2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

onlar ilk iyleri söylüyorlar bize cok iyi olmayanları ayırıp değerlendiriyorşar onlarda sonradan bölünmeye baslayıp sağlıklı olurlarsa onlarıda dahil edip söylüyorlar .
Evet canım öyleymiş tekrar konuştum embriyologlarla da sizde saolun içimi rahatlattınız

Merhaba kızlar suan hastanedetim teansfer için beklıyorum,sizdende dua beklıyorum
Ayy canımm hayırlı olsuna bebişin sıkıca tutunsun sana ohhh uzat ayaklarını yat annesi hamişsin artık bebişin seninle inanıyorum 9 ay da seninle olucak hadi müjdeli haberini bekliyoruz

Kızlarrrr adetim başladı yarın histereskopi günü vermek için arıyacaklar yaa ben çok korkmaya başladım valla daha şimdiden ya tutunamazlarsa stresi başladı napıcamm bennnn

Nekdr gereksiz yerlere takilmis yaa... iste bende bu ve benzeri seyler yasamaktan korktugum icin suan cocuk istedigimi kimse bilmiyor degil tup bebek icin ugrastigimi istedigimi bile soylemedim annem biliyo gerci ondan suphelenmiyo degilm teyzelerime yetistirmismidir diue:) ama tup bebegi annemde dahil kimseye soylemeyi dusunmuyorum olana kdr..

benm tedavımıde sadece kızkardesm bılıyo cnm annem de bılmıyor ama suan kızkardesımlede gorusmuyorm o hamıle ya yenı ben onu kıskanıyorm :) o yuzden gorusmuyoruz

Yattım bütün gün eşim yemek bile hazırlama dişardan söyleriz dedi.cok rahatım bu sefer.embiriyologla cinaiyet gakkında konustuk biliyoruz ama söyleyemeyiz dedi.sonrasında sohbet ederken ne güzel kızlarınız olur fln dedi....illa erkek olsun diye gelenler varmiş o yüzden yasakmıs söylemek..

cnm erken degılmı adet ıcın daha gecen hafta toplanmadımı yumurtaların kac gun oldukı benm bıldıgım catlatma gnesınden 14gun sonra adet olunur

canım hayırlı ugurlu olsun bebıslerın sana sımsıkı tutunsun hamılelıgın ılk gunu tadını cıkar ohh enısteyede masallah yemek de soylermıs hızmette edermıs benmkınden oyle bı luks bekleyemem ama bakalım gorelım belkı hamıle olursam yapar :) canım sımdı sırada en tatlı bekleme surec hem en krıtık hem en tatlı gunler ama ıkı tane blast oldugu ıcın sımdıden ıkızlerın hayırlı olsun

benm tedavımıde sadece kızkardesm bılıyo cnm annem de bılmıyor ama suan kızkardesımlede gorusmuyorm o hamıle ya yenı ben onu kıskanıyorm :) o yuzden gorusmuyoruz
Bendende kımse bilmiyor.sadece kayınvalidem kaynım.kayınvalidem sağolsun bir gün lafını yapmadı klasık kv gibi senin yüzünden olmuyor fln asla demedi sağolsun kaynımda hastaneye giderken tahlil fln işlerimde hep yanındaydı benim abim olsa anca bu kadar destek olurdu.benim ailemde hiç destek olmaz vide eşime laf aöylerler diye hiç söylemeyi düşünmedim...ona ragmen kızkardeşim hamile kalınca senin le benim hamileliğim farklı senin zor oldu ya fln demişti nasıl üzüldüm

aynen canm sen suan transfer oldun zaten suan boyle seylerı takmaman lazım zaten bakma ben daha o asamaya gelmedıgım ıcın rahatım sen en guzelını yapmıssın umursamayarak malesef hepımızın oluyo ıyı yada kötu gunlerı ama esının yanında olması yetıyor benmkı benm yanımda hıc olmadı olmazda ben gunah kecısı gıbı bırseyım kım neyı bırının ustune atıcak sınırını cıkarıcaksa hazırda beklerım

bilmemeleri en doğrsu canm bende kımseye soylemıcem benm kayınvalıdemde allah var bılse dıer kv gıbı laf etmez yuzume vurmaz asla laf cıkmaz ama ben bılmelerını asla ıstemem cunku cok kısının boyle tedavıyle oluyo emın ol etrafında normal sandıgın kac kısının tedavıyle olmustur soylemıyorlar

Aaa cinsiyeti anluyolar mi yaa transferden sonra soyleseler bbari merak eder inaan benim icinde cinsiyet farketmez ama merak ederim.hangisi diye:)
tabıkı canm cınsıyet secılebılıyor ama turkıyede serbest degıl dıye bılıyorm kıbrısta falan serbest mesela

