İnş canım bu sefer tamamlarızÇok sevindim canım inş kalp atışlarınıda duyarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş canım bu sefer tamamlarızÇok sevindim canım inş kalp atışlarınıda duyarsın
Canim senin dusukte mi birgunde oldu kanaman oldugunde degerin hemen dusutmu acabaİnş canım bu sefer tamamlarız
Evet canım kanama başladı değerim birden düşmüştü.Canim senin dusukte mi birgunde oldu kanaman oldugunde degerin hemen dusutmu acaba
Sen basla keci boynuzuna faydasini girecksin Allah yardimcin olsun psikolojik bizde ilk asilamda birliktelikte cok zorlndik hani planli olmyor bu isler bazen gun asiri olmasi gerekyirdu kendmizi zorluyirdum ama nafileya işte yanında kimse olamaması vs değil sorun, bir kere olumsuzluk yaşadı, hep ya geri tekrardan yapamassam korkusu var, biz de ben rahatım onu teselli ediyorum sürekli ve bu beni artık yormaya başladı, sanırsınız ki o hamile kalacak... millet aşılamam tuttu tutmadı kısmına geçer , biz sperm verme de tıkanıyoruz, keçi boynuzu pekmezine şimdiden başlayayım ben, 10- 15 günde ne kadar etkisi olursa artık...
Kusura bakma sorup duruyorum ama durumumu anlayamdgim.icin soryorumEvet canım kanama başladı değerim birden düşmüştü.
Ne kusuru canım burda birbirimize destek oluyoruz.banyoda arttı o Yüzden şu an banyo yapmaktan çok korkuyorum.inşallah hepimizin bebişleri tutunur sıkıcaDogru senin banyoda artmsti bende sabah banyo yaptm kanlar.pit pit akiyor vala bir an unutmusum canim.insallah bu sefer bebegin simsiki tutunut sana insallah
Benimde sabah geldi hep affdersin bacaklrdn akip gisiyor yaa bugun hastende hamilemsin die sorana dusuk yapyorum dedim ama dusmedi Allahin kimsrtindem sual.olmazNe kusuru canım burda birbirimize destek oluyoruz.banyoda arttı o Yüzden şu an banyo yapmaktan çok korkuyorum.inşallah hepimizin bebişleri tutunur sıkıca
Hiç öle Düşünme bak değerin artıyo sen iyi düşün ki o da sana tutunsunBenimde sabah geldi hep affdersin bacaklrdn akip gisiyor yaa bugun hastende hamilemsin die sorana dusuk yapyorum dedim ama dusmedi Allahin kimsrtindem sual.olmaz
Canım hastane size yakınsa labaratuardan kab al evde yapsın iki saat icinde hastaneye götürmen lazım belki hastane ortamından stres yapıyo eşim genellikle evde yapıyo hastane bize on dk uzaklıkta götürüp veriyorumkızlar sizlerden bir konuda fikir daha doğrusu yardım istiyorum, bu ay aşılama tedavisine başlanacak, yumurtam gelişmediği için merional iğne kullanıyorum , eşim de sorun yok ama stresten dolayı gereken günlerde sperm veremiyor, yani yapamıyor o günlerde ve ben deli oluyorum bu duruma , aşılama olacak ben ama kocam sperm vermekten korkuyor , daha doğrusu veremeyeceğim diye strese girip deli ediyor beni. Sırf bu yüzden doktor bu ay spermleri donduralım dedi, yarın dondurmak için kocamın randevusu var şimdiden başladı strese, ya yarın yapamassam diye, evde çok şiddetli tartışmalar yaşıyoruz bu yüzden ve cidden psikolojim iyice alt üst oldu. Sürekli onu telkin ediyorum ama bir yere kadar. Var mı bizim gibi sorun yaşayan çok merak ediyorum cidden... Hani aşılama yapıp , aşılama tuttu tutmadı diye strese gireceğimiz yerde bu basit şeylerden tartışma çıkması çok üzüyor beni..
