• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Canım konya novafertili çok övüyorlar. Ben mersinden çıkıp gelicem oraya:) sen neden orayı tercih etmedin

canım senin hevesini kırmak istemem ama tesadüf olarak yolumuz düştü oraya,doktorlarla konuşma şansımız oldu ama yaklaşım tarzlarını beğenmedik biraz para odaklı gibi geldiler bize,belki sizin kısmetiniz ordadır canım,herkes heryere iyi demiyor sonuçta benim düşüncemden etkilenme lütfen tedavin hayırlı olsun inşallah canım

Suanki tedavin medikal.park nur hanim mi:) eskiden o varmis ve herkes cok seviyomus sanirim ama iste laboratuvarina guvenemiyorum.baska yerlerin yoksa doktor bazinda baksam baska hastaneye giderdim gibi
evet canım nur hanım ben bidaha asla memoriale gitmem çünkğ orda piskoojım bozuldu be yıprandım sonuc olarak bir kızım oldu ama medical oarkta cok daha az sıra ekledim cok daha basarılı bir tedavi süreci geçirdim o kadar yol gidip gelmeme değdi.memorial ekip olarak çalişiyor ve malesef ki yanlıs kararlarda verebiliyor.aynı doktor bağimsiz olarak calıstıgı kendi kararlarını berebildiği bir merkezde cok daha basarılı bir tedavi sürecı yasattı bize.
merhaba kızlar,sonunda aradığım topiği buldum :KK9:,ben konyada oturuyorum,temmuzda tüpbebek düşünüyoruz bizde,eşim istanbulda yaptıralım diyor,ilk spermlerimizi medicalpark göztepede dondurduk,tedavimiz de orda olur gözüyle bakıyorduk ama burdaki yorumları okudukça kafam karıştı medicalparkta tedavi gören var mı aranızda yorumlarınızı duymak isterim
ben canım salı günü transferim oldu cok cok memnunum burdakı eski doktorlar hakkındakı yorumları okuyup korktum ama iyiki gitmişim zaten şuankı kadroyu memorialden tanıyorum.iyiki oraya gittim.embiriyolog da memorialden medical parka geçen biri.yanı memorialin zamanında öve öve bitirilemeyen doktorları ve embiriyologu suan medical oarkta.medipol megada mustafa acet var oda memorialın doktoru.

Klinikteyim ama gökhan bey yokmuş feza bey varmış bi önceki tedavimdeki doktorum utanıyorm yavaşlamalı Karşılaşmaya şansıma bak Hemde ne olacagı belli olacak son gün umarım yine şanssızlık getirip tedavim i iptal etmez öncekini bu doktor iptal etmişti ay çok moralim bozuldu

Günaydın
Kızlar Günaydın bu gün Sarı çiçeğimizin kontrolü var.Dualarımız onunla ve transferi olacak arkadaşımız yenibidunya ile.
İnşallah güzel gelişmelerle geleceksiniz kızlar.Rabbim yar ve yardımcınız olsun bu mübarek günde.
günaydın hayırlı cumalar bebeğim Benm doktor yokmuş sabah Dier diyor varmış sorun DEĞİLDE bi önceki doktorm yani adamdan utanırım şimdi kendini değiştirdim diye panik Yaptım dua edin bana bu sefer inşallah hersey yolundadır tamda dama dediği yerdeyim dierinin iptal oldugu zaman en kritik günüm hepinizi cok SEVİYORM Allah Razı olsn hepimizden

Günaydın Hayırlı Cumalar batmanbeginn Canm inşallah güzel sonuçlarla sevincimizi kesinleştiriceksin, yeni bi dünya Canm seninde transfer günün mübarek cuma hepimize bereket getirsin bende klinikte bekliyorm inşallah son kontrol olur ve inşallah artık bende opu günümü öğrenirim cok fazla akıntım var bu geliştiğine işaretmiş inşallah kaliteli gelişen yumurtam fazladır umarım tedavim bu sefer iptal olmaz hepinizi cok SEVİYORM her gece yatarken hepiniz i tek tek düşünüp hayal ediyrm dua EDİYORM çokkkk öptüm

Günaydın

günaydın hayırlı cumalar bebeğim Benm doktor yokmuş sabah Dier diyor varmış sorun DEĞİLDE bi önceki doktorm yani adamdan utanırım şimdi kendini değiştirdim diye panik Yaptım dua edin bana bu sefer inşallah hersey yolundadır tamda dama dediği yerdeyim dierinin iptal oldugu zaman en kritik günüm hepinizi cok SEVİYORM Allah Razı olsn hepimizden

Canım sakin ol birtanem derin derin nefes al.dualar oku inan ki kalbim seninle yazdıklarını okuyunca kalbim hızlandı.
senin doktorun bu gün gelmeyecek mi peki?Hiç panik yapma doktor seçimi yapmak senin en doğal hakkın.Ayrıca diğer tedavinle bunu karşılaştırma ben inanıyorum bu gün çok ama çok rahatlayacaksın.:KK68:Haberlerini bekliyorum gözüm sayfada kalbim yanında

Günaydın

CANIM RAHAT OL. utanılacak bişey yok. hatta birşey yokmuş gibi davran ;) başarılar hayırla gel inşallah

Günaydın Hayırlı Cumalar batmanbeginn Canm inşallah güzel sonuçlarla sevincimizi kesinleştiriceksin, yeni bi dünya Canm seninde transfer günün mübarek cuma hepimize bereket getirsin bende klinikte bekliyorm inşallah son kontrol olur ve inşallah artık bende opu günümü öğrenirim cok fazla akıntım var bu geliştiğine işaretmiş inşallah kaliteli gelişen yumurtam fazladır umarım tedavim bu sefer iptal olmaz hepinizi cok SEVİYORM her gece yatarken hepiniz i tek tek düşünüp hayal ediyrm dua EDİYORM çokkkk öptüm
inşallah canımmm ikimiz de güzel haberler vermek nasip olsunn :) öpüyorummmm seni Allaha emanetsin sen ve yumoşlar :)

inşallah canımmm ikimiz de güzel haberler vermek nasip olsunn :) öpüyorummmm seni Allaha emanetsin sen ve yumoşlar :)
KIZLARRRR Vallaha çalışamıyorum bu gün.Aklım hep sizde batmanbegin ve sarıçiçek habersiz koymayın ilk fırsatta yazın kızlar.Bu gün bir duygusal bir hassasım dokunsanız ağlarım içimden dualar ediyorum Allahım güzel haberler alsın arkadaşlarım diye.

Kızlar en büyüğü 17ml arkadan gelenler 15ml 16ml 16.5ml YARIN son kez gidicem bügünde iğneleri vurucam yani yarn tekrar çağırdılar çok şükür bin şükür şimdilik kötü bir şey demediler

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::21::21::21::21::21::21:
ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR ALLAHIM'A OHHH BEEE...ÇOK AMA ÇOK ÇOK SEVİNDİM SARIÇİÇEĞİM GÖRDÜNMÜ BAK HER ŞEY YOLUNDA.BENİM NET YAVAŞ SONRADAN DÜŞÜYOR YAZDIKLARINIZ BEN YAZRKEN SEN ZATEN HABER ETMİŞSİN.KOCAMAN ÖPÜYORUM SENİ.

Back