2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Merhaba canim evet yapildi cok sukur 21 yumurtam toplandi ama kafam cok karisik.. doktor ayildigim anda yanima gelip direkt pazartesi transfer ederiz dedi. O kafayla neden dedim 5.gune gitmiyoruz? Istersen gideriz dedi benim dememle olcak sey degil oysaki yumurtalarin dollenmesine gelisimine bakilip karar verilmiyor mu? Bu kadar yumurtam varken neden 5.gunu beklemeyeyim? Sonra ben giyinene kadar cikmis eve geldik hastaneyi aradik kapanmis sizi aramadilarmi pazartesi gelin diye dediler bizi kimse aramadi yarin da pazar nolcak simdi? Yumurtalarin durumunu da kalitesini de bilmiyorum pazara denk gelince nasil oluyor yarin da kimse aramicak mi bizi kaldik boyle saskin

Tabiki Canm bir çok arkadasım raporla yaptırıyor senin daha önce 3aşılama yaptırmış olman Lazım Canm Ve bazı şartlar var raporun HAZIRmı yenimi çıkartacaksın

2 aşılama şartı dediler bize.2 tane yaptırmıştım.şimdi raporlu yaptıracağım da.pazartesi yumurta toplama var işte.benden rapor için ve dosya için belgeler istediler. ben ilaç raporu için bir kaç belge verdim kayıt bölümüne. hemşire cuma günü rapor belgelerini verdin mi diye sordu ben de ilk gün vermiştim ilaç için dedim tamam dedi.ama acaba tüp bebek raporu için belge vermem gerekiyor muydu ayrıyeten bilmiyorum kafama takıldı.pazartesi versem olur mu acaba belgeleri yumurta toplama günü?

O zaman çatlamadan topluyorlarsa niye çatlatma iğnesi oluyorki .
çatlatma iğnesi hem düzenleyici bir ilaç çünkü.iğneden 36 saat sonra çatlama oluyor sanırım.33- 36 saat arası çatlamadan topluyorlar diye biliyorum. yani iğneden belirli bir saat sonra çatlayacağını biliyorlar ona göre topluyorlar.

kızlar aklıma bişey takıldı..benm doktorum bana hiç 3.gün 5.gün demedi.....6 tane dondurulmuşlarım war ve 3.gün mü 5.gün mü bilmiorm napmalıyım???

kızlar aklıma bişey takıldı..benm doktorum bana hiç 3.gün 5.gün demedi.....6 tane dondurulmuşlarım war ve 3.gün mü 5.gün mü bilmiorm napmalıyım???

3. gündür büyük ihtimal. 5 olsa söylerlerdi. Bir de her gün aramadılar mı seni yumurtaların durumu için. 2 gün aradılarsa 3. gündür zaten dondurma olayı.

3. gündür büyük ihtimal. 5 olsa söylerlerdi. Bir de her gün aramadılar mı seni yumurtaların durumu için. 2 gün aradılarsa 3. gündür zaten dondurma olayı.
2 gün aradılar... ozaman 3gündr dedığın gıbı. benmkını 3 er 3 er iki tüpe koydular...ben 5 gün istiom ama doktoruma dcem

peki ben desem ki 1 tüpü gerekirse riske atın 2 gün daha beklesın ben 5.günü beklemek ıstıorm diye..acaba dokotr kabl edermı

Rahat ol cnm iğneni vuruldun zaten 36 saat beklemek zorunda lar
Maşallah maşallah canım :)
kızlar ben güzel haber veremicem bugün,eşimin test sonucu 0 sperm çıkmadı biz artış beklerken koca sıfırı gördük çok üzgünüm
Canım benim mutlaka bir yolu bulunacaktır sıkma canını inşallah bebişine kavuşursun tez zamanda
Doktoru aradım, bir bir söyledim bunları..olağan şeyler panik yapma dedi..adet olduğumda geçecekmiş.
Bende ohss oldum cnm. Sabah aç karnına 4 5 kayısı üstüne bir bardak ılık su içerek ve zeytinyağını yemeklerde salata larda bol kullanarak iyi olursun sıkma canını.
kızlar bsi dicemm.. 3 ünde yumurta toplandı 6 sında transfer edıldı ozaman benmkı 3.gün embrıyosu mu oluyor?
3. Gün canım

dağa önce vardı da düştü mü değeri yani canım . Üzülme kuzum herseyin çaresi var şimdi. Ameliyatla kanallardan aliniyormus bulunuyormus Sperm . e canim

eşim azospermdi canım geçen ay ilk kez sperm çıkışı başladı dondurduk ama bu sefer verdiğimiz testte birşey çıkmadı

maşallah rabbim sağ salım transfer oldugun günğ sonrada bebeiş haberlerini nasip etsin.

kızlar ben güzel haber veremicem bugün,eşimin test sonucu 0 sperm çıkmadı biz artış beklerken koca sıfırı gördük çok üzgünüm
canım benimde eşimde cıkmamıstı ilaç fln vrdiler sonrasında bize yeticel kadar xıktı şimdide düzeldi

maşallah rabbim sağ salım transfer oldugun günğ sonrada bebeiş haberlerini nasip etsin.