İnsaAllah canım hayırlı olsun asilamanda. Aynen bizdede bir problem olmadığı halde 2 buçuk yildir olmuyordu. Sana tavsiyem kesinlikle olmayacak diye dusunme. Hep umutlu ol..Dikkat et ilk bir hafta sağlıklı beslen.hadi güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba arkadaslar bende 23 Nisanda ilk asilamami yaptirdim Klomen+Inofolic+Pregnyl kullandim Simdide progesteron tableti kulaniyorum.Bizimde 14 aydir olmuyor Esimdede bende de sorun bulamadilar.Reglim benim duzenlidir yumurtlamam da kendiliginden oluyor yine de doktor ilaclarla baslatti ve plansiz bi sekilde asilama yapmis olduk .2 gun once soyledi doktor bize gelin diye :) Insallah tutmustur Cok sabirsizim bu 2 hafta nasil gecicek hic bilmiyorum Bi yandan da tutmazsa diye simdiden uzuluyorum :))) neyse iste insallah guzel haberi burdan veririm
Hayırlı olsun canım inş tutar fazla düşünmemeye bakMerhaba arkadaslar bende 23 Nisanda ilk asilamami yaptirdim Klomen+Inofolic+Pregnyl kullandim Simdide progesteron tableti kulaniyorum.Bizimde 14 aydir olmuyor Esimdede bende de sorun bulamadilar.Reglim benim duzenlidir yumurtlamam da kendiliginden oluyor yine de doktor ilaclarla baslatti ve plansiz bi sekilde asilama yapmis olduk .2 gun once soyledi doktor bize gelin diye :) Insallah tutmustur Cok sabirsizim bu 2 hafta nasil gecicek hic bilmiyorum Bi yandan da tutmazsa diye simdiden uzuluyorum :))) neyse iste insallah guzel haberi burdan veririm
tesekkur ederim insallah .Olursa dogum ocak ayinin ilk haftasina gelicek Ben de 7 ocak dogumluyum ne guzel bi dogumgunu hediyesi olurdu .Ister istemez olumsuz dusunuyorum uzun zaman olmayinca sanki hic olmayacakmis gibi ama haklisin olumlu dusunmek gerekİnsaAllah canım hayırlı olsun asilamanda. Aynen bizdede bir problem olmadığı halde 2 buçuk yildir olmuyordu. Sana tavsiyem kesinlikle olmayacak diye dusunme. Hep umutlu ol..Dikkat et ilk bir hafta sağlıklı beslen.hadi güzel haberlerini bekliyoruz
sagol insallah hepimizin tutar Bu durumu yasamayan anlamaz Insallah en kisa zamanda hepimizin saglikli bebisleri olurHayırlı olsun canım inş tutar fazla düşünmemeye bak
Amin canım ben onbir yıldır istiyorumsagol insallah hepimizin tutar Bu durumu yasamayan anlamaz Insallah en kisa zamanda hepimizin saglikli bebisleri olur
Canim bende hep olumlu düşündüm eve sonuc pozitif ama simdide deger katlanmiyor ve onu kaybedebilirim simdi ben ne yapayim bu kadar sıkıntı stres icindeyken evet olum dusunuyorum katlanacak diorum ama olmuyo bakalim bu gün ne olacakAynen katılıyorum sana arkadaşım hep olacak diye düşündüm ve ilk bir hafta sadece yattım esimden Allah razi olsun hep o yardımcı oldu.. Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını bos birakmasin insaAllah
Canım katlanacak allahın izniyle dualarım seninleCanim bende hep olumlu düşündüm eve sonuc pozitif ama simdide deger katlanmiyor ve onu kaybedebilirim simdi ben ne yapayim bu kadar sıkıntı stres icindeyken evet olum dusunuyorum katlanacak diorum ama olmuyo bakalim bu gün ne olacak