2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Günaydın kızlarrrr idrar testi pozitif çıktıııııııı.... tam iki çizgi eşit değil ama bariz çift çizgi...bklm kan testi ne olucak dua edin nolurr
Canım tebrik ederim çok sevindim.hemen kanını da ver için rahat etsin.ne güzel bir haftaya başladık Ya Rabbim.Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşlh

Canım tebrik ederim çok sevindim.hemen kanını da ver için rahat etsin.ne güzel bir haftaya başladık Ya Rabbim.Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşlh
Çook teşekkür ederim cnm öğleden sonra ancak verebilirim kan testi de geldikten sonraaaa bağırrıcam hamileyimmmm diye Allahım isteyen herkese versin....şimdilik buna da şükür... bu hafta hatta bu ay bebek patlaması yaşanıcak demedi demeyin :)

Istesem de tutamıyom ilaç kullandığım için napalım inş gelecek yıl tutarım kazalarımı hamileliğim bitince
inşallah canım sağ salim dogsunda 1 sene otuc tutarız

bende öğrendiğim anda başlamıstım 6aylık hamileyken bitmişti hazırlıklarım

Günaydın kızlarrrr idrar testi pozitif çıktıııııııı.... tam iki çizgi eşit değil ama bariz çift çizgi...bklm kan testi ne olucak dua edin nolurr
çok şükr.inşallah sağlıkla kucagına aldiğin günleride göstersin rabbim

Walla heyecan dorukta bu hafta hadi bakalım
Pazartesi............ pamuk prenses,...... hosmn(tekrar)
Salı.........
Çarşamba..........
Perşembe.........kimyayas
Cuma ...........
Test gunlerinizi soylesenize kizlar
Cuma günü bende kan vercem 7.gun oluyor ama bi önceki hamileliğmde çıkmıştı yıne 7.gun yaptrcam

Ayy canımm çok sevindimm, hayırlısyla kan testinde pozitif çıkacak inşallah..bebişlerr bebişlerr gelsin gelsin bebişler.:))))

günaydıınnn. Pamukcum ne güzel bi haber bu kaçıncı gündü senin?? Bende yapmak istiyorum ama daha geçen hafta bugün transferim oldu cesaret edemiyorum. bugün işe başladım. Otururken biraz ağrım oluyor bacaklarımı uzatma ihtiyacı hissediyorum. normal mi bunlar sevinmeli miyim duygularım çok karışık

Aslında bi yandanda korkuyorum bni bırakır dıye bırakırsa bnde bnları görüp kafayı yerim insan herseyi düşünüyor

Burdaki hamile olanlar dondurulmuş embriyo ile mi hamile kaldınız yoksa sil baştan mı yapıldı tedavi

ay harika haber tebrikleeerrr bize de dua et. senin kaçıncı denemeydi? ve sorun neydi? biraz bilgi verirsen çok sevinirim

Kızlar merhabalar konuyu açan arkadas beni şerefsizlikle gurursuzlukla,acizlikle şucluyor büyük bir çogunlugunuzla gerçekte telefonda görüştüğünü idda ediyor ve bu topıge girmemi istemiyor sizinde istemediğinizi aöylüyor.ayrıca dualarınıda helal etmiyormus.varmı bu düşünceye sagip arkadaslar.yoksa dvam edicem bu sekılde varsa devam etmiycem.süreklı taciz mesajları alıyorum şuan o kişiden .cevaplarsanız sevinirim

Aslında bi yandanda korkuyorum bni bırakır dıye bırakırsa bnde bnları görüp kafayı yerim insan herseyi düşünüyor
allahın izni ile hiçbirşey olmaz takma kafana.bende öyleydim bişey olursa diye kafamda kuruyordum bak sonuc cok güzel inşallah seninde bebişin sağ salım dogucak

Ya neden boyle seyler oluyo anlamıyorum. Benim ne o arkadaştan ne kardeşinden hele hele senden asla bi rahatsızlığım yok. Ben taraf olmak olayı uzatmak istemediğim icin sustum. ama açık olmamız isteniyosa benim hicbi sıkıntım yok sohbetinden de zevk alıyorum arkadasım. Ayrıştırmayalım birbirimizi

Dondurulmuşlarla hamile kalanlar transfer sonrası belirti oldumu bu sefer bende hiç belirti yok rahim kısmında şişlık hissi var o kadar yardmcı olurmusnz

merhaba.. burda herkez tup bebek vs hekonuda dertleşiyor o gun ben buraya saygızız bişey yazmadığım halde beni formu şikayet ettin, formu istemeyip kapansın yazan sensin, burda olmak istemeyen de sensin. bu hiç hoş değildi heleki burda olmayan bi insanla ilgili konuşuyorsun... lütfen ne yapmaya çalışıyorsun bilmiyorum ama bana o gun formu germeyin dedin tek kelime yazmadım üstüne sen geriyorsun şuan lütfen... lütfenn...

benim seninlede ilgili bir şıkayetim yok ki.tanımam etmem ama sarıcıcek o gün beni o kadar rahatsız etti ki bu konu ile ilgili anlatamam ben trafsizim çünkü arabızda geçeni herkes kendine göre anlattı belkı sen haklısın belkı o bilemem ve konu uzadıkca uzadı.sarıcıcek şuan hala beni rahatsız ediyor telefondan.o günde uzun uzadıya seninle ilgili mesaj attı burdada konusma devam edince ben konunun kapanması için bildirinde bulundum.sadece konunun uzatılmaması için zaten bundan dolayı ne kımsenın uyelıgı nede konusu kapanmaz sadece uyarı yazılır sayfaya.normal bir muhabbetimiz herkesle olabılır.

Sağol canım size cok samimi söylüyorum hıc kötü niyetim yok olsa zaten özelden görüşmezdin kendisi ile.ben burda dersimi sıkıntımı paylasıyorum tecrübelerimi aktarıyorum.ama kendi aile meselelerime girsen roman çıkar.anlamadiğim olayda süreklı hakaret içeren mesajlar almam.savciliğa gidicektim eşim hamile duyguları değişken şuan yapma bısver dedi oturdum.inan ben o hakaretleri hakkeden biri değilim yazdıgım konulra mesajlarıma bakın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…