Canım film şeklinde verdiler banada sonrasinda test falan yapilmadikizlar mrb rahim filminizi nasil aldinuz siz film seklinde verdiler mi yoksa cd seklinde mi aldiniz yarin adetin 21. Günü kan testi icin gidecegim neye bakacaklar neyden suphelendiler bilmiyorum rahim filmini de yarin alacagim hsftaici firsatim olmadi ana eline verecekler mi cunku cektirdigim hast. Yaptirmayacagim baska yere goturecegim 21. Gun testi nedir bi de fil. Icin bilgi verir misiniz deneyimliler.. elimize veriyorlar mi filmi
Bugun 7. Gun canimBugün kaçıncı günün
Insallh cnm etmezmiyim hemen yazarim :)Tatlim hep aklimdasiniz çok merak ediyorum sizleri insaAllah herşey güzel olacak güzel düşün bebisini göreceksin Allahın izniyle haber et e mi
hll bende ankarada hacettepede aşılama yaptırıyorum raporlu tl ödedim iğnelere ve çatlatm aiğnesine sen nerede yaptırıyorsun cnmAy canim ya buraya gelseydiniz ki burda bedava yaparldi bedava ikimiz gider gelirdik seninle yatardik bizde vala
400 tl ödedimhll bende ankarada hacettepede aşılama yaptırıyorum raporlu tl ödedim iğnelere ve çatlatm aiğnesine sen nerede yaptırıyorsun cnm
Merhaba sanirm ayni gün asilama yaptirdik benimde bugün 7.gün 28 nisanda yapildi doktorum.bana pogesteron yazdi onu kullaniyorum sanirm yan etkilerini yasiyorum bas dönmesi gögüs dolgunlugu filan bide bel agrisi var benimde baska belirtim yok beklemek ne zorbugun 7.hun ve hicbir belirtim yok yine sanirim tutmadi bisey hissetmiyorum
Ben 2asilamamida Ankara Etlik Zubeyde hanim da yaptm canim safce 42tl odeniyor asilama basina
sagol cnm hacettepe özele mi giriyor anlamadım bende inş sonu güzel olur. olmazsa 2.aşılamayı ben de zübeyde hanımda düşünüyorum sen memnun kaldın mı peki oradanBen 2asilamamida Ankara Etlik Zubeyde hanim da yaptm canim safce 42tl odeniyor asilama basina
Az kaldı canım bi üç gün daha sabret sonra test yaparsın rabbim yar ve yardimcin olsunBugun 7. Gun canim
Ben sadece aşılama için 600 tl ödedim canım400 tl ödedim
Canim memnunum ayni islemler yapiliyor ben asilamadki doktorlrdan memnunum vala hemsire az cadolazda doktorlri iyi zaten hepsi her hastnede calisyolr bence dene canimsagol cnm hacettepe özele mi giriyor anlamadım bende inş sonu güzel olur. olmazsa 2.aşılamayı ben de zübeyde hanımda düşünüyorum sen memnun kaldın mı peki oradan
Peki tavsiye edecegin bir doktor var mi cnm şimdiden aklımda bulunsunhlla40804974 .!.:Canim memnunum ayni islemler yapiliyor ben asilamadki doktorlrdan memnunum vala hemsire az cadolazda doktorlri iyi zaten hepsi her hastnede calisyolr bence dene canim
Sen ozelde mi yaptırdım cnm devlet mi[/QUOTE][QUOözeldelalimmm, post: 40804914, member: 675745"]Ben sadece aşılama için 600 tl ödedim canım
Saol canim allah razi olsun bisey sorcam kan testi mi yaptryim yoksa idrar mi onceAz kaldı canım bi üç gün daha sabret sonra test yaparsın rabbim yar ve yardimcin olsun
Canim ben once klomen kullandim 4 yumurtam olustu snra catlatma ignesi yapildi en son da 28.nde asilama yapildi fakat progestan vermedi bana. Folik asit kullaniyorum sadece. Ve bayagi akintim var ama hicbisey hisstmiyorm tutmuycak gibi hissediyorum. Umarim seninki tutar canimMerhaba sanirm ayni gün asilama yaptirdik benimde bugün 7.gün 28 nisanda yapildi doktorum.bana pogesteron yazdi onu kullaniyorum sanirm yan etkilerini yasiyorum bas dönmesi gögüs dolgunlugu filan bide bel agrisi var benimde baska belirtim yok beklemek ne zor
Sakincasi yoksa kac yumurta olustu birde ne kullandin olusmasi icin??
Canim ben once klomen kullandim 4 yumurtam olustu snra catlatma ignesi yapildi en son da 28.nde asilama yapildi fakat progestan vermedi bana. Folik asit kullaniyorum sadece. Ve bayagi akintim var ama hicbisey hisstmiyorm tutmuycak gibi hissediyorum. Umarim seninki tutar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?