benım doktorun verdıgı tarıh 21ı cnm yanı pazar gunu gamze benden bır gun sonra trasnfer oldu ama sanırım onun ptesı ya da salıdır test gunuErtorun da olmasi lazim sanki ama gununu bilmiyorum.bi de gamze mi vardi belinda?ikisi de sana yakindi sanirim...
Walla heyecan dorukta bu hafta hadi bakalım
Pazartesi............ pamuk prenses,...... hosmn(tekrar)
Salı.........neva (tekrar)
Çarşamba..........
Perşembe.........kimyayas...arwen.....heveslebekleyen
Cuma ...........hayat15....
Cumartesi....
Pazar......belinda
Test gunlerinizi soylesenizekizlar
Hayır öyle değil tek bebeğimne güzeeel maşallah, biri kız biri erkek mi... çok şanslısın. inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Kader Arkadaşlarım inş hepinizde hayırlı şekillerde pozitif sonuçlar alıp değerlerinizi yükseğe katlarsınız kndıme ettıgm kdr ediyorum sizlerde duaBu hafta heyecan dolu bi haftaymış Meğerse.. Yarın sabah başlıyoruz negüzel. Yaklaşırken bana stres geliyo, ya olmazsa diye düşünmek istemiyorum ama elde degil... Bunu engellemek bana çok zor
Ay canım alemsinHayır öyle değil tek bebeğimçok hevesleniyorum bn hem kuz için olandan hem erkek için olandan alıyorum abartıyorum ama tutamıyorum kendimi 1,5 yıl sonra hamileyim çnkü gözmde hiç bişiy bırakmak istemiyorum
Gerçekten film gibi bir hafta olacak. İnşallah hepsi pozitif olur da biz bekleyenlere de çok iyi moral olur.Bu hafta heyecan dolu bi haftaymış Meğerse.. Yarın sabah başlıyoruz negüzel. Yaklaşırken bana stres geliyo, ya olmazsa diye düşünmek istemiyorum ama elde degil... Bunu engellemek bana çok zor
Teyzesi bebişimin şimdiden dolu seyi olduAy canım alemsinİçinden ne geliyorsa onu al, onu yap, doya doya yaşa. sağlıkla da kucağına al inş.
Gerçekten film gibi bir hafta olacak. İnşallah hepsi pozitif olur da biz bekleyenlere de çok iyi moral olur.
valla cnm ya ve haksızlık edıyomusum transfer sonrası bekleyenlere ne varkı neguzel sonuna gelmıssınz 3 5 gun kalmış ne sabırsızlar dıyodum ıcımden:))) meğer en zor bekleme bu kısımdaymıs rabbım ınsallah bu hafta hepımızın yuzunu guldursunnnnnBu hafta heyecan dolu bi haftaymış Meğerse.. Yarın sabah başlıyoruz negüzel. Yaklaşırken bana stres geliyo, ya olmazsa diye düşünmek istemiyorum ama elde degil... Bunu engellemek bana çok zor
Benim bu konudaki sahsi fikrim labaratuarin onemli oldugu. Sonucta butun doktorlar ayni tedaviyi uyguluyo eger tutunma problemin falan yoksa.Arkadaslar Merhaba. Hamile kalan arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum sağ salim kucağına almayi nasip etsin. Darısı da bizlerin başına.22 nisanda Laparoskopik kist ameliyatı oldum. Doktorum tüplerinde hasar olduğunu ve normal yolla gebelik şansınızı çok az olduğunu soyledi.tup bebek yaptırmaya karar verdik kafam çok karışık . Bu süreçte önemli olan doktor mu merkez mi. Tekirdağ'da Denizli'ye gideceğim tüp bebek için. Doktorum güveniyorum ama hastaneden emin değilim. Tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyorum.
