- 25 Nisan 2015
- 52
- 83
- 8
- 38
maalesef bu tür olaylar yaşanabiliyor cnm inşallah tez zamanda düzelir aranızcanm resmen benım duygularımı yasadıklarımı dıle getırmıssın suan aynı seylerı bire bir yasıyorm desem yerıdır aynen bende kafama takılan bırseyı doktorumdan once burda yazıyorm cunku aynı dedıgın gıbı damda dusen mısalı bu yuzden burda yasanmıslıklar var ve herkes oldukca samımı dürüst benımde yanımda bana destek olacak ne aılem var ne kızkardesım bılıyormusun suan belkdıe okuyo kızkardesım bu yazılarımı cunku kendısı 1 nısan transferı suan hamıle ben en buyuk destegı ondan alırım sandım aslında buraya gırıp sormama gerek yoktu yanıbasımda kzıkardesım var dedım ama bana okadar ters okdar kırıcı oldukı ben ona oysa tedavısı boyunca destek oldum kafasında okdar olumsuzlar vardı transfer anından opuya kadar herseyı negatıf dusunuyordu ona oyledestek oldum oyle dua ettım kı herseyde ınan bak hersey guzel olucak pozıtıf olucak vs vs yanı elımden geldıgınce destek oldm ama o bana tedavıye neden basladın hmn rahmı neden dınlendırmedın senın doktorn yanlıs yapıyor e2 ye neden ilk gun baktı vs vs vs ya bı ınsan moral verır onu asla vermedı ben buyum ded ben boyleyım dedı canıman cok sevdıgım yıgenım var 3 yasında kızı onunla telde konusurken bıle 3 yasındakı kızımın kafasını karıstırıyorsn gıbı seylerle kırdı ve suan gorusmuyoruz 1 hafta oldu tedavım basladı baslayalı gorusmuyoruz yanı benm yanımda olması gereken kızkardesım suan kendısı hamıle ya BENI KISKANC OLARAK YARGILADI SEN BENI KISKANIYORSN oldu son sözlerı ve benı engelledı dusunun bunu kızkardesım yaptı ben burda hıc tanımadıgm ınsanlardan medet umarken kendı kzıkardesm kendınsını kıskandıgmı dusunerek benı engelldı
ve ben pişman degılım allah bılıyor kulun bılmesıne grek yok kız kardesım ın toplamda 4 yumurtası vardı hatta 5 benm rezervım bıttı yumurtam yok malamat oldu hep dedım az olsn klıtelı olsn bak olacak ıcını rahat tut 5 yumurtasının 4 u döllendı 5.gune geldı transfer oldu hala tedırgın acaba koymadılarmı cıktı vermedılr guvenmıyorm hamıle degılım cok harket ettım bu tutmaz okar olumsuz dusunuyordu kı yıne ben dedım transfer anına bu yana hamılesın dedım hemde erkek bak merak etme dedım hamıl oldugunu ogrendı kesesı gorunmedı cok korktu ben hastanede yatıyordm o sekıdle elım serumlu gelıp burda yazdım kese gorunmedı deger kacta gorunur dıye allahtan karından gec gorunurmus dedılr kızkardesıme bunu soyleyıp rahatlattım kısaca onun psıkolojını duzeltmek ıcın elımden gelenı hatta elımden gelmeyenlerı dahı zıorladım ornek hastanede yatıyorm elımde serum takılı o sekıl buraya gırıp dua ıstedım ama kendısı ıse bana MORAL VERMEK YERINE senın tedavıye hemen basklaman dogru deıl doktorun bılmıyor neden ılk gunu e2 aldı e2 2.yada 3.gunu alınır vs vs ya canm bana boyle herseyı negatıf deme bak etkılenıyorm ben sana bunumu yaptım her olumsuzluguna destek oldm dedım ben böyleyım dedı!! azarlayarak hemde ben buyum dedı ben yalan soyleyemem dedı ben neyse onu soylerm dedı ve gorusmeme kararı aldık dusun kendı öz kızkardesım ve 2 tane bacımda yok bır tane var ama suan BENIM BURDAKI HERKES BACIM BEN BACIMDAN MANEVI DESTEK ALAMADIM TAM TERSI BENI SEN HEP KISKANDIN DEDI suandada kıskanıyorsn dedı ben bunlarla basladm tedavıye aılede tek basımayım annem desen benmı o mu deseler bana sana ne geregı var cocugun paranmı var hastasın hem der kestırır atar işte cnm boyle benm derdım ne 1 ne 2 allahım yardım eder ınsallah tek basıma okdar seyın ustesınden gelemıyormAH Canım ah....Öyle iyi anlıyorum ki seni...
