sayılır sadece daha fazla yumurta elde edilmek isteniyor ve yumurtalar toplanıyor eşinden de spermi alıp dölleme sağlıyorlar ve sana geri veriyorlar bebişleri:) Allah da nasip ederse tutunmasını bekliyorsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…