canım benimde eşimde cıkmamıstı ilaç fln vrdiler sonrasında bize yeticel kadar xıktı şimdide düzeldi

eşin ne kullandı da çıkış oldu canım iğne falan mı,biz bir aydır iğne kullanıyoruz güya artacaktı ama boşunaymış.kullanmasaydı belki şimdi devam ederdi sperm çıkışı

Dünyanın en sabırlı fedakar anne adayları anneler gününüz kutlu olsun hediyelerîniz evlatlarınız olsun inşallah.
canmm teşekkür ederiz senın ve tum annelerımızın anne adaylarımızın anneler gunu kutlu olsn
canım pazar gunude acık klınıkler buyuk ıhtımal bugun arayıp söyleyecekler hem sen doktoruna soylersın 5.gune kdar gıtmezmı dıye gıderse tabıkı gıt suan hcbırsey ıcın gec kalmadın bıran once yavruna kavusmanı dılerm anneler gunun kutlu olsn
hayır cnm raporu önceden ayarlaman gerekıyor bence cunku bana adetlı ıken adetın 1.gunu cıkartalım demıslerdı ondan kaldı ama sen konus cnm klınıkle anneler gunun kutlu olsn canm

kızlar gece çatlatma ıgnemı oldm ama az önce moralımı cok bozucak seyler oldu amerıkada cok sevdıgım bır can arkdasım a bırısı hakkımda yalan seyler söylemıs kızda bana sormak yerıne ona ınanıp aylardır bana küsmüs haberm yok cok gerıldm acaba zararı olurmu esımde bana kızdı bak yarın bısı olursa ben hepsını bılmem naparım dedı uzulme dusunme dedı sımdı cok korkuyorm yumurtalara artık bısı olmaz dımı su satden sonra ama ıkısınıde engelledım lafcılık yapancılık yapanıda ona ınananıda benı tanısa bana sorardı dıye secdıgım arkdasımıda engelledm su durumda ugrasamam dıye

Selamlar herkese canlar. Hepinizin anneler gününü kutluyorum inşallah seneye kucagimizda bebrklerimizke kutlarız bu günü. Bu gün Üzgünüm . Evde yalnızım bana sarılıp anneler günümü kutlayacak bi varlığa sahip değilim , şehir dışında olduğu için anneme de gidemedim. Eli i öpüp sarilamadim. Rabbim tez vakitte hepimize anne olsa duygusunu tattirsin

Cnm tedavin hayırlı uğurlu olsun. feza beyle mi devam ediyorsun. benim de doktorum. biz aşılama için gitmiştik. yaptı tuttu fakat
sizleri takip ediyorum cnm. o kadar mutlu oldum ki.sonucu inşallah hayırlı olacaktır. ben de ankada daym.feza bey doktorum. aşılama yapmıştı tutmuştu ama dış gebelik. tüp bebeğe başladık geçen ay. dondurulmuşlarla. olmadı. bu ay tekrar deneyelim dedi. 3 dondurulmuşum var. bu yolda tüm arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. çok zor olsa da psikojimi sağlam tutmaya çalışıyorum.Rabbim elbet bizi de duyacaktır diye ümit ediyorum.

Slm canım sayımız gittikçe çoğalıyor benim de doktorum Feza bey. Ben de cuma günü transfer oldum dondurulmuslarla .inşallah son negatifin olsun ve bundan sonraki transferin seni brbegine kavustursun. Bu arada anneler gününu de kutluyorum

amin inşallah cnm. senin de transferin hayırlı olsun. güzel sonuçlar alırsın inşallah. nasıl hissediyorsun? benim ilkinde belim çok ağrıdı. tuttu mu acaba dedim çünkü tutan aşılamada bel ağrısı çok olmuştu. ama anladımki belirtiler değişebiliyormuş. ayın 18 i gibi benim transferim. ilkinde çok heyecanlıydım şimdi daha nötr üm. dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor. kendime dua ederken bu forumda olan olmayan bebeğini dört gözle bekleyen arkadaşlarımın da 'Allahım bir an önce imtihanımızı güzel neticelendir" diyorum.senin ve bu bölümde olup fazlasıyla anne olmayı hakeden ve olacak olan arkadaşlarımın da anneler günün kutlu olsun cnm.

Canim cok saol hepimizin anneler gunu kutlu olsun insallah seneye kucagimizda olur meleklerimiz..

Dun gece doktoruma ulastim sen 5.gun mu istiyorsun dedi bana kim istemezki mumkunse tabiki dedim. Bu sabah merkezden aradilar pazartesi transfer diye ben de doktorumla konustum dedim tekrar aramislar megerse pazartesi oglen ucagiyla yurtdisina cikiyomus.... o yuzden daha embriyolari bile gormeden pazartesi demis..

embriyolog isterseniz baska doktor yapar transferi gelisimi takip edelim dedi oyle karar verdik simdi gelissinler diye dua ediyorum.. bu arada olgunlar ayrildiktan sonra 13 yumurtam dollenmis insallah guzelce gelisip devam ederler..

Canim hic takma kafana artik buyudu yumoslarin catlamaya hazirlaniyorlar bile icini rahat tut opuyu bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…