Ben henüz tedaviye başlamadım adetimi bekliyorum.Bu arada testleri falan yaptırdık.Ama bu sürecin çevremdeki insanlar yüzünden ne kadar zor olacağını en başta annemin beni kırmasıyla anladım.Elimden geldiğince kimseye söylemek istemedim,süreç sonuçlanana kadar ama duymayan kalmadı.Ondan başkası beni bu kadar kıramazdı.Bir yandan psikolojim bozuldu her gece rüyamda bu formu görüyorum yada karman çorman bebek rüyaları görüyorum.İş yerinde çalışamıyorum aklımda bir sürü soru.Üstüne eşimde maddiyattan dolayı ertelesek mi diyince tüm bunların tepkisini ondan çıkardım.Hani demişler ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye.İşte bu siteyi bulduğumdan beri içimi buraya döküyorum,sizlerin yazılarını okuyorum kimi zaman üzülüyorum kimi zaman seviniyorum buradaki haberlere göre.Ben tedavim boyunca takmama kararı aldım kimseyi.Kendimi rahatlatacak planlar yaptım bu süreçte.Hani sen demişsin ya bebeğimi alınca umursamıycam kimseyi diye.İşte bu işi şimdiye al erteleme.Önce sen ve psikolojin iyi olacak ki hormonların güzelce çalışıp bebişi alabilesin karnına.Biz kafaya taktıkça çevreden daha çok zarar veriyoruz kendimize.
Başını şişirdim canım kusura bakma.Velsahıl kelam hepimizin derdi var,fakat verende alanda Allah.Ondan gelene boynumuz kıldan ince.Dilerim sınavımızı başarıyla veririz ve mükafatı da hayırlı ,sağlıklı evlatlar olur.
Sevgiyle kal.
canm denedım ama emrıyoyu yazınca sıgmadı alta kaydı ben tekrar ugrasıcam canm senınkını bu arada sen yazmadan bıldıgım ıcın yazmıstm hadı bakalım ılk hamıle haberını enden alıcaz ınsallahmaalesef bu tür olaylar yaşanabiliyor cnm inşallah tez zamanda düzelir aranızsen şimdi tedavine odaklan.
bu liste olayını iyi düşünmüşsün. içine embriyo günü ve kalitesini de eklesek olmaz mı? bir net görelim....
inşallah inşallah canım benim hep birlikteee :)canm denedım ama emrıyoyu yazınca sıgmadı alta kaydı ben tekrar ugrasıcam canm senınkını bu arada sen yazmadan bıldıgım ıcın yazmıstm hadı bakalım ılk hamıle haberını enden alıcaz ınsallah
sve ben pişman degılım allah bılıyor kulun bılmesıne grek yok kız kardesım ın toplamda 4 yumurtası vardı hatta 5 benm rezervım bıttı yumurtam yok malamat oldu hep dedım az olsn klıtelı olsn bak olacak ıcını rahat tut 5 yumurtasının 4 u döllendı 5.gune geldı transfer oldu hala tedırgın acaba koymadılarmı cıktı vermedılr guvenmıyorm hamıle degılım cok harket ettım bu tutmaz okar olumsuz dusunuyordu kı yıne ben dedım transfer anına bu yana hamılesın dedım hemde erkek bak merak etme dedım hamıl oldugunu ogrendı kesesı gorunmedı cok korktu ben hastanede yatıyordm o sekıdle elım serumlu gelıp burda yazdım kese gorunmedı deger kacta gorunur dıye allahtan karından gec gorunurmus dedılr kızkardesıme bunu soyleyıp rahatlattım kısaca onun psıkolojını duzeltmek ıcın elımden gelenı hatta elımden gelmeyenlerı dahı zıorladım ornek hastanede yatıyorm elımde serum takılı o sekıl buraya gırıp dua ıstedım ama kendısı ıse bana MORAL VERMEK YERINE senın tedavıye hemen basklaman dogru deıl doktorun bılmıyor neden ılk gunu e2 aldı e2 2.yada 3.gunu alınır vs vs ya canm bana boyle herseyı negatıf deme bak etkılenıyorm ben sana bunumu yaptım her olumsuzluguna destek oldm dedım ben böyleyım dedı!! azarlayarak