2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

selam kızlar yeni girebildim bir haftadır ev temızlememıstım bugun bıraz basladım yenı oturdum B batmanbeginn canm zaten vermıs haberler ı sagolsn kızlar dun 17ml olan yumurtalar bugun 21.22.olmus hatta fazla buyumus doktor ne yedın ne ıctın dedı bır gunde 5ml artmasına sasırdılar bende ıncır ve hurma yedım dedım ama ıncırı öyle böyle yemedım yarım kılo vardı ne kdar varsa hepsını yedim bu seferde ıncırden buyudugu ıcın boş olmaz umarım brde erken catlama ıhtımalıne karsı bu aksam hem cetrotıde hemde ovıtrella yapıcam ınsallah masallah cok mutluyum cok heyecanlıyım ılk defa opuya gırıcem umarım ıncırler yumurtaları bırden buyuttugunden boş cıkmaz yada erken catlamaz

Ben yeniden kan tahlili verdim cnm. Artış düzenli mi diye. Sarıçiçek maşallah iyi gayet güzel sonuçlar pzt opu olacak inşallah :) yolunda yani herşey 41 kere maşallah diyeyim de
canm ne yaptın tahlıl sonucu ınsallah 2ye katlamıstır
canım bırsey olmaz zaten cuma kacta basladıysa cumartesıde aynı saatde 1.gun oluyor merak etme zaten doktorda rahatlatmıs
Aradım canım az önce dayanamadım.Sıkıntı olmazmış.İçim rahatladı.
Sağol yazdığın için.İnşallah bende pazartesi iğnelere başlarım.
Bu arada sen nasılsın?
tedavın sımdıden hayırlı olsn canm ınsallah son tedavın olur topık bebek dolar tasar
Ne guzel yaa İnşallah canım bana gelirsiniz diye bekledim nedn gelmedini z

Ben yeniden kan tahlili verdim cnm. Artış düzenli mi diye. Sarıçiçek maşallah iyi gayet güzel sonuçlar pzt opu olacak inşallah :) yolunda yani herşey 41 kere maşallah diyeyim de
keşke zamanımız olsaydı canm daha fazla görüşmeye canm kan sonucları ne oldu

kızlar sıze yazarken şİMDİ klinikten telefn geldi e2 iyiymiş 2000 üstündeymiş (ben pek anlamam ) progestanda iyiymiş yanı bu ay eğer yumurtalar döllenırse transfer olurmus ya cok mutluyum ağlıyormmmmmmm ılk defa bu asamaya gelebıldım rabbım bınlerce sukur allahım hepımıze yardım etsın ben cok duygulandım kızlar ılk defa hersey yolundamı gıdıyo ne

kızlar ben güzel haber veremicem bugün,eşimin test sonucu 0 sperm çıkmadı biz artış beklerken koca sıfırı gördük çok üzgünüm

masallahhh canım benım cok sevındımm.. Allah tamamına erdırsın.

masallahhh canım benım cok sevındımm.. Allah tamamına erdırsın.
sağol canm darısı sana olsn daha hamıle olmus gıbı darılarını yolluyorm inşallah sonu guzel olur cok heyecanlıyım ılk defa olucak opu sonra yumurtalara can verecek rabbime kalmış hersey bahane mevlam can versın yumurtalarımıza

kızlar ben güzel haber veremicem bugün,eşimin test sonucu 0 sperm çıkmadı biz artış beklerken koca sıfırı gördük çok üzgünüm
nasıl ya nasıl sıfır cıktı daha öncekı kactı? sureklımı sıfırdı bir tanıdıgımında sıfırdı amelıyatla almıslardı ama nasıl oldu surecı bılmıyorm ya cok kötu canm allah sabrını versın umarım tedavısı olur bende korkuyorm esımın sperm aralıkta 40mıl subatta 2.750 marttada 5ml dı ortalama bu sefer bırde hıc cıkmazda adama sabahtır yemek yapıyorm besın alsın dıye kendım yıyemıyorm yasak ama esıme yapıyorm umarm duzelır cnm en kısa surede mevlam sabrını ve tedavını versın

maşallah enısteye benımkı asla yapmaz ben hastayken dahı eger cayını demleyıp yanına getırmezsem trıp atar malesef benmkınıde ben böyle alıstırdım sımdı degıstıremıyormda okdar saglık sorunu yasadım bı defa ayagıma yemek getırmedı canm kıymetını bılın eslerınızın:) benm esım böyle degıldıde adanaya gelınce macolandı baktı etraf böyle oda maco olunucak dıye usunup heyt huyt yapıyor

eşim azospermdi canım 2 yıldır tedavi görüyor,mart ayında ilk kez sperm çıkışı oldu ve dondurduk.bir aydır iğne ilaç kullanıyordu artması için ama 0 çıktı.hayalkırıklığı oldu bizim için

sende olumlu gelişmeler var sanırım canım senin adına sevindim ben henüz o aşamalara gelmediğim için tam anlayamadım,inşallah devamı da gelir canım hakkımızda hayırlısı olsun..