Seni cok iyi anliyorum. Bende ilk hamileligimde yoldan gecene bile soylemistim hamileligimi:) sonra bebegimi kaybedince butun hepsine kaynbettigimi soylemek en agiriydi.Canım hala nazardan korkmuyorum bîlakis burda onlarca teyzesi var bebeğimin onlar mı nazar değdircek. Fakat ben Ocak'taki hamileliğimde yapmıştım hemen ve bebişleri kaybedince takvimi silmek çok ağırıma gitmişti.o Yüzden bu sefer elim gitmiyor yine bişey olursa diye.lütfen yanlış anlamayın sadece korkuyorum lütfen dualarınız da da beni eksik etmeyin
Bn hamileyim cnm Oruç tutmicam çok istiyorum tutmak ama günde 3 ilç içiyorum 3 fıtıl koyuyorum erken acılmıyo burda gece 10 gbı acıyoz yoksa ayarlardım ilaçların saatini eşim kesınlıkle yok tutma dedı .Kizlar yaa gec oldu ama aklima bi zoru takildi siz simdi hamile kalirsaniz oruc tutacakmisinz ya da tesr gunumz gec bi tarih sonucta oyuznd oruc tutmak zarar verirmi ?
Benim testi persembe yapma sebebim bu canim.pozitif olursa tutmam.zaten ruhsat var sonra tutabilirsin.sonra tutmak zor oluyor ama okadar saat susuz cok zor riske atamamKizlar yaa gec oldu ama aklima bi zoru takildi siz simdi hamile kalirsaniz oruc tutacakmisinz ya da tesr gunumz gec bi tarih sonucta oyuznd oruc tutmak zarar verirmi ?
Ama benim persembe cikmazki 6.gun oluyo persembeBenim testi persembe yapma sebebim bu canim.pozitif olursa tutmam.zaten ruhsat var sonra tutabilirsin.sonra tutmak zor oluyor ama okadar saat susuz cok zor riske atamam
Don. Al kız donansın bebiş.bende 3 aylıkken odasını bile almiştimKızlarrrr slmm çok güzel duygular içindeyim bugun için kıpır kıpır :)
Alış veriş yaptım bugun önce olsa kndım için bakardım herseye sindi bebek Gruplarına bakıyorum çok güzel kız ce erkek için tulumlar aldım bakıp bakıp gülüyorum çok şirin ve komikler
Belki bira alma konusunda aceleci davranıp abartıyorum ama napim tutamıyorum kndımı anneliği hissetmek böyle bişiy belkide
bişey olmaz mıralını bozma benim ev tadilattaydı kızımda allaha emanetler korkmKizlar ben hic dogru duzgun yatamiyorum ya simdide misafirim geldi merdiven inip ciktim kac kez ustune onu ikram et bunu ikram et kimseyede demedigimz icin bisy diyemiyorum hizmet hep bende esim mumkun oldugunca elimden alip tasiyo ama oturabiliyomusun diye sorarsinz zor..
Canım bende yarın kan wercem allah kısmet ederse inşaallah sewinc çığlıklari atarız hep beraber uyuyamadim bende :))Yrn sabah ilk idrarımla test yapıcam nolur dua edin silik de olsa çıksınnnn
Kizlar yaa gec oldu ama aklima bi zoru takildi siz simdi hamile kalirsaniz oruc tutacakmisinz ya da tesr gunumz gec bi tarih sonucta oyuznd oruc tutmak zarar verirmi ?
kızlar kesinlıktle tutmayın derim ben hamilr olanlar zaten tutmak zorunda değil diye biliyorumda belındacım sede en azından test gününe kadar tutmasan 1 hafta borcun olur e olucak canım olmazsa ama bence tuttu o yüzden hiç kafana takmaBn hamileyim cnm Oruç tutmicam çok istiyorum tutmak ama günde 3 ilç içiyorum 3 fıtıl koyuyorum erken acılmıyo burda gece 10 gbı acıyoz yoksa ayarlardım ilaçların saatini eşim kesınlıkle yok tutma dedı .
Istesem de tutamıyom ilaç kullandığım için napalım inş gelecek yıl tutarım kazalarımı hamileliğim bitincekızlar kesinlıktle tutmayın derim ben hamilr olanlar zaten tutmak zorunda değil diye biliyorumda belındacım sede en azından test gününe kadar tutmasan 1 hafta borcun olur e olucak canım olmazsa ama bence tuttu o yüzden hiç kafana takma
Hiç sorma o kar sey aldın ki ögrendim ögreneli . Ztn bebek Arabasına fılan bakıyorum şimdi istedigim iki model var bi ay geçsin sipariş yapıcam burda 2 içinde ancak geliyo türkiye gbi degıl yavas yavas bakıp verıcem siparişlerini :)Don. Al kız donansın bebiş.bende 3 aylıkken odasını bile almiştim
bişey olmaz mıralını bozma benim ev tadilattaydı kızımda allaha emanetler korkm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?