2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

ya ben öncekınde opuya karar verılıcek
canm benm hıc buyumuyo du cok tedavım yarım kaldı asılamada da bahsettım belkıde benm bugun doktorm yoktu belkıde ondan bu eskı doktorum karar vermek ıstemedı belkıde bılemıyorm benm ill olucak cnm sen bayagı antremanlısın bu konua ustun zeka ve tecrubelerını esırgeme bende :) yarın allah ızın verırse fırsat bulursan yaz kac tane toplandıgını bende sabah erkenden tek basıma yola cıkıcam kontrole 9a anca gıderm yavas yavas hamıleymısım gıbı korkuyorm ay araba kullanmaya

hamilelik moduna mutlaka giriliyor, pazara gittim elimdekiler ağır gelince iki turda yaptım, ağır kaldırmamaya, fazla hareket etmemeye gayret ediyorum . ananasın, kabak çekirdeğim transferimi bekliyor, birde üstüne nar suyu içiyorum ama rahim duvarım ince yaa.. tamam canım yarına yazabilirsem yazarım mutlaka, sendende iyi haberler gelir inşallah..

oh oh stok hazır desene canm nar suyunu ıc ıllakı ama narın kendını ymen daha faydalı oluır dıye dusunuyorm hadı bakalım benden once senın guzel haberlerın var bende korkumdan 2 gundur ıncır yemıyodm catlar dıye akıntılardan barı bu aksam ıncıre gömuleyım

Kızlar nar auyu kabak cekırdeği fln transfer sonrası için mi?domateste cok faydalıymus dün arkadasım atv haberde izlemiş

merhaba kızlar bugün herkesten güzel haberler var, sevindim. benim de bugün kontrolüm vardı.15-20 arası yumurta varmış. bugün son iğnemi akşam yapacağım.yarın akşam çatlatma iğnemi yapacağım.pazar günü boş.pazartesi sabah yumurtalarım toplanacak. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

doktoruma söyledim nar suyu içtiğimi, destekliyorum faydası olacaktır dedi, ama kaç gündür kalınlaşmadı, iğneler yapıyor benim, şimdi iğneler bitti inşallah transfere kadar kalınlaşır. nar suyunu dimesin %100 sıkma nar suyundan içiyorum, tadı çok kötü şekersiz ve yoğun..Bal tarçın çörek otunu 5 gün yaptım sonra bıraktım, akıntıya kafa yorma normalmiş, benimde su gibi oluyor...bu arada değerli desteğin için ayrıca teşekkürler, inşallah canım benim sağolasın...

Kızlar nar auyu kabak cekırdeği fln transfer sonrası için mi?domateste cok faydalıymus dün arkadasım atv haberde izlemiş
nar suyu rahim duvarını güçlendirip kalınlaştırıyormuş, transfere kadar içmekte sakınca yok, ananas ve kabak çekirdeği transferden sonra, ilk kez ananas yiyeceğim ne olur olmaz diye yemiyordum bu sefer ne duyduysam yapıyorum 4. tedavi olunca arada 1 tanede iptal...

sarıçiçek yarın görüşecez merkezde inşallah ikimiz de yüzümüz gülerek çıkarız :) yenibidünya nerede oturuyomuşş

sarıçiçek yarın görüşecez merkezde inşallah ikimiz de yüzümüz gülerek çıkarız :) yenibidünya nerede oturuyomuşş
YAKIN CANM özelden yazarm evet onada çaya gidelim dicem ama ben uzun zman oldu adana içinde arac kullanmayalı yarın sadece klınıge gıdıp gelıcem bılemıyorm kız bugunde transfer oldu cayı ben koyarım zaten ıkınızde hamılesınız sonucta :)

canm nar suyunu ıc ama narın kendısınıde ye bak benmde gecen sene tedavımın bırı cok uzamıstı bu saatden sonra yumurta gelıssede rahm duvarı cok ınce asılama olmaz demıstı doktor o hafta nar yedm bol bol rahım duvarım kalınlastı ama yumurta olmad bızzat denedım canm nar suyuda ıctım ben ama narın kendısını ymek daha faydalı bna göre kırmızı nardı tatlı

ay canm benmde ınsallah yarın catlatma ıgnemı verırler bende pazartesı opu olurum ınsallah ya ben anlamıyorm ne guzel sana ve dıer tum arkdaslara söyluyorlar opu zamanını benım bugun son kontrolumdu bugunde demedıler bırsey bugunde normal ıgnelerını vur pazartesı gel dedıler pazartesı salı opu dıye bana hla bırsey demedıler yarın ınallah banada catlatma ıgnesı verırler bende ozman pazartesı opu olurum heveslendım canm ya ınsallah ıkımızınde aynı gun olur opumuz

cnm senın bugun yumurtan kac ml di ? benm 10.günüm bugun en buyugu 17ml 16ml 15ml dı erlerı sayılamaycak kadar kucuktu sende benden sonra basladın sanırm poldicimde benden sonra basladı masaşşalh sızlere verılsdı opu gunu bana neden gun vermıyorlar yoksa yınemı bırseyler yolunda gıtmıyor

inşallah canım.yumutalarına göre pazartesi gel demişlerdir.içini rahat tut sen.aslında sen benden 1 gün önce başladın ancak yumurtaların durumuna göre kişden kişiye değişiyor bu durum.senin de pazartesi olamzsa salı toplanır.transferlerimiz birbrine yakın olur.inşallah iyi sonuçlar alırız.

yumurta büyüklüğünü söylemediler hiç.doktor baktı sadece tamam olmuş bunlar dedi:) sadece sayısını duydum 15-20 arası diye.seni yarın çağırdılarsa yarın verrler çatlatma iğneni pazartesi toplarlar.

Kızlar tüp bebek yaptıranlar tüp bebek transferi aynı aşılamadakibi yumurtlama Günü'nde mi oluyor yoksa Değişiyor mu??

inşallah canm ama hep bı prüz cıkıyor bende nrmal ınsanlar gıbı gnunde olmuyo hıcbırsey vet sen benen bır gn sonra basladın masallah buna skur cnm olsunda gec olsn ama ya oda olmazsa hursuz oldm baksana benden once baslayan hekes opu ya gırıyor benm daha akıbetı bellı degıl daha oncekıde boyleydı pazartesı opu bllı olucaktı baktılar carsamba gel carsamba gıtt cuma gel sonrada KOCA BI IPTAL bundan korkuyorm umarm tarıh tekerrur etmez dıerı 10 nısandı sanırm ıptal oldugunda

saricicek Y yenibidunya B batmanbeginn kıskandımmm siziiii:)) bana da gelinn çay da koyarım hem:))

sağol canım bende baslıyım ı zaman ananas fln yitorum ama kabakçekirdeği duymamıstım benım kızım ilk denemede oldu sanırım o yüzden rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…