2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Bence de kocan haklı.. Uzatmaya gerek yok hepimizin derdi aynı. Evlat hasretine başka seyler sokmayalım

Arkadaşlar içinde Bulunduğumuz durum hiç kolay değil.hepimiz çok yıpratıcı bir süreçten geçiyoruz.zaten bu psikolojik etki varken bir de buna hormonal değişiklikler etkilenince hepimiz geriliyoruz fazla alıngan oluyoruz.bu durumu en iyi yine bizler anlarız.o Yüzden lütfen artık kim kime ne Demiş kim kimi şikayet etmiş bırakın.bakın bu durum inanın sizden çok bebeklerinize zarar veriyor.@sarıçiçek, @ tugceserdar eflatun8581 .

İnan hiç konu bile açmadım ondan sonra ama arkadas istenmiyorsun ben herkesle konustum diyince yazma geregi hissetim

Kızlar nedendir bilmiyorum bugün içimde bir huzursuzluk bir korku.sanki bebeğim yine beni bırakacak gibi. O kadar moralim bozuk ki,korkularım beni yiyip bitirmeye başladı sanırım.Allahım ne olur bu kez yavrumu benden almasın,ne olur bu kez onu kucağıma almayı nasip etsin

içini ferah tut canım dualarımız seninle.bişey olmıycak allahın izni ile

kızlar bugün tam bir haftam doldu. Sizce test yapsam çıkar mı az da olsa? 3. gün embriyosuydu bu arada
3.gun embriyoları geç belli oluyormuş öyle duymuştm 5.gün embriyoları 7 gunlukken belli oluyor

Evet bekle bence inşallah tutunmuşlardır bebişlerimz

Kan werdim ama içim bir buruk Karnım agrio biraz ne hissediyorum onu bile bilmiyorum allahım her isteyene içlerinde banada nasib etsin inşallah heyecanlı değilim ne olduğu belli değil Rabbim yardım etsin karmakarışık ruh halim bide karnimin ağrısı korkutuyor beni napcam bilmem

Biz aynı gündeyiz. Benim de 3.gün embriyosu. Önceki denememde 8.gün kanda 8 cıkmıstı. Onu baz alarak yarın kan testi yaptırasım car benim de:)

karnım çok şiş. Dondurulmuşlarla olmasına rağmen sağ yumurtalığım şişiyo sanki orda bişey var gibi. Allahımmmm sabır ver :)

hadi inşallahh pozitif sonucu alırsın. Bende heyecan yaptım.beklemek zordur, inşallah gülen sen olacaksın.

Hoşgeldin öncelikle hiç bilmiyorum suan burda olanlar genelde sonuç bekliyor bildiğim kadarıyla ağustosta sende güzel sonucu bizimle paylaşirsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…