• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Sağol canım inanin sizlerin duaları sayesinde çok rahattim transferde. Kendimi çok gevşek bıraktım agrimda olmadı . Kolay geçti yani. Ama embiryolar kaliteli değilmiş fazlalık umut verici konuşmadı ama yine de yapalım dedi doktor artık sonuç 18 Mayıs bakalım haktan hayirlisi

Canım benim Allahımın izniyle de her şey güzel gelişecek içini ferah tut sen.Ne olmaz denilien ne tutmaz denilen gebelikler okudum ben bu forumda.Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı etsin.Sen şimdi rahatına bakmaya çalış,stres yapma,elini karnına koy ve bebişini sev.:KK15:

Allah nasip etmişse illaki tutar Cnm. Ayağının altına yastık koy olur mu öptüm cnm hadi yeniden hayırlı olsun
Ayy tatlım ya görmemişim msji nasıl yani uyurken mi yastık koyucam¿ bu gün bi yanıma doğru yattım popus delindi çok ağrıyor donemiyorum kalkarken zorlanıyorum Sağol tatlım ben de öptüm seni

Canım benim Allahımın izniyle de her şey güzel gelişecek içini ferah tut sen.Ne olmaz denilien ne tutmaz denilen gebelikler okudum ben bu forumda.Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı etsin.Sen şimdi rahatına bakmaya çalış,stres yapma,elini karnına koy ve bebişini sev.:KK15:
SAĞOL canım benim Allah razi olsun .aynen hakkımda hayırlı olanı versin Rabbim .

Ayy tatlım ya görmemişim msji nasıl yani uyurken mi yastık koyucam¿ bu gün bi yanıma doğru yattım popus delindi çok ağrıyor donemiyorum kalkarken zorlanıyorum Sağol tatlım ben de öptüm seni
Evet evet yatarken mutlaka yukarıda tut bacağını ben bir yastığı dizimle üst bacağım arasında rahat edeceğim yere koydum öyle yattım. sağa sola dönemiyorsum ben o yüzden sırtım ve popom fena durumda

Evet evet yatarken mutlaka yukarıda tut bacağını ben bir yastığı dizimle üst bacağım arasında rahat edeceğim yere koydum öyle yattım. sağa sola dönemiyorsum ben o yüzden sırtım ve popom fena durumda
Hmm şimdiden sonra faydası olur mu ki yapayım yine de. Can Tuğba ile görüştunüz mu sabah öyle diyordu ne oldu haber çıkmadı daha

KIZLARR Hepinize günaydın;
Ben dün aniden adet oldum.Doktot bana adetin 2.yada 3. günügel demişti randevuyu da pazartesiye alabildim.Pazartesi 4.gün oluyor.Sabah aradım bu günde doktorun randevuları dolmuş.
Pazartesi gitsem sıkıntı olurmu acaba ya?İçim içimi yiyor.4.gün adetim bayağı azalır benim.,LÜTFEN BİR FİKİR VERİN.
Başlaamadan stres oldum ya Allahım hepimize yardım etsin.

Ben dün aniden adet oldum.Doktot bana adetin 2.yada 3. günügel demişti randevuyu da pazartesiye alabildim.Pazartesi 4.gün oluyor.Sabah aradım bu günde doktorun randevuları dolmuş.
Pazartesi gitsem sıkıntı olurmu acaba ya?İçim içimi yiyor.4.gün adetim bayağı azalır benim.,LÜTFEN BİR FİKİR VERİN.
Canim tekrar arayip bi sor 4. Günüm oluyo de bi problem olur mu de zaten en gec 3. Gün gelmen lazım derse seni araya sıkıştırırur . Bi kişiye daha baksın ne olcak sanki 5 dk bole surmuyo muayene. ben 2 ya da 3. Gün diye biliyorum

bi ara sor doktora bend3.günügitmiştim

Ne guzel yaa İnşallah canım bana gelirsiniz diye bekledim nedn gelmedini z
Cnm işin aslı benim biraz ağrım vardı. Kenfimi biran önce eve atmak istedim. Sarıçiçek de kozana dönmesi gerekti. Aslında istedik ama durum böyle olunca gelemedik. Kusura bakma nolur inşallah daha iyi hissettiğimiz bir gün görüşelim mutlaka ;)

