2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

İnşallah Rabbimiz seslerimizi duyacak ve bize de nasip edecek bebişler ona inanıyorum arkadaşlar.sadece zamanı var ve bu da bizim imtihanımız. Sabır ve duayla birbirimize destek olarak bu zorlu süreci atlatalım inşallah. Layecim inşallah fsh ın düzelir düzelmez iyi haberlerini alırıZ. Peki yaşın kaç hiç çocuğun var mı

Kızlar bu arada 2 gündür fena şekilde midem bulanıyor ve başım dönüyor. Ayrıca kasık bölgemde etim kaşınıyor ve içeride yatay olarak yanmayla karışık bir ağrı var. Sürekli değil ara sıra oluyor bunlar. İnşallah bebek vardır yoksa polip mi yapıyor bunları bilemedim

Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer hesabı benimde sürekli endişeler kafamda ama iyi düşünmeye çalışıyorum çünkü anne olmak istiyorum
Şimdilik iyi düşünelim çünkü anne olunca zaten kötü düşğneceğiz her zaman sende durumlar nedir probleminiz ne hangi şşehirdesin doktorun kim daha önce bir tecrüben var mı

Şimdilik iyi düşünelim çünkü anne olunca zaten kötü düşğneceğiz her zaman sende durumlar nedir probleminiz ne hangi şşehirdesin doktorun kim daha önce bir tecrüben var mı
Doğru diyosun canım
Ben istanbulda oturuyorum canım 2 tane normal yolla gebeliğim var 1 kimyasal 1 düşük oldu daha sonra büyük çabalarımıza rağmen hamilede kalamadım tüp bebek denedik yine tuttu ama düştü şimdi 2. Tüp bebek denemesindeyim yarın çatlatma iğnemi vurulup salı opu olucam Allah izin verirse
Sende durumlar ne

Ay canm
ay Canm benm sen bize göre DHA öndesin transferin de aynı aynı olucak Rahmi dinleticeklermi? İnşallah tipinin ilk bebeği senin olur

Canm sen rahim filmini bu ay çektirdin dimi şansım çok yüksek BELKİDE hamilesin Allah'ın izniyle çünkü rahim filmi çekildiği ay hamile kalma ihtimalin çok yüksek bende gecen ay çektirdiğimde öyle Demişti doktorum rahim filmi çektirdiğin için hamile olabilirsin Allah'ın izniyle inşallah Canm hadi bakalım güzel hanelerinle inşallah renklendirirsin topiği

Ay canm

ay Canm benm sen bize göre DHA öndesin transferin de aynı aynı olucak Rahmi dinleticeklermi? İnşallah tipinin ilk bebeği senin olur
Yok canım benim embriyolarım genetik taramaya gidiyo o yüzden mecbur beklicem bidahaki adetimi zaten göndermesemde doktorum sonraki ay yapıyo transferi inş başı çekerim sizde arkamdan gelirsiniz canım

Benmde 15yumurta ile kala kaldım KORKUYORM bi zararı olucak diye inşallah bi zararı olmazda erirler kendi kendiliğinden birde hepsi gelişip hamile kalırmışım ne komik olur ama Benm risk var şu durumda biran önce adet olup tedavimi başlatmak umutlanmak için gün saymak istiyorm

İnş
Yok canım benim embriyolarım genetik taramaya gidiyo o yüzden mecbur beklicem bidahaki adetimi zaten göndermesemde doktorum sonraki ay yapıyo transferi inş başı çekerim sizde arkamdan gelirsiniz canım
inşallah Canm inşallah bnm tedavim 15yumurtayla yarım kaldı tamamen doktor hatası aslında dava dahi açmayı düşünüyorum bana zararıda olabilir benmde bu Perşembe opu olucaktı yumurtalar 14ml de kaldı gelişmedi ümitlerinde önümüzde ki aylara inşallah

Bu arada kızlar bugun çok güZel bi haber aldım kızkardeşimin BUGIN transferden sonraki 11.günü ve Beta hcg 901 çıkmış 9.günde 443müş.kız kardeşim Maslak Acıbadem'de 5.gün emriyosu transferi olsu 1nisanda bi tanede dünya Tatlısı verene kurban Olduğum bi YİĞENİm vardı şimdi Allah'ın izniyle 2.yiğenim yolda Allah'ım A Şükürler olsun

Öyle mi ya hadi inşallah canım benim sıra sıra bebişlerimiz olsun inşallah :)

Allah hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağınada almayı nasip eder inş ilkide mi tüple olmuştu umarım Allah sanada verir en kısa zamanda doktor tecrübesi gerçekten çok önemli sorun yaşamadan atlatırsın inş

Canım benim eşimin spermi tam sınırda ve hareketlilik de sınırın biraz altında. Benim de küçük bir polipim var. Tüp bebek için başladık tedaviye Allahım pişman etmesin. Sonuca erdirsin inşallah. Haftaya adet olunca başlayacak tedavim. Bakalım Rabbim ol derse olur.

Evet Canm ilkide tedaviyle oldu âmin teşekkürler darısı bizlere inşallah kız kardeşim çok iyi bi kliniğe gitti Maslak Acıbadem ben İstanbul'a gidebilsem hiç düşünmeden giderdim Acıbadem'e ama Benm imkanım yok bulundum Şehirde bile tedavi masrafımı zar zor denk getirirken İstanbul'da en iyi kliniğe gitmem hayal gibi malesef

S
sağlıkla kavuşsunlar inşallah :) darısı biLere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…