- 7 Şubat 2014
- 1.708
- 1.024
- 78
- 44
ya ben öncekınde opuya karar verılıcek
canm benm hıc buyumuyo du cok tedavım yarım kaldı asılamada da bahsettım belkıde benm bugun doktorm yoktu belkıde ondan bu eskı doktorum karar vermek ıstemedı belkıde bılemıyorm benm ill olucak cnm sen bayagı antremanlısın bu konua ustun zeka ve tecrubelerını esırgeme bende :) yarın allah ızın verırse fırsat bulursan yaz kac tane toplandıgını bende sabah erkenden tek basıma yola cıkıcam kontrole 9a anca gıderm yavas yavas hamıleymısım gıbı korkuyorm ay araba kullanmayadün akşam kontolüm vardı eve geldiğimde eşimde olduğundan internete giremedim canım ya, anca fırsat buldum. Valla öyle kaç ml olduğunu sormadım sadece cumartesi toplayalım dedi, çatlama riskini göz önüne alarak 2 tane vurdum orgalutranı, doktorum öyle istedi. Ultrsonda bir kaçı çok büyüktü, demekki yeterli olgunluğa gelmiş ama sormadım ölçümü. Rahim duvarım 6,5 ince, kalınlaşmıyor bu sorun görülüyor, bakalım inşallah yumurtalar dolu çıkar. 4. opum olacak..
Seni yarın çağırdıklarına göre gelişimleri iyi demekki, son kez bakarlar yarın..sen bana bakma benimde erken büyüyorlar yumurtalar, böyleside pek iyi değil galiba..