merhaba canm bugun bugun opu olmus olman lazım umarım bol kalıtelı sonu bebıs olacak emrıyoların olur hepsıde 5.gune gıder kac yumurtan cıktı canm kalıte durumları hakkında bırsey dedılermı tedav surecın hayırlı olsn ınsallah bebegıne kavusursun en kısa zamanda
Tabiki Canm bir çok arkadasım raporla yaptırıyor senin daha önce 3aşılama yaptırmış olman Lazım Canm Ve bazı şartlar var raporun HAZIRmı yenimi çıkartacaksın
çatlatma iğnesi hem düzenleyici bir ilaç çünkü.iğneden 36 saat sonra çatlama oluyor sanırım.33- 36 saat arası çatlamadan topluyorlar diye biliyorum. yani iğneden belirli bir saat sonra çatlayacağını biliyorlar ona göre topluyorlar.O zaman çatlamadan topluyorlarsa niye çatlatma iğnesi oluyorki .
kızlar aklıma bişey takıldı..benm doktorum bana hiç 3.gün 5.gün demedi.....6 tane dondurulmuşlarım war ve 3.gün mü 5.gün mü bilmiorm napmalıyım???
2 gün aradılar... ozaman 3gündr dedığın gıbı. benmkını 3 er 3 er iki tüpe koydular...ben 5 gün istiom ama doktoruma dcem3. gündür büyük ihtimal. 5 olsa söylerlerdi. Bir de her gün aramadılar mı seni yumurtaların durumu için. 2 gün aradılarsa 3. gündür zaten dondurma olayı.
Rahat ol cnm iğneni vuruldun zaten 36 saat beklemek zorunda larselam kızlar yeni girebildim bir haftadır ev temızlememıstım bugun bıraz basladım yenı oturdum B batmanbeginn canm zaten vermıs haberler ı sagolsnkızlar dun 17ml olan yumurtalar bugun 21.22.olmus hatta fazla buyumus doktor ne yedın ne ıctın dedı bır gunde 5ml artmasına sasırdılar bende ıncır ve hurma yedım dedım ama ıncırı öyle böyle yemedım yarım kılo vardı ne kdar varsa hepsını yedim bu seferde ıncırden buyudugu ıcın boş olmaz umarım brde erken catlama ıhtımalıne karsı bu aksam hem cetrotıde hemde ovıtrella yapıcam ınsallah masallah cok mutluyum cok heyecanlıyım ılk defa opuya gırıcem umarım ıncırler yumurtaları bırden buyuttugunden boş cıkmaz yada erken catlamaz
Maşallah maşallah canım :)kızlar sıze yazarken şİMDİ klinikten telefn geldi e2 iyiymiş 2000 üstündeymiş (ben pek anlamam ) progestanda iyiymiş yanı bu ay eğer yumurtalar döllenırse transfer olurmus ya cok mutluyum ağlıyormmmmmmmılk defa bu asamaya gelebıldım rabbım bınlerce sukur allahım hepımıze yardım etsın ben cok duygulandım kızlar ılk defa hersey yolundamı gıdıyo ne
Canım benim mutlaka bir yolu bulunacaktır sıkma canını inşallah bebişine kavuşursun tez zamandakızlar ben güzel haber veremicem bugün,eşimin test sonucu 0sperm çıkmadı biz artış beklerken koca sıfırı gördük çok üzgünüm
Bende ohss oldum cnm. Sabah aç karnına 4 5 kayısı üstüne bir bardak ılık su içerek ve zeytinyağını yemeklerde salata larda bol kullanarak iyi olursun sıkma canını.Doktoru aradım, bir bir söyledim bunları..olağan şeyler panik yapma dedi..adet olduğumda geçecekmiş.
