• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

saricicek saricicek Y yenibidunya B batmanbeginn kıskandımmm siziiii:)) bana da gelinn çay da koyarım hem:))
Ne demek Canm keşke sende gelebilsen ama bu ikisi hamile en Boşta Benm :D yenibidünyada hamile sayılır sonuçta transfer oldu yavrum kıyamam ben ikisinede çayları ben Yaparım ama ben kozandayım Canm tek basıma GELİCEM Adana'ya YARIN bu ara tek basıma Adana'da gezmeye KORKUYORM nedense kendimi hamileliğine alıştırdım şimdiden sanki yumurta DEĞİLDE emriyo yasıyorm gibiyim midem bile bulanıyo :D

kızlar aranızda devlette raporlu yaptıran var mı tüp bebeği?
Tabiki Canm bir çok arkadasım raporla yaptırıyor senin daha önce 3aşılama yaptırmış olman Lazım Canm Ve bazı şartlar var raporun HAZIRmı yenimi çıkartacaksın

Ne demek Canm keşke sende gelebilsen ama bu ikisi hamile en Boşta Benm :KK70: yenibidünyada hamile sayılır sonuçta transfer oldu yavrum kıyamam ben ikisinede çayları ben Yaparım ama ben kozandayım Canm tek basıma GELİCEM Adana'ya YARIN bu ara tek basıma Adana'da gezmeye KORKUYORM nedense kendimi hamileliğine alıştırdım şimdiden sanki yumurta DEĞİLDE emriyo yasıyorm gibiyim midem bile bulanıyo :KK70:
Komik kız.:KK48: Evde de belini tutarak otur koltuğa falan :KK48: Ayy inşallah hamile kalırsın. Gidip gelmelerin sırasında dua et. Sen yolcu sayılırsın. Yolcunun duası kabul olurmuş. Arabada sesli sesli konuş. Karnını okşa "babanız yok kuzucuklarım, görüyorsunuz di mi annenizin fedakarlığını" de. Forundakilere de dua et. En çoook bana tamam mı. Hatice teyzenizin de bebeği olacak dersin :KK48:

Merhaba kizlarr hepinize bol bebis dileyerek baslayayim:)

Heyecandan ölmek uzereyken topige denk geldim yarin yumurta toplamam var ve aklimdan bir dunya senaryo geciyo:KK43: akintim artti ya yumurtalar catladiysa diye cildircam:KK43:

Lutfen bana dua edin yarin hersey guzel gecsin bol ve kaliteli yumoslarim olsun ve hepsi dollenip 5.gune gitsin insallah tabiki hepimiz icin gecerli bu duam:) sonu da hayirlisiyla guzel olur insallah dualarinizi bekliyorumm:KK36:

cnm senın bugun yumurtan kac ml di ? benm 10.günüm bugun en buyugu 17ml 16ml 15ml dı erlerı sayılamaycak kadar kucuktu sende benden sonra basladın sanırm :KK70: poldicimde benden sonra basladı masaşşalh sızlere verılsdı opu gunu bana neden gun vermıyorlar yoksa yınemı bırseyler yolunda gıtmıyor :cry:
cnm yarın gökhan bey tarih verecektir için rahat olsun ;)

saricicek saricicek Y yenibidunya B batmanbeginn kıskandımmm siziiii:)) bana da gelinn çay da koyarım hem:))
Çaya da hayır demeyiz yani :D

Merhaba kizlarr hepinize bol bebis dileyerek baslayayim:)

Heyecandan ölmek uzereyken topige denk geldim yarin yumurta toplamam var ve aklimdan bir dunya senaryo geciyo:KK43: akintim artti ya yumurtalar catladiysa diye cildircam:KK43:

Lutfen bana dua edin yarin hersey guzel gecsin bol ve kaliteli yumoslarim olsun ve hepsi dollenip 5.gune gitsin insallah tabiki hepimiz icin gecerli bu duam:) sonu da hayirlisiyla guzel olur insallah dualarinizi bekliyorumm:KK36:
Cnm Dualarımız tüm kardeşlerimizle ve seninle de inşallah herşey yolunda gider ;)

Inşallah ciddi bir şey değildir Canm doktoruna sordun mu ?ama ben hamile arkadaslardan duymuştum kasıklarında ara ara ağrılar batmalar oluyor diye inşallah bebişlerin tutunma ağrısıdır
İnşallah canım ya doktora sordum dinlen biraz ağri normaldir fazla olmazsa sorun yok dedi

Kızlar Günaydın:) hayırlı ve güzel bir gün diliyorum Allahtan :KK66: bugün kan sonucunu alacağım inşallah bebişim benimledir. bugün transferi olacaklar a başarılar diliyorum Y yenibidunya :)
Slm tatlım transfer yapıldı embiryolar kaliteli değil dedi doktor ama yinede yapalım dedi . Cozdurmusler ama hala yaşıyorlar düşük ihtimalde olsa tutma şansı var dedi. Hayirlisi artık hakkımdan canm

Kızlar Günaydın bu gün Sarı çiçeğimizin kontrolü var.Dualarımız onunla ve transferi olacak arkadaşımız yenibidunya ile.
İnşallah güzel gelişmelerle geleceksiniz kızlar.Rabbim yar ve yardımcınız olsun bu mübarek günde.
Sağol canım inanin sizlerin duaları sayesinde çok rahattim transferde. Kendimi çok gevşek bıraktım agrimda olmadı . Kolay geçti yani. Ama embiryolar kaliteli değilmiş fazlalık umut verici konuşmadı ama yine de yapalım dedi doktor artık sonuç 18 Mayıs bakalım haktan hayirlisi

KIZLAAAARRRRRR KANDA DA ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR 84 DEĞERİMM.
ALLAHIM HEPİMİZE EVLATLARIMIZI KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN.
VE SONUÇ BEKLEYEN KARDEŞLERİME OLUMLU SONUÇLAR NASİP ETSİN :)
saricicek saricicek senin de iyi haberini aldık çok şükürrr inşallah tamamına erer tedavin. ve bana çok destek oldun arkadaşım Allah razı olsun. yarın ben de gidicem karşılaşacağız büyük ihtimalle :)
Gözün aydın canım inşallah kat kat artar değerin Allah tamamına erdirsin sorunsuz gebelik dönemi geçirirsin inşallah

Slm tatlım transfer yapıldı embiryolar kaliteli değil dedi doktor ama yinede yapalım dedi . Cozdurmusler ama hala yaşıyorlar düşük ihtimalde olsa tutma şansı var dedi. Hayirlisi artık hakkımdan canm
Allah nasip etmişse illaki tutar Cnm. Ayağının altına yastık koy olur mu öptüm cnm hadi yeniden hayırlı olsun

Back