2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Saricicek tatlım çok sevindim hadi gozunaydin.:) bu mübarek günün hürmetine rabbim yuzumuzu guldursun
amın canm mubarek gunun yuu hurmetıne allahıma cok sukur sımdılık sıkıntı yok ama benım pımpirkliliiiiimyuzunden bugunde uyku yok yarın netlesıcek ınsallah yarın catlatma ıgnemı yazarlar ınsallah bugun mutluluktan agladım allahım ınsallah bebegımızın haberlerıylede mutluluktan aglarız

hoşgeldın canm tedavın sımdıden hayırlı olsun umarım bebegının haberlerını burda bırlıkte alır bırlıkte sevınırız

ohhh ne güzel ne mübarek gün böyle....
bebiş haberimizi aldık, büyüyen yumiş haberlerimizi aldık ikinizide tebrik ediyorum canım.. darısı bizim başlarımıza :)
kızlar birşey söylemek istiyorum siz ne kadar ciddiye alırsınız bilmem ama allah bana evlat kokusu tatırmasın eğer bir zerre ağzımın ucuyla söylüyorsam ; istanbulda tüp denemek isteyen ve konaklama vs gibi şeyleri dert edeniniz varsa ve banada güvenirseniz( tanımadıgınız ıcın guvenmemek olabılır tabı) evımde başımın üstünde ağırlarım hepinizi. hatta ben gider kayınvalidede kalırım anahtarıda size bırakırım rahat edin diye. gerçekten çok samimi duygularla söylüyorum bunları. istanbulda şansını denemek isteyen olursa kapım hepinize ardına kadar açık....

agresifportakal hoş geldin aramıza murek 3 aylara girdik inşallah tedavilrimizde bu ayların yüzü hürmetine sorunsuz saglıkla our ve burda bırbırımıze HAMILEYIMMM haberı vermek nasip olr tedavın sımdıden hayırlı olsn canm tekrar hoşgeldn

canım benm allah razı olsun sendende senın gıbı düşünen temz kalpli arkadaslardanda bunu burda yazan 3.kişin sahıt oldugum tusemim de alah razı olsun bna bunu söylemısthemde benı hıc tanımadan cok duygulanmıstım sızlerın yuregnden öpüyorm ben cok ıstedm ıstanbuda tedavı ama esım ıstemedı ama bırgun tedavı ıcın gelmesemde hepınızle oturup yuyuze gorusmek ısterm hem de cok

saricicek canım ya gerçekten bak belki görmüyorum belki tanımıyorum sizleri ama aynı derdi paylaşıyoruz. ben istanbulda yaşamanın verdiği şansla iyi merkezler arasında seçim yapmakta zorlanırken aklımı kaçırcak gibi olurken daha küçük şehirlerde belki hiç merkez yyok yada mimlenmiş kötü merkezleri olan yerlerdeki kaderdaşlarımı düşündüm kahroluyorum onlar içinde. elimdende ancak evimi paylaşmak geliyor olurki birgün biriniz evimde gelir kalır yer içer baştacım olursunuz gerçekten çok memnun olrum.
keşke birbirimize dua etmek haricinde başka şeylerde yapabilsek...

çokkk şükürr Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Ya cnm azonce yine cok sinirlendim.memorialdn aradilar hande hanim yarin operasyonda olcakmis tum.gun hasta kabul etmicekmis yahu ben tum h sonu planimi ona gore planladim herseyi ayarladim son gun arayip dediklerine bakin... ben calisiyorum vee anadolu yakasinin bi ucunda oturuyorum boyle zirt pirt tarih saat degisceksee cok sknti cunku ayni zamanda calisiyorum oyle istediklerinde gidemem tedavide de ayni seyler okursa cook kotu ben transfer sonrasi izini dusunurken tedavi icin izin almak zorunsa birakirlarsa hoc olmaz! Cok kizginm acaba yarin ki cok gec kaldim ama uygunsa nur hanimla mi gorusmeye gitsm hemde anadolu yakasındaydi sanki dimi goztepe medikal park miydi?

Ben cok memnunum ikinci tedavime o yüzden oraya gittim yoksa memoriale giderdim.memnun kalmazsın bilemem sebep olmakta istemem ama ben olsam bi denersim hem yakın hem memorialden cok daha basarılı oldu benim tedavim.istersen nur hanıma haber de veririm arkadasımınyolluyorum diye

Kuzum yaa yüreğim ağzımda okudum o kadar korktum ki dr unun olmadığını falan duyunca yaa iyiymiş yumilerin inan Gözlerim doldu tutamadım kendimi Rabb'ime bin şükür ben sana demedim mi bu ay yeni umutlarlayız yeni Dr yeni TEDAvi diye yaa Yanımda olsan valla sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlıyıcam yazarken bile ellerim titriyor su an Allah'ıma şükür yumiler iyi görürsün bak bebişlerde gelicek bu ay inşşalh