hemde ben buyum dedı ben yalan soyleyemem dedı ben neyse onu soylerm dedı ve gorusmeme kararı aldık dusun kendı öz kızkardesım ve 2 tane bacımda yok bır tane var ama suan BENIM BURDAKI HERKES BACIM BEN BACIMDAN MANEVI DESTEK ALAMADIM TAM TERSI BENI SEN HEP KISKANDIN DEDI suandada kıskanıyorsn dedı ben bunlarla basladm tedavıye aılede tek basımayım annem desen benmı o mu deseler bana sana ne geregı var cocugun paranmı var hastasın hem der kestırır atar işte cnm boyle benm derdım ne 1 ne 2 allahım yardım eder ınsallah tek basıma okdar seyın ustesınden gelemıyorm
canm hepımızın kafasında bu sorular önce yumurta gelısıcekmı sonra 5.gune gıdıcekmı daha sonra tutucakmı okdar zor sureçki ınsanın manevı destege cok ıhtıyacı oluyor malesef ozellıklede bır yarım tedavı yada bsarısız tedavı ustune ınsan mahvoluyor ılk denemesınde hersey duzgun gıdıp tutan arkdaslarım bu duyguyu bılmesınde zaten bılemezler ben olumsuz luk yasaya yasaya sankı yıne olucak dıye korkularımız oluyorsarıçiçeğim canım yaa. çok üzüldüm yaşadıklarına, imtihan olarak bak tüm bunlara. Biraz gamsız olmak lazım. Bu süreçte insan destek arıyor dediğin gibi. Napalım biz de birbirimize destek oluruz.
Benim bilgilere gelince 37 yaşındayım. Eğer herşey yolunda giderse transfer gelecek ay yapılacak dondurularak. 5. gün PGT yapılıp dondurulacak.
Benim de soru işaretleri var kafamda. Yumurtalar 5. güne kadar gidemezse, iyi yumurta çıkmazsa vb.. Bir sürü para veriyoruz, sonuç ta alamazsam çok zor olur.
ya ben gunlerce agladım gücüme giden ben kendısıne tum tedavsı boyunca pozıtıf enerjı verdım kendıne kalsa yumurtası azdı rezervı bıtıktı tutmamıstı herseyı olumsuz dusunup duruyordu ona verdıgım dstegı manevı olarak ben verırım her an dedım hamılesın suan ıcıme doğuyor hatta erkek dıye belırttım bende gercekcı olmayı bılırdm ama tedavıde olan bırısınegercekcılık degıl moral lazım bana gelınce ALLAH RAZI OLSUN ELINDE KALAN ılacları yolladı bana onlarla basladım 2 kutu gonalf menagon elınde ne varsa kalanını gonderdı bılıyorm belkıde oda uzuluyor ıcten ıce ama ben suan tedavıdeyım ya tedavıdeyım dusmanın olsa acırsın ayrıca sende gectın bu yollarda en son sen benı kıskanıyorsun dedı hatta bebegım dussun dahı ıstersın gıbı yazıları var hala durur bakar bakar aglarım sadece ben bunları hakedeıcek ne yaptm bılemıyorm allahım keske kımseye bebek ıstedıgımı soylemeseydım dıyorm bazen belkıde ne kıskanc olurdm ne baska bırsey ben hergun aglıyorm yıgnımn vıdeolarına bakıp agladım bugun 3 yasındakı kıza dedımkı yıgenım kardesın gelıyor nerde yatacak dedım annemelrın odasında dedı sende orda yat dedım 3 yasında kız yaa o ne anlar doldurmaktan ben bunu dedım dıye dahı tersledı benı kızımla bırdaha konusturmıcem cocugun aklını karıstırıyorsun dedı tamam dedım yenı hamıle stresı var ama bende tedavıdeyım ya ben bu gunlerı asla unutmıcem suan sadece kardesıme cok az mıktar borcum var onu odersem allah ızın verırse onun dısında baska bırsey ıstemıyorm aılemden ne maddı ne maneviAllah sabir versin kardesinz nekdr agir konusmus oyle beni kiskaniyosun fln.. yazik yani ama hic dusunmeyin siz kendi hayatiniza bakin malesef bazi insanlar boyle olabiluyo kardesinz diye cok bisy de diyemiyorum ama cok kizdim yaa tavrinaaa..
