Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dun kesemizi gördük bebisi insaAllah haftaya dedi doktor canım sonra kalp atışı herşey yolunda gider insaAllah. En son değerin 5100du
kaçıncı günde gördünüz keseyi bizide salı çarşamba gelin keseye bakalım dedi ama biraz daha bekleyip öle gitmeyi düşünüyorum.karından mı baktı bide

kaçıncı günde gördünüz keseyi bizide salı çarşamba gelin keseye bakalım dedi ama biraz daha bekleyip öle gitmeyi düşünüyorum.karından mı baktı bide
Asilamayla gunuyle birlikte 23.günde gördük canım 5+3 gunluk dedi doktor evet karından bakti insaAllah sizinkilerde görünür

Kızlar şimdi diş hekiminden geldim disimde kronik enfeksiyon ve diş üstünde oniki yaşında çıkan bir diş daha çıkmış filmde belli oldu lezyon oluşturmuş bu diş diş hekimi benim kuzenim tüp bebek yapacağımı söyledim oda yapma dedi enfeksiyon varsa vücudunda tutmaz dedi doktorunu ara sorununu söyle sorun değil derse yap dedi doktoru aradım sekreteri çıktı doktor muayenedeymis beni arayacakmis kafam çok karışık kanal tedavisi görmem lazım buda uzun sürecek

16. günüm daha adet olmadım neden acaba aşılamadan sonra geciken oldumu adetinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…