Canımmmm gözün Aydın maşallah annesi dikkat et dinlen bol bol bebişe bizden slmlar
Arkadaşlar Ramazan Ayında tüp bebek tedavisi olacak varmı aranızda lütfen yardımcı olurmusunuz
Kuzum ben tedaviye 20 nisanda başladım Ramazan'a denk gelmesin diye ama maalesef transfer yine Ramazan'a denk gelicek bende senin gibi çok kararsızım tutsam mı yesem mi diye ama bakalım sorucam hocalara Allahtan Hayırlısı istersen sanada yazarım tatlım

herkese merhaba arkadaşlar ..laporoskopi oldum sol tüpüm alındı.tüp bebek hazırlığındayım .bu durumda olanlar varmı
Canımm ben okumuştum tüpler alınınca tüp bebekte tutma şansı daha da artıyormuş bazıları bu Yüzden aldırıyormuş bile hiç üzülme kuzum

Canımmm benim tedavi için değil Allah'ın izniyle Sn artık bu ay hamiş olursun bebişine gelirsin gezeriz hep beraber bitanem yaa inan çok sevindimmm

maşallah canım, endişe edilecek bir durum yokmuş bak, rahat olmaya çalış, valla ben kaşarlandım artık, eskiden çok fena stresli olurdum. Bendede su gibi akıntı oldu, bende strese girdim çok şükür yolunda herşey.....

inşallah canım ya inşallah normaldir bendede su gıbı akıyo arada iç çamasırıma bakıyom altımamı ılattm dıyebenmkı bugun netleşicekti ama bugunde netlesmedı yarına kaldı canım ya inşallah yarın derler opu kesın dıye catlatma ıgnesı verırler normalı bugundu ama demekkı daha tam buyumemısler senınkı en alemde kuzum

agzından bal damlıyor kuzum ya olumsuzluklara okdar kendımı hazırladımkı bugun olumlu bırsey duymasamda olumsuz bırsey olmadı dıye allahıma ŞÜKREDİYORM sankı bebegım benmle gıbı mutluluktan agladım ! ne zormus ya her bır asama ayrı dert ayrı stres özelıkle bana cok guzel enerjı verdıın bugune kdar geldıysem sayenızde canm burdakı herkes mukemmel secılmıs ınsanlar herseyde var bır hayır ck guzel dostluklar edındıgıme ınanıyorm dualarım hepımıze mubarek cuma gunun yuzu hurmetıne

canım allah razı olsun sendende senın gıbı yuregı guzel tum arkdaslarımdan bahsettım tusemim benı hıc tanımıyor bırbırımızle sadece yazısyorduk bana evının kapısını sonuna kadar actı allah razı olsn ama tabıkı gıdemedım ıstanbula sızler aynen dedıgın gıbı ıstanbulda en ıyı klınıkller var ben adanadayım ayrıca ılcesınde kozandayım aram adanayla 70.80km arası dusun hrgun gıdıp gelıyorm kötunun ıyısıne sukredıyorm gercekten kıymetını bılın cnm ordakı merkeslerın basarısı ortada maşallah benm gıttıgmz merkezde buraya gore cok ıyı sukur buna sukur cok sukur bin şükür içimden sureklı sükretmekk allahıma dua etmek haykırmak bagırmakk verdiğine vereceğine binlerce şükür demek istiyorm

benim eşofmanım ıslanmıştı o derece yani,senin pazartesiye felan toplanır o zaman, benimde akşam son iğnelerimi oldum, çatlatma iğnemide gece vuruldum, yarına toplanacak , inşallah içleri dolu çıkar canım.

ciddimisin !! maşallah neden haberımız yok !! bende meraktaydım sen benden bır gun sonra baslamıstın canm oyle hatırlıyorm masallah sımdıden hayırlı olsun umarım hepsıı dolu cıkar ve sana bebek olaran can olarak gerı döner canm mutlaka haberdar et duruma senınkıler kac ml deydı catlatma ıgnesı vuruldugunda benmkılerın hala akıbetı bellı degıl ya normalde evet pzartesı beklıyordm ama HALA KORKUYORM ya yarında aynı boydalarsa 1 ml dahı ılerlemedılerse bırde o var

dün akşam kontolüm vardı eve geldiğimde eşimde olduğundan internete giremedim canım ya, anca fırsat buldum. Valla öyle kaç ml olduğunu sormadım sadece cumartesi toplayalım dedi, çatlama riskini göz önüne alarak 2 tane vurdum orgalutranı, doktorum öyle istedi. Ultrsonda bir kaçı çok büyüktü, demekki yeterli olgunluğa gelmiş ama sormadım ölçümü. Rahim duvarım 6,5 ince, kalınlaşmıyor bu sorun görülüyor, bakalım inşallah yumurtalar dolu çıkar. 4. opum olacak..
Seni yarın çağırdıklarına göre gelişimleri iyi demekki, son kez bakarlar yarın..sen bana bakma benimde erken büyüyorlar yumurtalar, böyleside pek iyi değil galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…