s
ve ben pişman degılım allah bılıyor kulun bılmesıne grek yok kız kardesım ın toplamda 4 yumurtası vardı hatta 5 benm rezervım bıttı yumurtam yok malamat oldu hep dedım az olsn klıtelı olsn bak olacak ıcını rahat tut 5 yumurtasının 4 u döllendı 5.gune geldı transfer oldu hala tedırgın acaba koymadılarmı cıktı vermedılr guvenmıyorm hamıle degılım cok harket ettım bu tutmaz okar olumsuz dusunuyordu kı yıne ben dedım transfer anına bu yana hamılesın dedım hemde erkek bak merak etme dedım hamıl oldugunu ogrendı kesesı gorunmedı cok korktu ben hastanede yatıyordm o sekıdle elım serumlu gelıp burda yazdım kese gorunmedı deger kacta gorunur dıye allahtan karından gec gorunurmus dedılr kızkardesıme bunu soyleyıp rahatlattım kısaca onun psıkolojını duzeltmek ıcın elımden gelenı hatta elımden gelmeyenlerı dahı zıorladım ornek hastanede yatıyorm elımde serum takılı o sekıl buraya gırıp dua ıstedım ama kendısı ıse bana MORAL VERMEK YERINE senın tedavıye hemen basklaman dogru deıl doktorun bılmıyor neden ılk gunu e2 aldı e2 2.yada 3.gunu alınır vs vs ya canm bana boyle herseyı negatıf deme bak etkılenıyorm ben sana bunumu yaptım her olumsuzluguna destek oldm dedım ben böyleyım dedı!! azarlayarak hemde ben buyum dedı ben yalan soyleyemem dedı ben neyse onu soylerm dedı ve gorusmeme kararı aldık dusun kendı öz kızkardesım ve 2 tane bacımda yok bır tane var ama suan BENIM BURDAKI HERKES BACIM BEN BACIMDAN MANEVI DESTEK ALAMADIM TAM TERSI BENI SEN HEP KISKANDIN DEDI suandada kıskanıyorsn dedı ben bunlarla basladm tedavıye aılede tek basımayım annem desen benmı o mu deseler bana sana ne geregı var cocugun paranmı var hastasın hem der kestırır atar işte cnm boyle benm derdım ne 1 ne 2 allahım yardım eder ınsallah tek basıma okdar seyın ustesınden gelemıyorm
canm bnı cok sverdı bak kımseye guvenmem ona guvenırım et tırnak az gelır ben onun ablasıyım ama o daha olgundur daha yasamılıkları var daha deneyımlı evlılıktede bebek konusundada daha tecrubelı yıgenım desen kurban olurum onu yaradana yemın ederm sesını duymadıgm ıcın aglıyorm bırkac gundur vıdeolarına bakıyorm küs olmasam belkı ozlemezdım bukdar ne olsa bı telefn kadar uzak dıye dusunurdum suan konsuamıyorm ya cok ozluyorm teyze ne demek dedıgımde ane yarısı demek dedıgı kulagımda cınlıyor ben neye canımı sıkım bılemedm tek basımyım bu surecte esım desen bır gun ıyı 2 gn sınırlı cok ıyı bırısıdır ama macodur ıste anı anını tutmaz bır destek olur bır köstek yanı el bebek gul bbek aman canım dıyen bır esım yokCanım çok üzüldüm yaşadıklarına.Kardeşin bir anlık cehaletle konuşmuş olmalı.Belli ki sen ondan daha olgun bir insansın.
