2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Canm cogumuz tedavide çoğumuz henüz başlamadı senin gibi adet bekliyo birkaçımızda transfer oldu yani tüm süreçlerden var Canm senin beklenen adet ne zaman ilk tedavinanm
Evet ilk tedavim olck beklenen adet 15 ile 20si arasi ama 17 ve oncesi olursam bu ay baslama konusunsa dusunmem gerekecek cunku izin olaylarim baz skntili ama insallah 20yi gorurum ozmn gonul rahatligiyla bu ay baslicm:) cok heyecanli ama uaa keske bu izin olaylari olmasa ozmn nekdr daha rahat olurdu hersey kimse bilsin istemiyorum oyuzdn izin zamanima denk getirmye calisiyorum ama adet dongusu bizi dinlemiyoki iste bakalim hayirlisi olsun insallah buarada bendem kan istemislerdi bikac test yarin gidip onlari tamamlicam esimde ayni sekilde bi on gorusmeue daha gidicez insallaj esimle testleri toplayalimda.. tek korkutan esimn morfolojisi daha once % 9 cikarken memorialin ozellikle istemesi uzerine orada yaptirdigimz testte morfoloji sifir cikti hata olsa gerek nasil sifir olurki

Canm öğretmenmisin Ozman işin DHA kolay Benm gibi izin zamanı belli olmayan memur ne yapsın ben artık utanıyorm izin almaya tedâvimin iptal olmayacağını bilsem yıllık izne ayrılıcam ama oda belli değil bu iş cok Karışık başladın diye o ay olmayabiliyor ama bazılarınızda on gün içinde HERSEYI olup bitiyor oda sans kısmet şimdiden hayırlı olsn inşallah Canm morfolojide bizdede en son martta %1 cıktı spermde 5mil ama Aralık Ayında aşılamamda 40mil du yani erkeklerin Değişiyor hem kliniğe göre Hemde psikolojisine göre eteklerin Değişiyor Canm malesef

Kızlar malum benm opu daha belli değil hoş opu olup Olacağım sahi belli değil cuma günü gel dediler eğer cuma çatlatma iğnesi verirlerse Allah izin verirse pazara opu olmuyomu ben olur diye düşünüyorm ama bilemedim birde eşlerimizin kaç günlük sperm ile gitmesi gerekiyor ?spermiogramda 3gündü suan bizim gün belli olmadığı için ya cok erken yada cok gec olabilir mesela 4günşük 5günlğk sperm daha cok çıkıyor ama kalitesi düşermiş 3günlük olması lazımmış sizler nasıl ayarladınız

Allah yardimvimi olsun ne diyim:) bir yanimda takma hicbirseyi hazirsin nasilsa basla gitsin diyo dedigin gibi hem baslayinca o ay olck diye de bisy yok oyuzdn de ertelememek lazım ki benim ohss olma riskim yuksekmis oyle demisti doktor

Selam kızlar bahçeci güvenç beyde tedavi görenler le faceden arkadaş olalım mı(tanışmak için ,klinikte karşılaşırız belki)

Yok kuzum öyle cinsiyet takıntımız yok Rabbimden ne gelirse kabulümüz gelsinde hayırlısıyla ama işte yaa gönlümdede kız var o mağazalarda bıcır bıcır kız kıyafetlerini görünce içim gidiyo valla yaa kuzum gecen ay transfer için iğne ilaç yapamamıştım bu ayda iğneleri yerken yapamadım histereskopide olursa hiç yapamazdım benim rahimim biraz geç toparlanıyor adamda tavan yaptı durduramadım artık ya aynen öyle canım şimdiden yap transfer olunca hiç yapamazsın şimdiden gönlünüzü görün evet canım 3 günü geçmesi sıkıntı ama bizimki kaç 3 günü geçti valla bu ay adamcağızımı çok boşlamışım o konuda sonradan farkettim

Bi
Biz 4 günlük verdik

canm bızım yaklasık 10gunu gectı rahat hatta daha fazla oldu herifle yakınlasmayalı ama ona mustehak yumurta tkıbı ettırdıgım gunler yumurtam catlayınca doktor ılıskı onerırdı bırer gun arayla adam kendını bırsey sanıp kıymete bındırırdı neler cekerdım ogun ılıskı ıcın ama sımdı oh dıyorm ona akşam cok fazla yalakalık yaptı geldı falan ama cix dedım tedavımı tehlıkeye atamam bızim ilişki işi olayacak ama daha opuda bellı degıl manuel calıssın mecbur ama cumadan once mı sonramı bılemedım ya cuma catlatma ıgnesı verırlerse ya sizlerin opu bellı ayarladınız enm opu bellı degıl nasıl olucak bılemıyorm

Allah yardimvimi olsun ne diyim:) bir yanimda takma hicbirseyi hazirsin nasilsa basla gitsin diyo dedigin gibi hem baslayinca o ay olck diye de bisy yok oyuzdn de ertelememek lazım ki benim ohss olma riskim yuksekmis oyle demisti doktor
benmde oyleydı ama bırak ohss ı yumurtam gelısmedı dahı bende pco luyum gecen ay 15 yumurta gelısmedı bu ay da 3+1 toplam 4 tane önden gıden var akıbetlerı henuz bellı deıl hayırlısı ama

yazı rengımı degıstırdım ama olmadı sanırm

hheheheheh o konuda benimki de baya bir çekiyor. çünlü zaten 1 aydır ayrıydık tayin aldı geldi benim yumurta takibimin son günleriydi. zaten benim hiç onu düşünecek halim yok anormal bir gaz var patlamak üzereyim yaaaaa

canm gaz hamılelıkten olur goguslerındede şişme ve hafıf agrı varmı hatta bugunlerde adet olucakmıssın hısı olur

aynen canm bende senı dusundum durumunu bıldıgım ıcın dedım bırde uzaktalardı adam geldı dırek opuya

Kızzzz yazık yaaa adama kıyma yine de bak anlamış gelmiş yalakalığını yapmışşş benimde belli değildiki canım Salı günü yarın çatlatma iğnesi var dediler işte cuma opu oldu

Cnm onlar ilaçlardan kaynaklı bence.
hayır canm ılacların etkısı kalmaz sen suan ıgne olmuyorsun sanırm dımı canm hamılelık belırtısı uyku halı göğüs şişmesi karın bölgende şişme bunların hepsi hamılelık belırtısı

Kızzzz yazık yaaa adama kıyma yine de bak anlamış gelmiş yalakalığını yapmışşş benimde belli değildiki canım Salı günü yarın çatlatma iğnesi var dediler işte cuma opu oldu
canm bızımkı bugun yarın yapsa bu eer opudan once bırdaha yapmak zorunda bu sefer 3.gunu gecıcek cuma yapsa bu seferde 36 saat sonra toplanıcak bu seferde 36 saatlık olucak benm opu gunu bellı olsaydı onceden 3gun oncesını ayarlardım cnm suan bellı degıl hem benımle ılıskı suan ımkansız kesınlıkle rıske atamam canım bu arada süprüz yaptı dun bana 2 kasık harnup pekmezi içti gözmün önunde cok mutlu oldum gördü dün akşamda yemege cıkmıstık ıgneden sonra guzel bı mesıre yerınde acık havada bu ara dıkkat edıyor bana ama bakalım degısmez ınsallah

Walla mı kızz

Tünaydın kızlar sabah bir bel ağrisiyla uyandım kı sormayın sankı kopucak.inşallah önemli bişey değildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…