Cnm işin aslı benim biraz ağrım vardı. Kenfimi biran önce eve atmak istedim. Sarıçiçek de kozana dönmesi gerekti. Aslında istedik ama durum böyle olunca gelemedik. Kusura bakma nolur inşallah daha iyi hissettiğimiz bir gün görüşelim mutlaka :KK66:
Yok csnm estafurullah . İnşallah görüşelim inşallah sen burda oturuyorsun de mi . Geçmiş olsun tatlım sen ne için gitmiştin¿ saricicek ne yaptı ya özelden yazdım cvp atmadi kötü bişey yoktur umarım

Yok csnm estafurullah . İnşallah görüşelim inşallah sen burda oturuyorsun de mi . Geçmiş olsun tatlım sen ne için gitmiştin¿ saricicek ne yaptı ya özelden yazdım cvp atmadi kötü bişey yoktur umarım
Ben yeniden kan tahlili verdim cnm. Artış düzenli mi diye. Sarıçiçek maşallah iyi gayet güzel sonuçlar pzt opu olacak inşallah :) yolunda yani herşey 41 kere maşallah diyeyim de :D

Ben yeniden kan tahlili verdim cnm. Artış düzenli mi diye. Sarıçiçek maşallah iyi gayet güzel sonuçlar pzt opu olacak inşallah :) yolunda yani herşey 41 kere maşallah diyeyim de :KK70:
Ay çok sevindim ya cvp yazmayınca korktum açıkçası yumiler büyümedi mi acep diye. Maşallah inşallah hepsi kaliteli çıkar . Senin sonuç ne zaman çıkacak canım inşallah katlanmistir degerin

Ay çok sevindim ya cvp yazmayınca korktum açıkçası yumiler büyümedi mi acep diye. Maşallah inşallah hepsi kaliteli çıkar . Senin sonuç ne zaman çıkacak canım inşallah katlanmistir degerin
Bu arada evet adanada oturuyorum ben:) merkezde yani. Sonuç 3 gibi belli olacak cnm bekliyorum. Sen nasılsın bugün neler hissediyorsun

Bu arada evet adanada oturuyorum ben:) merkezde yani. Sonuç 3 gibi belli olacak cnm bekliyorum. Sen nasılsın bugün neler hissediyorsun
Hiç bişey hissetmiyorum ilk tedavimde ağrılarım vardı kaşığı hareketkenmeler ama bunda hiç bi şey yok sadece gece tuhaf bisey okdu karnında bişey attı birden uyandırdı beni sonra geri uyudum. Şimdi yatıyorum yalnızım evde eşim kahvaltıya hazırladı yaptık göreve gitti. Tek kaldım. İlk tedavide 3 gün izin yazdirmusti yanindaydi. Hiç kaldirmiyidu beni hersey yatağa getiriyordu bu defa istemedim normal şekilde geciricem süreci dedim. Böylesi daha iyi

Ben yeniden kan tahlili verdim cnm. Artış düzenli mi diye. Sarıçiçek maşallah iyi gayet güzel sonuçlar pzt opu olacak inşallah :) yolunda yani herşey 41 kere maşallah diyeyim de :KK70:
B batmanbeginn ve saricicek saricicek harikasınız ya.Sırada Y yenibidunya ve Sarisekerannesi Sarisekerannesi dan güzel haberler almak var,inşallah.
Ve ben kızlar pazartesi tedavi sürecim netleşecek.İnşallah her şey yolunda gider ve bende aranıza katılırım.
Öpüyorum hepinizin o güzel yüreklerinden.

Son düzenleme:
Back