Aaa cinsiyeti anluyolar mi yaa transferden sonra soyleseler bbari merak eder inaan benim icinde cinsiyet farketmez ama merak ederim.hangisi diye:)
Söylemeleri yasak sadece kktc de serbest
bizimki yapar canım ama yemek hazırlamamak için yapıyordur tembel inşallah cok ikiz istiyorum..

tabiiki öyle kımse söylemiyor canım.hiç utanmıyorum valla rabbim öyle istemiş bizlerde aınavdan geçiyoruz.bugune kadar benim dedikodumu yapanları hep allaha havale ettim hepsininde basına geldi.hiç istemem kımsenın basına gelmesini

Ohhh aferin Enişteye canımm şimdi 4 kilidiniz ailecek yiyin yemeklerinizi daha çok yersiniz inşallah aaa burada da biliyorlar mı koymadan önce cinsiyeti ben Kıbrıs'ta yapıldığını biliyorum ama farklı bişey sanıyordum burada bildiklerini bilmiyodum yaa Ayy bende çok merak ederim keşke söyleseler ne koyduklarını Rabbim sağlıklı sıhhatli versin tabi ki Herşeyden önce ama ben kız istiyorum hemde çok iki koysunlar istiyorum bi kız bi erkekte süper olur valla bi de tutunsalar oh mis

cnm erken degılmı adet ıcın daha gecen hafta toplanmadımı yumurtaların kac gun oldukı benm bıldıgım catlatma gnesınden 14gun sonra adet olunur
Kızım bilmiyorum yaa şey yaptık biz dün eşimle bayadır yapamamıştım dün ilk defa yaptık ondan mı erken oldu acaba ama hastanede hemşireler ertesi gün yapabilirsiniz diyodu yine de bekledim Düne kadar benim çatlatma iğnesi Çarşamba günü vuruldu aksam 9 da cuma günü de yumurta toplamam vardı erken mi yaa adet ama merkezle konuştum olabilir dediler yarın gün için arıyacaklar

5kişilik aile olduk bakalım inşallah devam edersek.bi tutsunda yine sorucqm embiriyologum ve doktorumla 4 yıldr tanısıyoruz bîliyorlar cinsiyet ayrımı yapmıycagımızı belkı söylerler;-)

5kişilik aile olduk bakalım inşallah devam edersek.bi tutsunda yine sorucqm embiriyologum ve doktorumla 4 yıldr tanısıyoruz bîliyorlar cinsiyet ayrımı yapmıycagımızı belkı söylerler;-)
Ayy af edersin kuzum ben kaçırmışım 5 Kişilik olduğunuzu Ayy keşke bizede söyleseler yaa ben yeni başladım bu hastaneye

Ayy af edersin kuzum ben kaçırmışım 5 Kişilik olduğunuzu Ayy keşke bizede söyleseler yaa ben yeni başladım bu hastaneye
..banada söylemedi ki biz öyle anladık belkıde kardeşimin cocugundan fln bahsettik.kendi öocugunu fln anlattı öyle arada vi duum oldu hiç farketmez rabbim sağluklı sıhhatlı bir evlat nasip etsin gerisi hiç önemli değil

Canım Acıbademle konus isterlerse tabiki cinsiyeti seçerler sadece yasak ama ilki ne olduğu önemli değil olsunda ister kız ister erkek o işe gelince Canm tedavi anında olmuyo yasak Değilmi benmki iki gündür istiyo olmaz diyorm oda diyorki e bu ay transfer olursa yine olmayacak şimdiden yapalım diyo riske girmedim Canm tedavi anında olmaması Lazım dimi bide opuya girerken kaç günlük olması Lazım spermin bizim gün belli DEĞİLDE cuma gittiğimizde belli olucak 3gümü geçerse sıkıntı dimi

Bizde insallah hayirlisiyla bebislerimize kavusuruz sizler simdi tedavidesinz dimi ben hastalaninca baslicm
Canm cogumuz tedavide çoğumuz henüz başlamadı senin gibi adet bekliyo birkaçımızda transfer oldu yani tüm süreçlerden var Canm senin beklenen adet ne zaman ilk tedavin di dimi Canm

Aynen Canm bende düşmanımın başına versin istemem Rabbim cok zor bir durummuş ben düşük yaptığımdan bana sürekli sen hamile kalabiliyorsn eşinin spermi hamile bırakmaya yeterli diyorlardı aklıma gelmezdi tüp bebek tedavisine başlayacağım ne oldm DEGIL ne Olacağım demek Lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…