How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Nasıl
Kızlar yaa aradılar şimdi sadece 3 embriyo kalmış halbuki Düne kadar 14 taneydi yaa yarın diğer embriyolar için bilgi veririz su an gözlemeler dedi 3 ü dondurulmuş Hakkımda Hayırlısı artık
nasıl ya nasıl olur 14emriyodan 3tane nasıl kalır ya hayretler içindeyim moralim cok bozuldu senin 14 den 3kaldıysa nem toplam 4den bi tane kalmaz ama buna şükür Canm

Kızlar yaa aradılar şimdi sadece 3 embriyo kalmış halbuki Düne kadar 14 taneydi yaa yarın diğer embriyolar için bilgi veririz su an gözlemeler dedi 3 ü dondurulmuş Hakkımda Hayırlısı artık
Canm onlarda geliyor arkadan sonradan arayıp Söylüyorlar sadece biraz gec geliyorlar

Tedavide olan arkadaşlar Akıntı durumunuz Ağrı sızı durumu nasıl Benm bugüne kadar Şeffaf yumurta akı gibi akıntım vardı şimdi beyaz kireç şeklinde akıntıya çevirdi avuç avuç Hemde sizlerde varmı Benm cuma kontrole bu seferde erken mi Çatladı Acaba o_O

Tedavide olan arkadaşlar Akıntı durumunuz Ağrı sızı durumu nasıl Benm bugüne kadar Şeffaf yumurta akı gibi akıntım vardı şimdi beyaz kireç şeklinde akıntıya çevirdi avuç avuç Hemde sizlerde varmı Benm cuma kontrole bu seferde erken mi Çatladı Acaba o_O
kızlar transferden sonra ananas yıyomusunuzzzzzz

Ananas tutunmayı kolaylaştırıyor derler Canm bugüne kadarki tüm takiplerimde aşılamada hepsinde yedim faydasını gördünmü dersen hayır ama yiyoruz işte transfer olursa bende yerim yani :)
kaç güne kadar yemelıyız

kaç güne kadar yemelıyız
Sonuç alana kadar ye bence bi zararı olmaz ben bir hafta yiyordum sonuçta C vitamini bi zararı olmaz faydası olmasada zararı olmas Cok yemene gerek yok hergün bir yada iki dilim ye canm

Nasıl

nasıl ya nasıl olur 14emriyodan 3tane nasıl kalır ya hayretler içindeyim moralim cok bozuldu senin 14 den 3kaldıysa nem toplam 4den bi tane kalmaz ama buna şükür Canm
Yaaa sorma kuzum bende üzüldüm nasıl dedim 14 ten 3 kaldı ama napıyım Rabbim can versin de tek olsun da diyorum yaa canım öyle Düşünme hayırlısıyla senin yumilerin daha sağlıklı olur belki

Canm onlarda geliyor arkadan sonradan arayıp Söylüyorlar sadece biraz gec geliyorlar
Canımm onlarıda dolduracaklar mı napıcaklar acaba yaa geç geliyo zor tutunamazlar mı

Yaaa sorma kuzum bende üzüldüm nasıl dedim 14 ten 3 kaldı ama napıyım Rabbim can versin de tek olsun da diyorum yaa canım öyle Düşünme hayırlısıyla senin yumilerin daha sağlıklı olur belki

Canımm onlarıda dolduracaklar mı napıcaklar acaba yaa geç geliyo zor tutunamazlar mı
canm sadece gec gelıyor tutunurlar onlarda yarın donrurulur yada bugun mesela kızkardesım 1 nısanda transfer oldu ucaga bındı dıer gun buraya gelıyor yolda aradılar dıerınınde yetıstıgını donduralımmı dedler o dondurtmadı tek yumurtaydı sanırm 1 yumurtaya yuksek de para ıstedıler o paraya tekrar tedavı olur yumurta zaten olur dedı yanı onunda sonradan geldı transferden sonra hatta

günaydın kızlar sabah sabah gergin başladım hıc ıstemem böyle gune gergin baslamayı işiyerının otaprkında araba mevzu hergun aynı sorun oraya park etme buraya park etme ben etmeyınce sankı ora bos kalıyo yıne gelıp bırı park edıyor ama ıste sorun cıkıcakya sabah sabah gergin girş yaptım hormonlardanmı bılmıyorm cok gergınım ya :cry:

Ilaç alıyormu
ilac anlıyormusın Canm Progestan gibi acaba onlardan mı geçer inşallah
evet alıyorum canım.
bu arada ılk mujdelı haber benden B batmanbeginn HAMİLE:nazar: ARKADAŞLAR DARISI BIZLERE BURDAKI DUA EDEN HERKESE MAŞALLAH LISTEMIZIN ILK HAMİLESİ HAYIRLI UGURLU GELSİN ALLAHIM KIMSENIN EMEGINI YMESIN DARISI BIZLERE
ay yyy cok sevindimmm.nasıl mutlu oldum uyanır uyanmaz anlatamam.bizim daha 3.günümüz.cok var daha düşünmek istemiyorum ama olmuyor.

bu arada ılk mujdelı haber benden B batmanbeginn HAMİLE:nazar: ARKADAŞLAR DARISI BIZLERE BURDAKI DUA EDEN HERKESE MAŞALLAH LISTEMIZIN ILK HAMİLESİ HAYIRLI UGURLU GELSİN ALLAHIM KIMSENIN EMEGINI YMESIN DARISI BIZLERE
Kan tahliline geldim cnm

evet alıyorum canım.
ay yyy cok sevindimmm.nasıl mutlu oldum uyanır uyanmaz anlatamam.bizim daha 3.günümüz.cok var daha düşünmek istemiyorum ama olmuyor.
canm sizin yıne 3.gununuz ya benm daha opu tarıhım bellı degıl delırıcem ben ya neden her terslık benı bulur anlamam kı besmelesız de evden cıkmayan bırıyım yanı agzımdan duada eksık olmaz ama her ısım ters gıdıyor mıllet gunler oncesınden opu tarıhını bılır ben 5 gune bır kontrole cagrılıyorm! ya sabah sabah gergınım

İYİ ETTİN CANM idrara gerek bile yoktu önemli olan kan hadi sonuunuda al önemlı olan bu sonra artısı duzenlımı onu takıp edersın :KK66:
Ben kaçirmişim olayları:-) eve yaptıgı teste çıkmıs he dayanabiliraem ben yapmıycam evde kızımda yapmadım direndim piskolojım bozulmasın dedim

Back