Ne yapacaksın işte et tırnaktan ayrılmıyor bir an insanlar konuşurken düşünmüyor maalesef.En iyisi madem onlar öyle bizde onları oldukları gibi kabul eder fakat kendi yolumuza da devam ederiz.Sen bunları düşünme rahat ol.Kardeş insana ömür boyu gerek,zamanla düzelir aranız ilerde bu günlere güler geçersiniz.O yüzden kafanı bunlarla doldurup tedavi sürecini etkilemesine izin verme.Benim de kız kardeşim yok ama burada bir sürü buldum.
Canım inan bir çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz. Boşver sil at kafandan. transferin olduğu gün biz de eşimle birbirimize girdik geceye kadar bağır çağır kavga önüme yemek koyarken öflleyip pöfledi. Yetmedi anası aradı sen kadın mısın sen şöylesin böylesin diye afedersiniz yırttı kendini. Ama noldu ertesi gün eşim düzeldi kaynana zaten bitik di şimdi kökten bitti. Benim umrumda mı bunlar. Yo walla değil hepsi hesabını verecek bunların içim rahatkızkardesım buralarda gezıyor bunlarıda okuyacak bılıyorm okusun ben doldum cunku ben kendısınden cok sey beklmedım kı moral bekledım pozıtıf enerjı bekledım destek bekledım destek derken manevı destek ben napım buyum dogru neyse onu soylerım su yanlıs bu yanlıs su tedavın surda yanlıs demek yerıne abla hayırlı olsn ınsallah olur moralını yuksek tut dıyıp bana bu gunler moral olmsını ıstedım ck sey ıstemedım kı ben suan o bılmıyor hergun agladıgımı nyse sızlerınde basını agrıttm kusura bakmayın
Canım olur mu öyle şey?Eğer içini dökmek rahatlatacaksa bizi düşünme.Hepimiz burada birbirimize destek,sırdaş,yol arkadaşı olmak için toplandık.kızkardesım buralarda gezıyor bunlarıda okuyacak bılıyorm okusun ben doldum cunku ben kendısınden cok sey beklmedım kı moral bekledım pozıtıf enerjı bekledım destek bekledım destek derken manevı destek ben napım buyum dogru neyse onu soylerım su yanlıs bu yanlıs su tedavın surda yanlıs demek yerıne abla hayırlı olsn ınsallah olur moralını yuksek tut dıyıp bana bu gunler moral olmsını ıstedım ck sey ıstemedım kı ben suan o bılmıyor hergun agladıgımı nyse sızlerınde basını agrıttm kusura bakmayın
Ayy çok güzell. Tadını çıkar, nazını yap. yat ,uzan, dinlen. Hamileliğin ilk günü hayırlı olsun
sağolun kızlar aldım minnişlerimi evde uzanıyorum akşama kızımın yanına gidicem o bizim evde ben büyük babaannesinin evindeyim malum istanbul trafiğinden yollara cıkmadık anadoludan avrupa tarafına geçmek 3 saatı bulabiliyor.2 tane embiriyo transfer edildi 14 mayısta test tarıhımdu
dualrımız senınle canım durumdan haberdar et suan mınıgını almıs olman lazım ınsallah hayırlı sonuclarla burda hamılelık haberını kutlarız bakalım bol hamıleli topık olsn ınsalah buraya yazan herkes 3 ay ıcınde hamıleyımm yazarr
Ahhh inşallah bu topik uğur getirşr...ya aklım karışıyo öğretmenim şehir dışı tüp yaptırıcam muhakkak rapor almam gerekecek sıkıntı çıkar mı acaba? Hazirana ertelemek de istemiyorum sizceee??
Yakın değil uçak yada otobüsle gdp gelicem zor olucak ama ertelemek istemiyorum transferden 2-3gün sonra başlamayı düşünüyorum yada o haftayı rapor alcam.. 4günde bir kontrol dedi dr offf bi an evvel şu evreler geçse hayırlısıylaYakın bir yerse günübirlik git. ilk görüşme ve 5.-6. gün ultrason. iki gün izin alırsın. Sonrasında yaklaşık 13. gün civarı opu olur. bir gün de ordan gitti. 2-3 gün sonra da transfer olur ki bence izin alacağın zaman transfer zamanı olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?