3. Gün canımkızlar bsi dicemm.. 3 ünde yumurta toplandı 6 sında transfer edıldı ozaman benmkı 3.gün embrıyosu mu oluyor?
dağa önce vardı da düştü mü değeri yani canım . Üzülme kuzum herseyin çaresi var şimdi. Ameliyatla kanallardan aliniyormus bulunuyormus Sperm . e canim
maşallah rabbim sağ salım transfer oldugun günğ sonrada bebeiş haberlerini nasip etsin.selam kızlar yeni girebildim bir haftadır ev temızlememıstım bugun bıraz basladım yenı oturdum B batmanbeginn canm zaten vermıs haberler ı sagolsnkızlar dun 17ml olan yumurtalar bugun 21.22.olmus hatta fazla buyumus doktor ne yedın ne ıctın dedı bır gunde 5ml artmasına sasırdılar bende ıncır ve hurma yedım dedım ama ıncırı öyle böyle yemedım yarım kılo vardı ne kdar varsa hepsını yedim bu seferde ıncırden buyudugu ıcın boş olmaz umarım brde erken catlama ıhtımalıne karsı bu aksam hem cetrotıde hemde ovıtrella yapıcam ınsallah masallah cok mutluyum cok heyecanlıyım ılk defa opuya gırıcem umarım ıncırler yumurtaları bırden buyuttugunden boş cıkmaz yada erken catlamaz
canım benimde eşimde cıkmamıstı ilaç fln vrdiler sonrasında bize yeticel kadar xıktı şimdide düzeldikızlar ben güzel haber veremicem bugün,eşimin test sonucu 0sperm çıkmadı biz artış beklerken koca sıfırı gördük çok üzgünüm
maşallah rabbim sağ salım transfer oldugun günğ sonrada bebeiş haberlerini nasip etsin.
canım benimde eşimde cıkmamıstı ilaç fln vrdiler sonrasında bize yeticel kadar xıktı şimdide düzeldi
maşallah rabbim sağ salım transfer oldugun günğ sonrada bebeiş haberlerini nasip etsin.
canım benimde eşimde cıkmamıstı ilaç fln vrdiler sonrasında bize yeticel kadar xıktı şimdide düzeldi
canmm teşekkür ederiz senın ve tum annelerımızın anne adaylarımızın anneler gunu kutlu olsnDünyanın en sabırlı fedakar anne adayları anneler gününüz kutlu olsun hediyelerîniz evlatlarınız olsun inşallah.
canım pazar gunude acık klınıkler buyuk ıhtımal bugun arayıp söyleyecekler hem sen doktoruna soylersın 5.gune kdar gıtmezmı dıye gıderse tabıkı gıt suan hcbırsey ıcın gec kalmadın bıran once yavruna kavusmanı dılerm anneler gunun kutlu olsnMerhaba canim evet yapildi cok sukur 21 yumurtam toplandi ama kafam cok karisik.. doktor ayildigim anda yanima gelip direkt pazartesi transfer ederiz dedi. O kafayla neden dedim 5.gune gitmiyoruz? Istersen gideriz dedi benim dememle olcak sey degil oysaki yumurtalarin dollenmesine gelisimine bakilip karar verilmiyor mu? Bu kadar yumurtam varken neden 5.gunu beklemeyeyim? Sonra ben giyinene kadar cikmis eve geldik hastaneyi aradik kapanmis sizi aramadilarmi pazartesi gelin diye dediler bizi kimse aramadi yarin da pazar nolcak simdi? Yumurtalarin durumunu da kalitesini de bilmiyorum pazara denk gelince nasil oluyor yarin da kimse aramicak mi bizi kaldik boyle saskin
hayır cnm raporu önceden ayarlaman gerekıyor bence cunku bana adetlı ıken adetın 1.gunu cıkartalım demıslerdı ondan kaldı ama sen konus cnm klınıkle anneler gunun kutlu olsn canm2 aşılama şartı dediler bize.2 tane yaptırmıştım.şimdi raporlu yaptıracağım da.pazartesi yumurta toplama var işte.benden rapor için ve dosya için belgeler istediler. ben ilaç raporu için bir kaç belge verdim kayıt bölümüne. hemşire cuma günü rapor belgelerini verdin mi diye sordu ben de ilk gün vermiştim ilaç için dedim tamam dedi.ama acaba tüp bebek raporu için belge vermem gerekiyor muydu ayrıyeten bilmiyorum kafama takıldı.pazartesi versem olur mu acaba belgeleri yumurta toplama günü?
