How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Tünaydın kızlar sabah bir bel ağrisiyla uyandım kı sormayın sankı kopucak.inşallah önemli bişey değildir..
günaydın canm sanmam kıkardesımde 1nısanda transfer oldu suan hamıle oda senın gıbı ılk tedavıden kızı var 3 yasında suan da yenı hamıle onunda be sıkayetı fazlaydı bence normal hatta hayra yoralım hayır gelsn bence hamılelıgınızn tadını cıkartın kızlar batmanbegınde sendee:KK45:

günaydın canm sanmam kıkardesımde 1nısanda transfer oldu suan hamıle oda senın gıbı ılk tedavıden kızı var 3 yasında suan da yenı hamıle onunda be sıkayetı fazlaydı bence normal hatta hayra yoralım hayır gelsn bence hamılelıgınızn tadını cıkartın kızlar batmanbegınde sendee:KK45:
Kız kardeşinin kızı hangi ay doğumlu belkı tanısıyoruzdur:-)inşallah hayırlısı olur.beklemek zor

merhaba kızlar bugün 7.günüm iğnede kontrolüm vardı.kan verdm bir de.12, 13,14 mm olmuşlar yumurtalar.aynı doz iğneye devam edeceğim cuma yine kontrolüm var.pazartesi de opu olcağım yüksek ihtimal.
benle aynısın canm benmde bugun 8.iğnem olucak gecen hafta bugun basladımm cuma benmde kontrol var ınsallah benmde pazartes olur ben emın olamıyorm daha oncekı tedavı 11.gun ıptal olunca bundada opu dıyene kdar ınanmıyorm :)

DUYDUM BİŞELER DE AMA BEN HEP İLAÇLARDIR DİYE DÜŞÜNDÜM Kİ HALA DA NİYEYSE İÇİMDEN ÖYLE GEÇİYOR..
ben keske suan 5.gun emrıyosu transferı edlmıs bekleseydım hıc pımpırıklenmezdım sana kac defa dedım tadını cıkar hamılelıgın kız krdesım okdar ucak yol cektı oda cok olmadı olmayacak dıyordu onada dedım hamılesn rahat ol tadını cıkar dıye sun hamıle canm 5.gun emrıyoları cok buyuk bır etken yoksa rahıme tutunuyor merak etme

ben keske suan 5.gun emrıyosu transferı edlmıs bekleseydım hıc pımpırıklenmezdım sana kac defa dedım tadını cıkar hamılelıgın kız krdesım okdar ucak yol cektı oda cok olmadı olmayacak dıyordu onada dedım hamılesn rahat ol tadını cıkar dıye sun hamıle canm 5.gun emrıyoları cok buyuk bır etken yoksa rahıme tutunuyor merak etme
kızzz ağzını öperim seninnn :) inşallah vardır teyzesi :) inşallah hepimize nasip olur ve senin de başarılı bir opun olur transferin olur ;) amin

kızlar benim eşim sayı ve hareketinde sıkıntı olduğu için ilaç kullanıyor.pazartesi yumurta toplama günü o da örnek verecek.ilaçları kullanmaya devam ediyor bir zararı olur mu acaba? şu anki tüp bebek doktorum bu konuda bir şey söylemedi öncesinde ürolog vermişti kullanıyordu zaten.

canm bızımkı bugun yarın yapsa bu eer opudan once bırdaha yapmak zorunda bu sefer 3.gunu gecıcek cuma yapsa bu seferde 36 saat sonra toplanıcak bu seferde 36 saatlık olucak benm opu gunu bellı olsaydı onceden 3gun oncesını ayarlardım cnm suan bellı degıl hem benımle ılıskı suan ımkansız kesınlıkle rıske atamam canım bu arada süprüz yaptı dun bana 2 kasık harnup pekmezi içti gözmün önunde cok mutlu oldum gördü dün akşamda yemege cıkmıstık ıgneden sonra guzel bı mesıre yerınde acık havada bu ara dıkkat edıyor bana ama bakalım degısmez ınsallah
Kuzum yaa 3 gün değilde 5 Gündü sanki o düşündümde öyle Hatırlıyorum maslakta 5 dediler bana aaa çok sevindim yaaa sürprizineee :KK9::KK9::KK9:eee canım anlıyolar artık odunda olsalar tedavi sürecindeyiz halimizi görüyorlar değişmez Allah'ın izniyle

kızlar benim eşim sayı ve hareketinde sıkıntı olduğu için ilaç kullanıyor.pazartesi yumurta toplama günü o da örnek verecek.ilaçları kullanmaya devam ediyor bir zararı olur mu acaba? şu anki tüp bebek doktorum bu konuda bir şey söylemedi öncesinde ürolog vermişti kullanıyordu zaten.
Tatlım ilaçlarını tüp bebek doktoruna bu ilaçtan bahsetmedin mi ki sen

tedavın hayırlı olsn cnm nerede yasıyorsn sorunun neydı klınıgıne karar verdınmı şimdiden hayırlı olsun mayıs ayı şans bereket bebek getırsn hayırlısıyla

Teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi güzel şeyler olur inşallah hepimiz için mayı bereketli ve bebişli geçer. istanbulda yaşıyorum bahçeci fulyada başlıyorum kısmetse doktorum güvenç bey.

Kızlar yaa aradılar şimdi sadece 3 embriyo kalmış halbuki Düne kadar 14 taneydi yaa yarın diğer embriyolar için bilgi veririz su an gözlemeler dedi 3 ü dondurulmuş Hakkımda Hayırlısı artık

Tatlım ilaçlarını tüp bebek doktoruna bu ilaçtan bahsetmedin mi ki sen
eşimin kullandığı ilaçları bahsetmedim.öncesinde kullanıyordu zaten.sormak aklıma gelmedi hiç.mantıken bir şey olmaz gibi geliyor.aşılama öncesi de kullanmıştı eşim.

eşimin kullandığı ilaçları bahsetmedim.öncesinde kullanıyordu zaten.sormak aklıma gelmedi hiç.mantıken bir şey olmaz gibi geliyor.aşılama öncesi de kullanmıştı eşim.
Canım yinede Şansa Bırakma bence işini bi ara merkezini görüş söyle ilaçları isimlerini falan bence

Back