merhaba canm bugun bugun opu olmus olman lazım umarım bol kalıtelı sonu bebıs olacak emrıyoların olur hepsıde 5.gune gıder kac yumurtan cıktı canm kalıte durumları hakkında bırsey dedılermı tedav surecın hayırlı olsn ınsallah bebegıne kavusursun en kısa zamanda

Ne guzel yaa İnşallah canım bana gelirsiniz diye bekledim nedn gelmedini z
canm cok ıstedım ama olmadı bırdahakı sefere ınsallah canım ınan yanına gelemedık ama lafın gectı yanında gıbı olduk zaten hepımız yasıyoruz bırlıkte an ve an kalıtelı degıl dediler e takılam eğer kalıtelı olmasalardı 5.GUNE GELMEZLERDI ve okdar dondurulup cozuldu saglam olmasa kalıtelı olmasa hıc kalmazdı canm ben ınanıyorm hamılesın sende buna ınan bak sor batmanbegnn e ne dedım ona ılk gunden hamılesnn dedım sende ayagını dık havaya keyfını cıka bıze dua et canm :)

daha öncede yazdm ama yıne yazayım canm tedavın sımdıden hayırlı ve bebıslı olsn kalıtelı emrıyoların olsnn cıfter cıfter ınsallah tedavı surecınde ınsallah olabıldıgımızde destek oluruz sana canm hayırlısıyla baslasın hayırlısıyla bbegın senınle olsn

cnm cok uzuldm allahım yar ve yardımcın olsn emın olkı bende cok zor surecler atlattm bende ılk defa opu asamasına geldm ama opudan sonrası dha onemlı evet yumurtam hıc gelısmıyordu benmde yıne gelısmeyebılırdı ben 2 senedır defalarca yumurtamı gelıstırmek ıcın ıgneler kullandm cok nadır gelıstı allahtan umut kesme canm ben 2 senede bıttım yıprandım cok defa vazgectım her defasında agladım ama allahım dayanma gucu verıyor benm bu duruma gelmem dahı ruya gıbıydı suan daha yumurtam toplanmadı daha döllenmedı daha emrıyo olmadı belkıde olmayacak canm ınan hıc olumlu dsunemıyorm elımde degıl bugune kdar hep olumsuzluk yasadıgım ıcın hep olumsuz oldm allahım sanada derman verır canm pekı dondurulan spermler ne oldu canm onlar duruyormu tedavı surecı nasıl devam edıcek yanı doktorlar ne dıyor ben halıme sukrettm cnm benm esımın 2.750 cıktıgında morfolojımız yuzde 1 bende kötu olmustum sımdıde ya morfolojı sıfıra dustuyse dıyorm yanı bı turlu kafamız bı rahat olmadı canm

ilk kez çıkış olunca doktor da biz de havalara uçtuk canım tedavi sonuç vermişti çünkü,doktor tüpbebek deneyebilirsiniz dedi,medicalparkta dondurduk,emriyolog ferhat bey bir damlasında 5-6 canlı sperm çıkınca gerisini dondurdu,spermler normal görünüyor tüpbebek olmaması için bir sebep görünmüyor diyerek dondurmuştu,iyiki de dondurmuşuz ne olacağı belli olmuyor en azından bir o umudumuz var şimdi.bakalım akşam doktorla konuşucaz,hormonlara güzel dedi bakalım bu sonuca ne dicek.

İnşallah canım inşallah hamileler kervanına katilmak hepimiz e nasip olsun hayırlısı ile.. . Pazartesi senden güzel haberler almak dileği ile :*)

Ağlama kuzum yeter yaa bundan sonra inşallah hep mutluluktan aglarsin. Artık hersey yolunda gidecek Allah in izni ile. Sürtündun mu kiss batmanbegine :) sana da bulassin inşallah hamislik. Pazartesi mışıl mışıl uyuycaksin temizliğin yorgunluğunu da atarsın artık. Valla öyle güzel geliyo ki o uyku sanki saatlerce uyumussun gibi uyaniyosun .yumislerde dolu dolu çıkacak güzelce dollenecek içini ferah tut artık. ya söyle olursa ya böyle olursa deyip yumilerini de bunaltma bakem tamam mı kuzum s ha bi de sakin incir yimeeee :))

dağa önce vardı da düştü mü değeri yani canım . Üzülme kuzum herseyin çaresi var şimdi. Ameliyatla kanallardan aliniyormus bulunuyormus Sperm . e canim

İnşallah kuzum ya doktor da dedi zaten sonuçta ölmedi yaşıyorlar dedi . Hayirlisi artık . Bekledim ya eşime dedim hatta tozları alırmisinn dedim bu gün misafirim gelir belki dedim .tabi geç kaldığı için alamadı da . Bi daha ki sefere bekliyorum bak tamam mı. :)

maşallah canım benim, 10 ve üzeri yumurtan var demek hadi inşallah dahada güzel haberlerle gel...

Merhaba arkadaşlar. Bende mayısın sonu gibi doktorumun yanına gideceğim. Temmuz gibide inşallah başlayacağız tedaviye. Sizlerinde Allah yardımcınız olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…