Cnm tedavin hayırlı uğurlu olsun. feza beyle mi devam ediyorsun. benim de doktorum. biz aşılama için gitmiştik. yaptı tuttu fakatmerhaba canım hoşgeldın bahcecı umut çok iyi bir klinik bende görustum semra HANIM ıle hatta cembey doktor aradı benı cok begendım cok ılgılendıler ama ben ıstanbulda olmadıgım ıcın cok ıstememe raagmen tekrar adanada basladım tedavıme bahcecının basarısını duydum ve cok övuyorlar ınsallah tedavın hayırlı ugurlu olur bebısle sonuclanır cnm
sizleri takip ediyorum cnm. o kadar mutlu oldum ki.sonucu inşallah hayırlı olacaktır. ben de ankada daym.feza bey doktorum. aşılama yapmıştı tutmuştu ama dış gebelik. tüp bebeğe başladık geçen ay. dondurulmuşlarla. olmadı. bu ay tekrar deneyelim dedi. 3 dondurulmuşum var. bu yolda tüm arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. çok zor olsa da psikojimi sağlam tutmaya çalışıyorum.Rabbim elbet bizi de duyacaktır diye ümit ediyorum.kızlar sıze yazarken şİMDİ klinikten telefn geldi e2 iyiymiş 2000 üstündeymiş (ben pek anlamam ) progestanda iyiymiş yanı bu ay eğer yumurtalar döllenırse transfer olurmus ya cok mutluyum ağlıyormmmmmmmılk defa bu asamaya gelebıldım rabbım bınlerce sukur allahım hepımıze yardım etsın ben cok duygulandım kızlar ılk defa hersey yolundamı gıdıyo ne
Slm canım sayımız gittikçe çoğalıyor benim de doktorum Feza bey. Ben de cuma günü transfer oldum dondurulmuslarla .inşallah son negatifin olsun ve bundan sonraki transferin seni brbegine kavustursun. Bu arada anneler gününu de kutluyorumCnm tedavin hayırlı uğurlu olsun. feza beyle mi devam ediyorsun. benim de doktorum. biz aşılama için gitmiştik. yaptı tuttu fakat
sizleri takip ediyorum cnm. o kadar mutlu oldum ki.sonucu inşallah hayırlı olacaktır. ben de ankada daym.feza bey doktorum. aşılama yapmıştı tutmuştu ama dış gebelik. tüp bebeğe başladık geçen ay. dondurulmuşlarla. olmadı. bu ay tekrar deneyelim dedi. 3 dondurulmuşum var. bu yolda tüm arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. çok zor olsa da psikojimi sağlam tutmaya çalışıyorum.Rabbim elbet bizi de duyacaktır diye ümit ediyorum.
amin inşallah cnm. senin de transferin hayırlı olsun. güzel sonuçlar alırsın inşallah. nasıl hissediyorsun? benim ilkinde belim çok ağrıdı. tuttu mu acaba dedim çünkü tutan aşılamada bel ağrısı çok olmuştu. ama anladımki belirtiler değişebiliyormuş. ayın 18 i gibi benim transferim. ilkinde çok heyecanlıydım şimdi daha nötr üm. dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor. kendime dua ederken bu forumda olan olmayan bebeğini dört gözle bekleyen arkadaşlarımın da 'Allahım bir an önce imtihanımızı güzel neticelendir" diyorum.senin ve bu bölümde olup fazlasıyla anne olmayı hakeden ve olacak olan arkadaşlarımın da anneler günün kutlu olsun cnm.Slm canım sayımız gittikçe çoğalıyor benim de doktorum Feza bey. Ben de cuma günü transfer oldum dondurulmuslarla .inşallah son negatifin olsun ve bundan sonraki transferin seni brbegine kavustursun. Bu arada anneler gününu de kutluyorum
Canim cok saol hepimizin anneler gunu kutlu olsun insallah seneye kucagimizda olur meleklerimiz..canmm teşekkür ederiz senın ve tum annelerımızın anne adaylarımızın anneler gunu kutlu olsn
canım pazar gunude acık klınıkler buyuk ıhtımal bugun arayıp söyleyecekler hem sen doktoruna soylersın 5.gune kdar gıtmezmı dıye gıderse tabıkı gıt suan hcbırsey ıcın gec kalmadın bıran once yavruna kavusmanı dılerm anneler gunun kutlu olsn
hayır cnm raporu önceden ayarlaman gerekıyor bence cunku bana adetlı ıken adetın 1.gunu cıkartalım demıslerdı ondan kaldı ama sen konus cnm klınıkle anneler gunun kutlu olsn canm
Canim hic takma kafana artik buyudu yumoslarin catlamaya hazirlaniyorlar bile icini rahat tut opuyu beklekızlar gece çatlatma ıgnemı oldm ama az önce moralımı cok bozucak seyler oldu amerıkada cok sevdıgım bır can arkdasım a bırısı hakkımda yalan seyler söylemıs kızda bana sormak yerıne ona ınanıp aylardır bana küsmüs haberm yok cok gerıldm acaba zararı olurmu esımde bana kızdı bak yarın bısı olursa ben hepsını bılmem naparım dedı uzulme dusunme dedı sımdı cok korkuyorm yumurtalara artık bısı olmaz dımı su satden sonra ama ıkısınıde engelledım lafcılık yapancılık yapanıda ona ınananıda benı tanısa bana sorardı dıye secdıgım arkdasımıda engelledm su durumda ugrasamam dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?