Dun kesemizi gördük bebisi insaAllah haftaya dedi doktor canım sonra kalp atışı herşey yolunda gider insaAllah. En son değerin 5100duKizlar kesesini gören var mı bu arada nerelerdesiniz bu aradasualp27 canim cidden cok merak ediyorum seni ne durumdasin ne yapiosun
Ohhhh maaşallah canim çok sevindim insallah böyle sağlıklı devam edersinDun kesemizi gördük bebisi insaAllah haftaya dedi doktor canım sonra kalp atışı herşey yolunda gider insaAllah. En son değerin 5100du
kaçıncı günde gördünüz keseyi bizide salı çarşamba gelin keseye bakalım dedi ama biraz daha bekleyip öle gitmeyi düşünüyorum.karından mı baktı bideDun kesemizi gördük bebisi insaAllah haftaya dedi doktor canım sonra kalp atışı herşey yolunda gider insaAllah. En son değerin 5100du
Aynen cani. Ben de persembe cumaya dogru gideyim garanti olsun diorumkaçıncı günde gördünüz keseyi bizide salı çarşamba gelin keseye bakalım dedi ama biraz daha bekleyip öle gitmeyi düşünüyorum.karından mı baktı bide
karından görüncek kadar olsun diyorum bende tiksindim o muayene masasından artıkAynen cani. Ben de persembe cumaya dogru gideyim garanti olsun diorum
Gözün aydın canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşDun kesemizi gördük bebisi insaAllah haftaya dedi doktor canım sonra kalp atışı herşey yolunda gider insaAllah. En son değerin 5100du
Amin insaAllah canım benim insaAllahDarisi başıma insallah haftaya bakicaz bizde
Asilamayla gunuyle birlikte 23.günde gördük canım 5+3 gunluk dedi doktor evet karından bakti insaAllah sizinkilerde görünürkaçıncı günde gördünüz keseyi bizide salı çarşamba gelin keseye bakalım dedi ama biraz daha bekleyip öle gitmeyi düşünüyorum.karından mı baktı bide
Amin canım benim darısı hepinize insaAllah duamdasiniZGözün aydın canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş
amin canım inşallah gözün aydın senindeAsilamayla gunuyle birlikte 23.günde gördük canım 5+3 gunluk dedi doktor insaAllah sizinkilerde görünür
Sağol Tatlim Allah razi olsun. Bu arada karından baktı doktorum..amin canım inşallah gözün aydın seninde
kese için gittiğinde mi 5100 du hcg değerin canımSağol Tatlim Allah razi olsun. Bu arada karından baktı doktorum..
Allah razı olsun canım sendenAmin canım benim darısı hepinize insaAllah duamdasiniZ
Evet Tatlim çarşamba gittim doktora salı günü testi yaptirmistim amakese için gittiğinde mi 5100 du hcg değerin canım
maşallah canım benim allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşEvet Tatlim çarşamba gittim doktora salı günü testi yaptirmistim ama
Benim iki gün erken olmuştu canım16. günüm daha adet olmadım neden acaba aşılamadan sonra geciken oldumu adetinde
gerçi benim de düzensiz olur ama o kadar iğneden ilaçtan sonra olurum diyodum keşke hiç olmasa da hamile kalmış olsam mucize olsa nolur sanki:)Benim iki gün erken olmuştu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?